• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه تبلیغ و شناساندن سایت تفریحی

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام دوستان

یه سوالی داشتم گفتم اینجا هم مطرح کنم نظر دوستان وبمستر رو بدونم (بیشتر اونایی که سایت تفریحی دارن و داشتن) .

بهترین راه برای تبلیغ و شناساندن و مطرح کردن سایت تفریحی و فان به جز سئو،بک لینک و ارسال ایمیل تبلیغاتی چی هست؟؟

تبلیغ توی سایت های موزیک؟؟

پاپ آپ توی سایت های موزیک؟؟

تبلیغ توی سایت دانلود؟؟

پاپ آپ توی سایت دانلود؟؟

تبلیغ توی یه سایت تفریحی( نه داوودآنلاین و مرتضی آنلاین و قوچعلی آنلاین و ....) یه سایت مثه نیکصالحی یا پرشین وی و یا خبری تفریحی مثه عصر ایران ؟؟

ویا موارد پیشنهادی دیگه ....

مواردی که بالا عرض کردم (سئو،بک لینک،ایمیل تبلیغاتی) در حد حرفه ایی انجام شده و انجام خواهد شد.در این مورد بحثی نخواهیم کرد.

هزینه تبلیغاتی هم نامحدود هست.فقط موضوع مطرح شدن و افزایش محبوبیت در میونه.

ممنون میشم شرکت کنید و حواب بدید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
سایت هایی مثل نیک صالحی و ... احتیاج به زمان داره
و پاپ آپ رو من نمونه هایی زیادی دیدم که همون زمان که کد تو سایت مورد نظر بوده بازدید داشتن
بدش دیگه هیچی ...
اگر بودجه برای تبلیغات دارید و برنامه ریزی کردین
بهترین راه تبلیغات تو سایت های مطرح هست به نظر من ...
نه ایمیل بدرد میخوره نه پاپ اپ , روش های موقتی هستند

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سایت هایی مثل نیک صالحی و ... احتیاج به زمان داره
و پاپ آپ رو من نمونه هایی زیادی دیدم که همون زمان که کد تو سایت مورد نظر بوده بازدید داشتن
بدش دیگه هیچی ...
اگر بودجه برای تبلیغات دارید و برنامه ریزی کردین
بهترین راه تبلیغات تو سایت های مطرح هست به نظر من ...
نه ایمیل بدرد میخوره نه پاپ اپ , روش های موقتی هستند

مرسی . . پاپ آپ بازدیدکننده ثابت و همیشگی میاره . .

منظورت سایت های مطرح توی چه زمینه ای هست؟؟ دانلود یا موزیک یا خبری تفریحی یا ... ؟؟؟

راستی منظورت از این که نیکصالحی نیاز به زمان داره چیه؟؟ متوجه نشدم . .

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

یه پیشنهاد.اگر سایت تفریحتون همین هست که تو امضاتون هست.این کد پاپ آپ رو بردارید،روی هر لینکی که کلیک می کنی صفحه فروشگاه بصورت پاپ آپ باز میشه که بشدت قاتل افزایش بازدید (از لحاظ وابستگی بازدید کنندگان در دفعات بعدی)و روشی منصوخ شده هست.افزایش اینگونه بازدید دلیلی بر پیشرفت کار نیست.
من هم با روش ارسال ایمیل موافق نیستم.
بهتره به فکر افزایش رتبتون توی گوگل باشید.
موفق باشید.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام

یه پیشنهاد.اگر سایت تفریحتون همین هست که تو امضاتون هست.این کد پاپ آپ رو بردارید،روی هر لینکی که کلیک می کنی صفحه فروشگاه بصورت پاپ آپ باز میشه که بشدت قاتل افزایش بازدید (از لحاظ وابستگی بازدید کنندگان در دفعات بعدی)و روشی منصوخ شده هست.افزایش اینگونه بازدید دلیلی بر پیشرفت کار نیست.
من هم با روش ارسال ایمیل موافق نیستم.
بهتره به فکر افزایش رتبتون توی گوگل باشید.
موفق باشید.

یله سایت همونه که داخل امضامه . . اون پاپ آپ هم برای هر آیپی در هر 24 ساعت یکبار باز میشه و من برای تست گذاشتم که ببینم چقدر جواب میده پاپ آپ.

افزایش رتبه گوگل هم یکی از اولویت های منه . . تشکر بابت پیشنهاد.

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
یله سایت همونه که داخل امضامه . . اون پاپ آپ هم برای هر آیپی در هر 24 ساعت یکبار باز میشه و من برای تست گذاشتم که ببینم چقدر جواب میده پاپ آپ.

