• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه انتقال 250 گیگ اطلاعات از یه سیستم به نوت بوک چیه ؟

Role

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من می خوام حدود 250 گیگ اطلاعاتی که روی یه سیستم کامپیوتر سابقم دارم

به نوت بوکی که تازه خریداری کردم ، انتقال بدم

می خواستم ببینم چه روش سریع و مطمئنی هست

که بشه اطلاعات هارد اون سیستم رو به نوت بوک منتقل کنم

ممنون

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. راه اول: سريعترين راه و بيدردسر ترين را انتقال فايل‌هايتان از Desktopتان به Laptap استفاده از يك كابل Cross شبكه مي‌باشد. به احتمال زياد لپتاپ شما داراي پورت LAN هست و اگر Desktop شما پورت LAN ندارد مي‌توانيد يك كارت ارزان قيمت D-Link 10/100 خريداري نماييد. اگر هر دو سيستم شما داراي پورت LAN هستند فقط كافيست كابل كراس را از بازار تهيه نماييد.

. بعد از آن ست كردن IP هردو LAN برروي يك IP Static هست. (مثلن Desktop را روي 10.0.0.1 و Laptop را روي 10.0.0.2) و روشن كردن اشتراك فايل‌ها و در نهايت انتقال فايل‌هايتان بين آنها.

. اگر مي‌خواهيد با 100% اطمينانتان فايل‌ها را از يك PC به PC ديگر كپي نماييد كافيست از يك برنامه كه پس از كپي هر فايل CRC فايل مقصد را با فايل مبدا چك مي‌كند، استفاده نماييد. من برنامه WinNC را به شما پيشنهاد مي‌كنم كه هنگام كپي امكان چك CRC را در گزينه‌هاي كپي خود دارد. البته به دليل چك CRC تك تك فايل‌ها زمان كپي خيلي طولاني‌تر مي‌شود ولي شايد اهميت فايل‌هايتان ارزش اين زمان طولاني را داشته باشد.

. تجربه شخصي من از انتقال فايل از طريق پورت‌هاي LAN در بين دو PC خودم اين اطمينان را به من داده است كه تا كنون فايل‌هايي كه به اين شكل منتقل مي‌شوند هيچ مشكلي براي فايل‌ها پيش نيامده است. انتقال فايل‌ها بين هاردديسك به هاردديسك از طريق يك IDE يا ... 100% مطمئن ترين روش هست. ولي كپي CD-DVD به هاردديسك چندان مطمئن نيست و تا كنون من با فايل‌هاي CRC مشكل داري مواجه شده‌ام.

. راه دوم خريد يك كابل تبديل IDE/SATA 2 USB هست. اگر فقط IDE 2 USB باشد قيمت آن در حدود 10,000 تومان هست و اگر SATA\IDE 2 USB باشد قيمتش در حدود 15~20 تومان متغيير است. براساس نوع پورت هاردديسك Desktopتان يكي از اين كابل‌ها را خريداري نماييد و هاردديسك خود را هم مي‌توانيد از كيس خارج نماييد و هم مي‌توانيد اين كابل را در درون كيس به هاردديسك نصب نماييد. همراه اين كابل يك پاور كوچك هم هست براي هاردديسكهاي كه خارج سيستم هستند. سرعت اين كابل‌ها به اندازه USB2 هست(البته هاردديسك به آن سرعت نيست!) و بسيار راه سريع و خوبيست و در آينده هم مي‌توانيد هاردديسك‌هاي ديگري را به هر دو سيستم خود از اين طريق نصب نماييد. من يك نمونه كابل IDE2USB را دارم و سرعت READ از هاردديسك به 20MB/s ميرسد. (گاهي بيشتر گاهي كمتر بر اساس سيستم و نوع فايل) اين روش هم 100% ايمن هست و در هنگام نصب نياز به نصب هيچ نوع Driverي نخواهيد داشت. (دقيقن همانند Flash Memory)

. در مورد هريك از روش‌هاي فوق اگر سوالي داشتيد بفرماييد تا من يا ديگر دوستان عزيزمان در خدمتتان باشيم.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/03/29
209.gif
60.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام

من می خوام حدود 250 گیگ اطلاعاتی که روی یه سیستم کامپیوتر سابقم دارم

به نوت بوکی که تازه خریداری کردم ، انتقال بدم

می خواستم ببینم چه روش سریع و مطمئنی هست

که بشه اطلاعات هارد اون سیستم رو به نوت بوک منتقل کنم

ممنون

بهترین روش موجود از بعد سرعت و امنیت FireWire لینک هستش.و 1 شبکه LL براتون درست میکنه با سرعت (در عمل 60 مگا بایت در ثانیه نه 80) 400Mb/s و خیلی هم سیف و سریع منتقل میشه.. تنها احتایج شما داشتن 1 عدد کارت IEEE1394 هستش که حدود 10-15 برات اب میخوره..

