سلام
.
راه اول: سريعترين راه و بيدردسر ترين را انتقال فايلهايتان از Desktopتان به Laptap استفاده از يك كابل Cross شبكه ميباشد. به احتمال زياد لپتاپ شما داراي پورت LAN هست و اگر Desktop شما پورت LAN ندارد ميتوانيد يك كارت ارزان قيمت D-Link 10/100 خريداري نماييد. اگر هر دو سيستم شما داراي پورت LAN هستند فقط كافيست كابل كراس را از بازار تهيه نماييد.
. بعد از آن ست كردن IP هردو LAN برروي يك IP Static هست. (مثلن Desktop را روي 10.0.0.1 و Laptop را روي 10.0.0.2) و روشن كردن اشتراك فايلها و در نهايت انتقال فايلهايتان بين آنها.
. اگر ميخواهيد با 100% اطمينانتان فايلها را از يك PC به PC ديگر كپي نماييد كافيست از يك برنامه كه پس از كپي هر فايل CRC فايل مقصد را با فايل مبدا چك ميكند، استفاده نماييد. من برنامه
WinNC را به شما پيشنهاد ميكنم كه هنگام كپي امكان چك CRC را در گزينههاي كپي خود دارد. البته به دليل چك CRC تك تك فايلها زمان كپي خيلي طولانيتر ميشود ولي شايد اهميت فايلهايتان ارزش اين زمان طولاني را داشته باشد.
. تجربه شخصي من از انتقال فايل از طريق پورتهاي LAN در بين دو PC خودم اين اطمينان را به من داده است كه تا كنون فايلهايي كه به اين شكل منتقل ميشوند هيچ مشكلي براي فايلها پيش نيامده است. انتقال فايلها بين هاردديسك به هاردديسك از طريق يك IDE يا ... 100% مطمئن ترين روش هست. ولي كپي CD-DVD به هاردديسك چندان مطمئن نيست و تا كنون من با فايلهاي CRC مشكل داري مواجه شدهام.
.
راه دوم خريد يك كابل تبديل IDE/SATA 2 USB هست. اگر فقط IDE 2 USB باشد قيمت آن در حدود 10,000 تومان هست و اگر SATA\IDE 2 USB باشد قيمتش در حدود 15~20 تومان متغيير است. براساس نوع پورت هاردديسك Desktopتان يكي از اين كابلها را خريداري نماييد و هاردديسك خود را هم ميتوانيد از كيس خارج نماييد و هم ميتوانيد اين كابل را در درون كيس به هاردديسك نصب نماييد. همراه اين كابل يك پاور كوچك هم هست براي هاردديسكهاي كه خارج سيستم هستند. سرعت اين كابلها به اندازه USB2 هست(البته هاردديسك به آن سرعت نيست!) و بسيار راه سريع و خوبيست و در آينده هم ميتوانيد هاردديسكهاي ديگري را به هر دو سيستم خود از اين طريق نصب نماييد. من يك نمونه كابل IDE2USB را دارم و سرعت READ از هاردديسك به 20MB/s ميرسد. (گاهي بيشتر گاهي كمتر بر اساس سيستم و نوع فايل) اين روش هم 100% ايمن هست و در هنگام نصب نياز به نصب هيچ نوع Driverي نخواهيد داشت. (دقيقن همانند Flash Memory)
. در مورد هريك از روشهاي فوق اگر سوالي داشتيد بفرماييد تا من يا ديگر دوستان عزيزمان در خدمتتان باشيم.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
87/03/29