افزایش رتبه گوگل هم یکی از اولویت های منه . . تشکر بابت پیشنهاد.

خواهش میکنم.
برای هر آیپی 24 ساعت یکبار باز میشه ولی اگر اجازه ندی اون کد داخل صفحه باز بشه هر بار این اتفاق می افته.(چون من هر بار باز شد بستم،یعنی اجازه باز شدن صفحه شاپ رو ندادم.بخاط همین چند بار باز شد:D) بازدید کنندگان عجولی مثل من هم باید در نظر داشته باشید!:happy:

و یک نکته دیگه این که بنظرم برای موفقیت در این زمینه با توجه به سایت هایی که در این زمینه هست باید پا رو فراتر بزاردید و سایتتون رو از لحاظ موضوعی گسترش بدید.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
خواهش میکنم.
برای هر آیپی 24 ساعت یکبار باز میشه ولی اگر اجازه ندی اون کد داخل صفحه باز بشه هر بار این اتفاق می افته.(چون من هر بار باز شد بستم،یعنی اجازه باز شدن صفحه شاپ رو ندادم.بخاط همین چند بار باز شد:D) بازدید کنندگان عجولی مثل من هم باید در نظر داشته باشید!:happy:

و یک نکته دیگه این که بنظرم برای موفقیت در این زمینه با توجه به سایت هایی که در این زمینه هست باید پا رو فراتر بزاردید و سایتتون رو از لحاظ موضوعی گسترش بدید.

اوکی . . موضوعات تقریبا کامله . . چیزی به ذهنم نمیرسه . . اگه موردی هست بگید اضافه می کنم .

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
مرسی . . پاپ آپ بازدیدکننده ثابت و همیشگی میاره . .

منظورت سایت های مطرح توی چه زمینه ای هست؟؟ دانلود یا موزیک یا خبری تفریحی یا ... ؟؟؟

راستی منظورت از این که نیکصالحی نیاز به زمان داره چیه؟؟ متوجه نشدم . .

اصلا این طور نیست ...
تجربه کنید متوجه میشید که از هر 100 هزار نفری که به این روش وارد سایت میشن نهایتا 50 نفر دوباره برگردن مگر سایت س.کسی باشه یا یه دلیل خوبی برای برگشتنشون باشه :happy:
سایت های دانلود و خبری
منظورم اینه سایت هایی تو زمینه کاری نیک صالحی احتیاج به زمان داره تا بازکننده ثابت جمع کنه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اصلا این طور نیست ...
تجربه کنید متوجه میشید که از هر 100 هزار نفری که به این روش وارد سایت میشن نهایتا 50 نفر دوباره برگردن مگر سایت س.کسی باشه یا یه دلیل خوبی برای برگشتنشون باشه :happy:
سایت های دانلود و خبری
منظورم اینه سایت هایی تو زمینه کاری نیک صالحی احتیاج به زمان داره تا بازکننده ثابت جمع کنه

خوب من خودم به شخصه تجربه نکردم ولی ممنون که راهنمایی کردی . .

سایت های موزیک هم فک کنم جواب بدن . .

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
توصیه میکنم کلاس کاریتون را حفظ کنید و به کاربر ارزش بدید و از تبلیغ های پاپ و سطح پایین دوری کنید.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
توصیه میکنم کلاس کاریتون را حفظ کنید و به کاربر ارزش بدید و از تبلیغ های پاپ و سطح پایین دوری کنید.

ممنون از راهنمایی . . اون پاپ آپ داخل سایت رو قبلا برداشتم و فقط به خاطر تست بازدهیش گذاشته بودم .

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
برای معروفیت سایتتون :

روزانه به طور مرتب بالای 50 پست تازه و جدید ارسال کنید.
و چند ماه مداوم با بنر های شیک و زیبا در سایت هایی مثل عصر ایران ، کلوب ، نیک صالحی تبلیغ کنید .
و هفته ای 2 ایمیل تفریحی و جذاب با بنر های شیک در گروه های بزرگ و معروف داشته باشید.

موفق باشید

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
گوگل ولا غیر
دنباله بک لینک باش

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
برای معروفیت سایتتون :

روزانه به طور مرتب بالای 50 پست تازه و جدید ارسال کنید.
و چند ماه مداوم با بنر های شیک و زیبا در سایت هایی مثل عصر ایران ، کلوب ، نیک صالحی تبلیغ کنید .
و هفته ای 2 ایمیل تفریحی و جذاب با بنر های شیک در گروه های بزرگ و معروف داشته باشید.

موفق باشید

تشکر بابت راهنمایی . .

گوگل ولا غیر
دنباله بک لینک باش

این اولین نکته ای هست که در نظر دارم . . ممنون .

بالا