• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه برای باز کردن حساب paypal

3ryal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همین طور که از عنوان تایپک معلوم هستش یه راه خوب و با کمترین هزینه بهم بگید که بتونم یه حساب paypal وایرفای شده درست کنم ممنون میشم

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
همین طور که از عنوان تایپک معلوم هستش یه راه خوب و با کمترین هزینه بهم بگید که بتونم یه حساب paypal وایرفای شده درست کنم ممنون میشم

کم هزینه ترین راه این هست که آشنا اون طرف مرزهای ابی داشته باشی و برات حساب درست کنه..

3ryal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کم هزینه ترین راه این هست که آشنا اون طرف مرزهای ابی داشته باشی و برات حساب درست کنه..

متاسفانه اونطرف اشنا نداریم از این طرف کم هزینهترین راهش رو معرفی کنید
ممنون

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
ما هم دنبالشیم پیدا کردی به مام بگو

omidh20

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز اگه اکانت برای تراکنش حجم بالا میخوای اگه آشنا نداری بهتر بیخیال بشی ولی برا تراکنش پایین می تونی از تو نت یه vcc با یه سیم کارت از کشوری که میخوای به اسمش حساب باز کنی بگیری . که بهتره اون کشور انگلیس یا امریکا نباشه . در ضمن یه آی پی ثابت هم میخوای که باهاش به حسابت وصل بشی . همین .

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
دوست عزیز اگه اکانت برای تراکنش حجم بالا میخوای اگه آشنا نداری بهتر بیخیال بشی ولی برا تراکنش پایین می تونی از تو نت یه vcc با یه سیم کارت از کشوری که میخوای به اسمش حساب باز کنی بگیری . که بهتره اون کشور انگلیس یا امریکا نباشه . در ضمن یه آی پی ثابت هم میخوای که باهاش به حسابت وصل بشی . همین .
این راهی که گفتید چه طوری ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
میشه با vps هم حساب باز کرد

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
من هیچ مشکلی با ip آدرس شماره تلفن ندارم ولی یه چیزی هست به نام state که نمی دونم باید اون رو چی بذارم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من هیچ مشکلی با ip آدرس شماره تلفن ندارم ولی یه چیزی هست به نام state که نمی دونم باید اون رو چی بذارم

state یعنی ایالت
من همیشه توی همه گزینه ها oklahama میزنم با کدشماره 25555

omidh20

Registered User
لایک‌ها
14
دادش گل شما برای اول کار هیچ احتیاجی به وریفای ندارین و بدون وریفای می تونین تا حجم 400 دلار در ماه تراکنش داشته باشین ولی در صورتی که پی پال بهتون گیر بده نیاز دارین وریفای کنین که راحتتیرین راه خرید کردیت کارت مجازی برای وریفای پی پال هستش البته اکانت ها از امریکا و انگلیس علاوه بر کارت نیاز به وارد کردن اطلاعات حساب بانکی دارن .
در ااکثر موارد در اولین تراکنش بالای 100 دلارتون هم ازتون می خواد یک کد رو که به تلفن وارد شده در اکانت ارسال می کنه رو وارد کنین .
توصیه اکیدم هم اینه که به هیچ وجه از سایت هایی مانند pinger , ipkall fwcall یا مانند آنها برای دریافت شماره تلفن بپرهیزین . چون همون ابتدای کار متوجه میشن اطلاعات fake هست .

بالا