• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه برای مدیریت تبلیغات سایت؟

mostafadam

Registered User
لایک‌ها
5
باسلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم از تجربتون استفاده کنم و بدونم شما واسه مدیریت تبلیغات سایت هاتون چیکار میکنید؟
منظورم اینه تاریخ انقضا و درج و هزینه رو کجا و با چه روشی ثبت میکنید؟
اگر ابزاری میشناسید ممنون میشم کمک کنید

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
باسلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم از تجربتون استفاده کنم و بدونم شما واسه مدیریت تبلیغات سایت هاتون چیکار میکنید؟
بعضی قالبها در وردپرس خودشون زیر هر تبلیغی که قرار میدین یه جا مخصوص قرار دادن تاریخ انقضا تبلیغ دارند.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
باسلام خدمت دوستان عزیز

سوالات کلی هستن
یعنی از نظر فنی در قالب و کد داری بررسی می کنی

یکیش ماله مدیریته زمانی هستش که میاد میگه این تبلیغ رو مثلا 5 روز نمایش بده از این تاریخ تا این تاریخ
یکی دیگه کع باید نصب باشه میتونی محدودشکنی به دسته بندی های خاص ، یعنی تو اس ام اس نشون ، تومذهبی نشون نده

تو اولیه سیستم تهداد کلیک خوردن تبلیغ این صحبت ها هم هست ، ولی برای اینکه بازده تبلیغ رو بصورت واقعی ببینی ، سایت مرجع رو بنداز رو یه آمار گیر مث همون های استیت ، بعد میتونی بفهمی از کجا ها وارد شدند و فلان و بهمان و اگر همکار ی در فروش کار میکنی باید یه ساب دامنه روش ست کنی و تو ویرایش قالبش کد آمارگیرت رو بزاری

اما در مورد مدیریت اینکه چه تبلیغی بزاریم این ها ، از هر کی مشورت میخوام یه صحبتی میکنه و این نشون میده هنوز علم کافی در این زمینه کسی نداره و جای بحث داره

بالا