• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین روش آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز
خیلی خلاصه:
از یکی از دوستانم که به تازگی برای ادامه تحصیل به یکی از کشورهای اروپایی رفته از نحوه آموزش و یادگیری زبان انگلیسی ازش سوال کردم که 4دی وی دی در اختیارم گذاشت با مشخصات ذیل:
سه مرحله کلاس آموزش زبان مجموعا 80 جلسه 45 دقیقه ای (شامل مبتدی :30جلسه -متوسط: 30 جلسه و حرفه ای 20 جلسه .
این کلاسها توسط اساتید حرفه ای ایالات متحده آموزش داده میشه که بصورت توضیح،پرسش و پاسخ وسوال میباشد .
به نظر بنده دوستانی که وقت کلاس رفتن در آموزش گاه های آزاد رو ندارن یا نمیخواهند با این هزینه های سرسام آور هزینه کلاس آموزش زبان رو هم متقبل بشن میتونن با هزینه بسیار ناچیز این مجموعه رو داشته باشن و در اوقات بیکاری به یادگیری زبانشون کمک کنند.
قیمت این مجموعه 15000(پانزده هزار تومن) پیش بینی شده که قیمت DVD و رایتش نیست و فقط برای ارائه به علاقه مندان هست.
هزینه پست بر عهده خریدار است.

چون بنده همدان هستم در شهر همدان هم رایگان تحویل داده میشه.

اگه دوستان سوالی داشتن در خدمتم.
پیروز باشید

NMJ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
میشه کمی بیشتر توضیح بدین که چجوریه؟صوتیه نرم افزاره چیه؟اگه نرم افزاره مثلا یه عکس از صفحه ش بذارین که یه کم با روندش آشنا شیم.ممنون

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
بهتر است ابتدا با مکالمات روزمره رایج زبان مورد نظر آشنا شده در واقع با این کار قواعد زبان مورد نظر را بدون تمرین یاد خواهیم گرفت

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
میشه کمی بیشتر توضیح بدین که چجوریه؟صوتیه نرم افزاره چیه؟اگه نرم افزاره مثلا یه عکس از صفحه ش بذارین که یه کم با روندش آشنا شیم.ممنون

سلام دوست من

این مجموعه نرم افزار نیست

حدود 90 قسمت فیلم حدود یک ساعتی است که به سه قسمت مبتدی حرفه ای و متوسط(هرکدام سی قسمت) تقسیم شده.

دقیقا مانند کلاس خصوصی دوسه نفره میمونه.
اگه بتونی روزی دوتا سه ساعت مفید وقت بگذاری نتیجش حیرت انگیزه.

سوال داشتی در خدمتم
در ضمن با سرچ مجموعه با نام english for you یا EFU میتونی اطلاعات کامل و دقیقی پیدا کنی.

موفق باشی

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
ممکنه یه جلسشو بفرستی ببینیم چه جوریه؟؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

Saberkh

Registered User
لایک‌ها
4
آره اگه امکانش باشه یه جلسشو آپ کنی عالی میشه.
مرسی.

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان سلام
براي جواب به سوالتون و همچنين تاييد حرف دوستمون سجاد
يه خبر خوب اينكه مجموعه هاي آموزشي انگليسي مثل آب خوردن، مجموعه اي عالي براي يادگيريه
همچنين با اين بسته آموزشي از كلاس و استاد بي نياز مي شيد.
من خودم دارم از اين بسته آموزشي و اين سيستم آموزشي استفاده ميكنم
اولش باورم نميشد، اما بعد از گذشت مدتي به اين سيستم ايمان آوردم.
همچنين انگليسي مثل آب خوردن داراي پيج فيس بوك هم هست كه در اون پيج مطالب آموزشي و راهنمايي و پشتيباني انجام ميشه
آدرس سايت انگليسي مثل آب خوردن www.abcxyz.ir
اين هم آدرس پيج فيس بوك انگليسي مثل آب خوردن https://www.facebook.com/abcxyz.ir

خوشحالم كه هموطن هام با همياري و همراهي به هم كمك ميكنند
براي من كه خيلي مفيد و عالي بوده
اميدوارم براي شما هم مفيد باشه

mohammad-33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من این مجموعه رو دریافت کردم برای کسایی که می خوان زبان یاد بگیرن واقعا فوق العاده ست. مثل یک کلاس زبان واقعی میمونه، من چند جلسه شو نگاه کردم الان تاثیر شو روی لیسننینگ و اسپیکینگ ام احساس می کنم
واقعا از sajjad_kr2000 تشکر می کنم بابت برخورد خوبشون

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممکنه یه جلسشو بفرستی ببینیم چه جوریه؟؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

دوست من سلام
شما میتونید با سرچ کلمه efuدر گوگل هر چند قسمتش که بخواید رو دانلود کنید.

