• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین رشته فنی برای تحصیل در دانشگاه چیه؟؟؟(از نظر درآمد&فرصت های شغلی&سختی شغل&...)

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
همین دیگه!
اما اگه غیر از رشته های فنی مهندسی رشته دیگه ای مد نظرتون هست بگید.فقط لطف کنید گفته هاتونو بیشتر بر اساس دلیل بگید نه شنیده ها.
ممنون

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
به کارهای فنی علاقه داری ؟ و یا کار کردی ؟ اصلا نمیشه گفت کدوم رشته بهتره ولی اگه جای خوبی کار کنی صنایع خوبه اگه تو کار نفت و گاز کار گیر بیاری صنایع و مکانیک و عمران و بتونی تو بازار آزاد کار کنی عمران و معماری

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
به کارهای فنی علاقه داری ؟ و یا کار کردی ؟ اصلا نمیشه گفت کدوم رشته بهتره ولی اگه جای خوبی کار کنی صنایع خوبه اگه تو کار نفت و گاز کار گیر بیاری صنایع و مکانیک و عمران و بتونی تو بازار آزاد کار کنی عمران و معماری

بله.منظورت از صنایع ,همون مهندسی صنایع هست؟خودم حس میکنم به مهندسی صنایع بیشتر علاقه دارم ولی دقیقا نمیدونم کجا ها استخدامش هست.در مورد عمران ومعماری هم از بیشتر افراد شنیدم که برای شروع کار باید یه سرمایه حداقلی تو دستت باشه.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
مهندسی صنایع برای مدیریت تو صنایع و بخش کنترل پروژه استخدام میکنن و اگه زرنگ باشه و از اول دنبال پول و حقوق و اینا نباشه و دنبال کسب تجربه باشه و اینکه خودشو تو یه جای خوب جا کنه میتونه موفق بشه . راجع به رشته عمران و معماری اینهمه استخدام شدن تو شرکتها دارن کار میکنن و اینکه بدون هیچ زمینه ای بری برای خودت کار کنی هم خیلی خوب نیست . بهتره اولش یه تجربه ای بدست بیاری.

بالا