یکی دو تا روش وجود داره ولی دنبال بهترین روش میگردم که فضای زیادی از هاست رو هم اشغال نکنه. اگه راهی میشناسید لطفا با راهنماش بگین، چه انگلیسی چه فارسی. ممنون
<MTMultiBlogEntries include_blogs="1,2" lastn="15">
<MTMultiBlogIfNotLocalBlog>
<div style="background:#f0f0f0;">
<a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a><br>
</div>
</MTMultiBlogIfNotLocalBlog>
<MTMultiBlogIfLocalBlog>
<div style="background:#fff">
</div>
</MTMultiBlogIfLocalBlog>
</MTMultiBlogEntries>
</div>
من و يكي ديگه از بچهها هر كاري كرديم نشد. تقريبا ميتونم بگم راهي نداره.به نقل از aaber_piade :من اول بحث رو نخوندم و پابرهنه اومدم وسط .. امير جان خوب اون div رو بذار بيرون اون دوتا تگ:
کد:<div style="background:#f0f0f0;"> <MTMultiBlogIfNotLocalBlog> <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a><br> </MTMultiBlogIfNotLocalBlog> </div>
واسه بخش دومي هم خودت مثل همين اصلاح کن
من باكس رو به كمك همون ديو و همون اختصاص يك Border ميدم. صحبتهاي شما هم كاملا درسته و من دقيقا ميدونم اونها رو. ولي مشكل اينجاست كه ما در اين كدها دو تا تگ چرخشي داريم. يكي MTMultiBlogEntries و يكي هم MTMultiBlogIfNotLocalBlog . خب؟ اين به هر صورت باعث ميشه كه باكس براي هر لينك تكرار بشه. مگر اينكه بيرون اين دو تا تگ بذاريم كه اون وقت كار اصلي ما كه ادغام دو وبلاگ هست رو انجام نميده! پس مجبوريم كه ديو باكس رو حداقل بيرون از MTMultiBlogIfNotLocalBlog بذاريم! ولي باز هم براي هر لينك يك باكس ايجاد ميشه! چون هنوز داخل تگ چرخشي MTMultiBlogEntries هستيم! منظورم از تگ چرخشي همون تگهاي container است.به نقل از aaber_piade :ببين شما باکس رو به کمک div بساز، يعني به div يک border بده تا مثل باکس عمل کنه.. حالا اگر اين div بيرون از تگ هاي mt باشه به ازاي هر لينک تکرار نميشه و دور هر لينکي يک باکس جدا نميذاره.. اگر div يا table يا هر چيز ديگري که شما براي ساختن باکس استفاده ميکنيد داخل تگ هاي ام تي باشه به ازاي هر لينک تکرار ميشه و اون وقت دور هر لينک يک باکس خواهد بود.. من فکر ميکنم مشکل يه همچين چيزي باشه.. شما باکس رو با چي ميزنيد؟ div يا جورديگه ؟
<MTDateHeader>
</MTDateHeader>
<MTDateFooter>
</div>
</MTDateFooter>
بابا تو دیگه کی هستی!!به نقل از aaber_piade :اهان حالا فهميدم منظورت رو.. خوب اينطوري بنويس:
کد:<MTMultiBlogIfNotLocalBlog> <MTDateHeader> <div style="background:#f0f0f0;"> </MTDateHeader> <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a><br> <MTDateFooter> </div> </MTDateFooter> </MTMultiBlogIfNotLocalBlog>
اينجوري اگر لينک ها همه مال يک روز باشن يکبار فقط div رو قرار ميده در عين حال اين div داخل container tag ها هم هستن و مقصود شما رو براورده بايد بکنه، البته لازم است که اون تگ هاي MTMultiBlog کانتکست کاملا يکساني با MTEntries داشته باشه که فکر کنم همين طور باشه..