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من این مجموعه رو دریافت کردم برای کسایی که می خوان زبان یاد بگیرن واقعا فوق العاده ست. مثل یک کلاس زبان واقعی میمونه، من چند جلسه شو نگاه کردم الان تاثیر شو روی لیسننینگ و اسپیکینگ ام احساس می کنم
واقعا از sajjad_kr2000 تشکر می کنم بابت برخورد خوبشون

خوشحالم از اینکه دوستان راضی هستند و بسیار خرسندم از آشنایی با دوستان گلم

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
به نظر من اینجور روش یادگیری هرچقدر هم خوب باشه ولی به اندازه کلاس رفتن مفید نیست،چون وقتی کلاس میرید با.بقیه انگلیسی صحبت میکنید و این مورد روی speaking خیلی تاثیر میزاره،میشناسم افرادی رو که دانش زبان خارجیشون خیلی بالاست و کلی کلمه و... بلدن ولی نمیتونن خوب صحبت کنن....

setarejallab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم یه مطلب در مورد آموزش زبان انگلیسی
زبان انگلیسی و یا آموزش زبان انگلیسی به درد می خورد؟؟

زبان انگلیسی مهم‌ترین زبان دنیا در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، صنعتی، فرهنگی و علمی در روابط بین‌الملل به شمار می‌آید , بنابر این یادگیری آن برای موفقیت ضروری است .

آیا هیچ فکر کرده‌اید که دسترسی به اطلاعاتی که دیگران از آن بی‌بهره‌اند، چقدر می‌تواند جالب باشد؟ یا صحبت کردن با افراد جالبی که دیگران نمی‌توانند با آنها ارتباط برقرار کنند؟ یا تحت تأثیر قرار دادن اطرافیانتان هر موقع که دهانتان را باز می‌کنید؟ و یا پشت سر گذاشتن دیگران با جهش‌های بزرگی که در شغل‌تان برمی‌دارید؟

شما به چه چيزي علاقمند هستيد؟ علوم؟ موسيقي؟ کامپيوتـر؟ سلامتي؟ تجـارت؟ ورزش؟ رسانه‌هـاي امروز – از قبيـل اينترنت، تلويزيون و مطبوعـات – دسترسي تقريباً نامحدودي را به اطلاعات پيرامون موضوعات مورد علاقه‌تان فراهم کرده است. فراموش نکنيد که ما در عصر اطلاعات زندگي مي‌کنيم

تنها يک مشکل وجود دارد: بيشتر اين اطلاعات به زبان انگليسي است.

1بيشتر صفحات وب. بيش از يک ميليارد (1.000.000.000) صفحه اطلاعات در اينترنت وجود دارد! اين شگفت‌انگيز است که تنها با ياد گرفتن يک زبان، به خيل عظيمي از اطلاعات در پهنه اينترنت دسترسي پيدا مي‌کنيد.
2کتابها – در هر موضوعي، از سرتاسر جهان. شما مي‌توانيد کتابهايي با نويسندگان آمريکايي يا بريتانيايي بخوانيد، و نيز کتابهاي ترجمه شده از زبانهاي ديگر. به هر موضوعي که علاقمند باشيد، مي‌توانيد چيزي به انگليسي درباره آن پيدا کنيد.
3مطبوعات. فقط مجله‌ها و روزنامه‌هاي انگليسي زبان هستند که به راحتي در هر کجاي جهان يافت مي‌شوند. شما براي پيدا کردن مجله‌هايي مانند تايم يا نيوزويک مجبور نيستيد خيلي وقت صرف کنيد.
4علوم. زبان انگليسي کليـد دنيـاي علم و فن‌آوري است. حـدود 95% مقـالات علمي منتشر شده، به زبان انگليسي است کـه تنها حدود 50% از آنها مربوط بـه کشورهاي انگليسي‌زبان (مانند آمريکا و انگلستان) مي‌باشد.
5گزارشات خبري. شبکه‌هاي تلويزيوني بين‌المللي از جمله BBC و CNN را در نظر بگيريد. آنها خبرها را بسيار سريع‌تر و حرفه‌اي‌تر منتشر مي‌کنند. در هر کجاي دنيا شما مي‌توانيد به آنها دسترسي داشته باشيد.

اگر شما بتوانید با آموزش زبان انگلیسی صحبت کنید، قادر خواهید بود:

****با مردمان سراسر جهان ارتباط برقرار کنید. مثلاً می‌توانید عقاید و نظراتتان را در گروه‌های تبادل نظر اینترنتی بیان کنید. به افراد مورد علاقه‌تان ایمیل ارسال کنید و درباره زندگی و فرهنگشان اطلاعات کسب کنید.

****راحت‌تر سفر کنید. به هر کجا که سفر می‌کنید می‌توانید با دیگران ارتباط برقرار کنید – انگلیسی در بیش از ۱۰۰کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. می‌توانید آدرس بپرسید، با افراد مکالمه کنید، یا… کمک بخواهید. کسی چه می‌داند، شاید روزی زبان انگلیسی جان شما را نجات دهد

****موقعیت و مهارت شغلی خودتان را افزایش دهید چرا که خیلی منابع اموزش ناب به زبان انگلیسی هست

بالا