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
سريعترين راه و بيدردسر ترين را انتقال فايل‌هايتان از Desktopتان به Laptap استفاده از يك كابل Cross شبكه مي‌باشد.
تایید میشه ;)

freemason

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این قضیه کابل لینک ( دو سر USB ) چیست , کسی اطلاعات

بیشتری دارد؟

قیمتش چند است و چگونه باید با آن کار کرد .

:)

فروش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
36.gif

. راه اول: سريعترين راه و بيدردسر ترين را انتقال فايل‌هايتان از Desktopتان به Laptap استفاده از يك كابل Cross شبكه مي‌باشد

نام درست این کیبل ، Cross Over است

این قضیه کابل لینک ( دو سر USB ) چیست , کسی اطلاعات

بیشتری دارد؟

قیمتش چند است و چگونه باید با آن کار کرد .

:)

سلام

به این کیبل ، USB Link گفته می شه و هر دو سمتش ، خروجی USB داره . بهتره از کیبل Cross Over برای

انتقال اطلاعات استفاده بشه چون سرعت بیشتری داره ، البته در مواردی که یکی از رایانه ها ، پورت شبکه نداره

و یا به هر دلیلی ، امکان تنظیم شماره های IP را نداریم ، استفاده از این کیبل توصیه می شه

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144

نام درست این کیبل ، Cross Over است

سلام

به این کیبل ، USB Link گفته می شه و هر دو سمتش ، خروجی USB داره . بهتره از کیبل Cross Over برای

انتقال اطلاعات استفاده بشه چون سرعت بیشتری داره ، البته در مواردی که یکی از رایانه ها ، پورت شبکه نداره

و یا به هر دلیلی ، امکان تنظیم شماره های IP را نداریم ، استفاده از این کیبل توصیه می شه

به انگلیسی می نویسیم cable با همان تلفظ شما
به فارسی می نویسیم کابل (جسارتاً + ببخشید)
در مورد USB Link هم درست می فرمایید سرعت بسیار پایین تری دارد برای 250 گیگ اگر هیچ راه دیگری نباشد توصیه می شود

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
از کابل USB Link استفاده کردم. همونطوری که دوستان گفتند سرعت خیلی بالایی نداره! تازه کابل من USB 2 بود.
برنامه ای داره که بعد از نصب محیطی شبیه به NC درست میشه که دو سیستم رو در پنجره های چپ و راست نشون میده و میشه هر فایلی رو از این گرفت انداخت تو اون یکی. البته با فولدر و فایل های با فونت فارسی هم بعضا مشکل داشت.

Role

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از همه دوستان و igimax عزیز

Last edited:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
بهترین روش موجود از بعد سرعت و امنیت FireWire لینک هستش.و 1 شبکه LL براتون درست میکنه با سرعت (در عمل 60 مگا بایت در ثانیه نه 80) 400Mb/s و خیلی هم سیف و سریع منتقل میشه.. تنها احتایج شما داشتن 1 عدد کارت IEEE1394 هستش که حدود 10-15 برات اب میخوره..

سلام

من این کانکشن رو ایجاد کردم بین پی سی و لپتاپ و روی هر دو تسک بار هم نشون داد که کانکشن 400 مگ
ایجاد شده ولی الان توی My network places هیچی نمیبینم !! الان دقیقا باید چه کار کنم؟؟؟

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
از کابل USB Link استفاده کردم. همونطوری که دوستان گفتند سرعت خیلی بالایی نداره! تازه کابل من USB 2 بود.
برنامه ای داره که بعد از نصب محیطی شبیه به NC درست میشه که دو سیستم رو در پنجره های چپ و راست نشون میده و میشه هر فایلی رو از این گرفت انداخت تو اون یکی. البته با فولدر و فایل های با فونت فارسی هم بعضا مشکل داشت.

پارسا جان من 4 ساله از اين كابل استفاده مي كنم !
سرعت انتقال حدود20 تا 30 مگا بايت در ثانيه هستش! فكر نكنم كم باشه ...:blush:
مدل جديدش اومده كه ظاهرا توو همون برنامه گزينه اي اضافه مي كنه كه با زدنش 2 سيستم رو از اين حالت خارج مي كنه و رسما 2 كارت شبكه مجازي نصب مي كنه و سيستم ها رو به هم مثل شبكه وصل مي كنه
اما مشكل اين كابل ها يك چيز خيلي سادست ! :
من توي اونها پرتوكل خطا يابي نديدم! يعني وسط انتقال اطلاعات گاهي پيش مياد كه كلا Send و recive قطع ميشه و گاهي اوقات مجبور ميشين همه چيز رو از نو شروع كنين !

بالا