با سلام بهترین راه تبدیل عکس رنگی به سیاه وسفید کدام است باتشکر
A arghavan کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 4 آپریل 2005 نوشتهها 22 لایکها 1 1 ژوئن 2005 #1 با سلام بهترین راه تبدیل عکس رنگی به سیاه وسفید کدام است باتشکر
hwt مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 11 آگوست 2004 نوشتهها 15,954 لایکها 2,415 1 ژوئن 2005 #2 به نقل از arghavan : با سلام بهترین راه تبدیل عکس رنگی به سیاه وسفید کدام است باتشکر کلیک کنید تا بازشود... منظورت از سياه سفيد همين سياه سفيده خودمونه ديگه ؟ از قسمت ايميج برو روي مد و gray رو انتخاب كن
به نقل از arghavan : با سلام بهترین راه تبدیل عکس رنگی به سیاه وسفید کدام است باتشکر کلیک کنید تا بازشود... منظورت از سياه سفيد همين سياه سفيده خودمونه ديگه ؟ از قسمت ايميج برو روي مد و gray رو انتخاب كن
Spiro Registered User تاریخ عضویت 26 مارس 2005 نوشتهها 854 لایکها 6 1 ژوئن 2005 #3 يا از اين راه در فوتوشاپ : Image ->Adjustments -> Desaturate
N nmroshan کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال تاریخ عضویت 16 اکتبر 2003 نوشتهها 192 لایکها 1 1 ژوئن 2005 #4 راههايي كه دوستان گفتن ميتواند باعث تبديل عكس رنگي به سياه وسفيد شود اما شما كنترلي بر توناليته عكس در نواحي مختلف آن نخواهيد داشت. بهترين روشها براي اينكار يكي روش راسل براون است و ديگري استفاده از چنل ميكسر. كه توضيحات كاملشو در آدرس زير بخوانيد. در ضمن براي تهيه يك عكس سياه و سفيد خوب، در مرحله عكاسي نيز بايد نكاتي رعايت شود كه در همان ادرس مذكور شرحش آمده است. http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/001281.php
راههايي كه دوستان گفتن ميتواند باعث تبديل عكس رنگي به سياه وسفيد شود اما شما كنترلي بر توناليته عكس در نواحي مختلف آن نخواهيد داشت. بهترين روشها براي اينكار يكي روش راسل براون است و ديگري استفاده از چنل ميكسر. كه توضيحات كاملشو در آدرس زير بخوانيد. در ضمن براي تهيه يك عكس سياه و سفيد خوب، در مرحله عكاسي نيز بايد نكاتي رعايت شود كه در همان ادرس مذكور شرحش آمده است. http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/001281.php
black_jack_of_black_city Registered User تاریخ عضویت 19 سپتامبر 2003 نوشتهها 1,506 لایکها 73 سن 44 محل سکونت با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز 1 ژوئن 2005 #5 Image ->Adjustments -> Desaturate کلیک کنید تا بازشود... اشتباه محض جنل ميكسر بهترين روشه
Spiro Registered User تاریخ عضویت 26 مارس 2005 نوشتهها 854 لایکها 6 1 ژوئن 2005 #6 چرا ميزنين حالا من فك كردم تازه كاره زياد نپيچونمش خودم از هر راهي كه عكس اصلي اجازه بده استفاده ميكنم :lol:
چرا ميزنين حالا من فك كردم تازه كاره زياد نپيچونمش خودم از هر راهي كه عكس اصلي اجازه بده استفاده ميكنم :lol:
black_jack_of_black_city Registered User تاریخ عضویت 19 سپتامبر 2003 نوشتهها 1,506 لایکها 73 سن 44 محل سکونت با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز 2 ژوئن 2005 #7 ما اوچيكيم