• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین روش برای کار با سیستمهای همکاری در فروش

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام به همه دوستان و اساتید پی تی

امیدوارم که نماز و روزه همه شما قبول باشه

من امروز تبلیغ یک سایت به اسم Payegan رو دیدم که از قرار معلوم و اینطور که از بچه های همین انجمن شنیدم ٬

کارش از ایران مارکت سنتر هم بهتره. من تا حالا نه با این سایت کار کردم و نه با ایران مارکت سنتر و نه با هیچ سایت

مشابه ای.

این سایت توی تبلیغاتش میگه که در صورت همکاری با اونها میتونیم به درآمد قابل توجهی در ماه دست پیدا کنیم!!!

به همین خاطر من هم مثل بقیه افرادی که به دنبال کسب درآمد از اینترنت هستند علاقه مند شدم که با اونها همکاری

کنم. ولی مشکل بزرگی که وجود داره اینکه چه طوری با این سایتها کار کنم!!! یا بهتر بگم :

بهترین شیوه همکاری با این سایتها چیست ؟

من نمیدونم چه طور با این سایتها کار کنم. منظورم از ندونستن کار با این سایتها ٬ نحوه ثبت نام و کار با کنترل پنل اونها

نیست ٬ بلکه منظور من انتخاب یک شیوه صحیح برای معرفی و فروش محصولات اونها برای دستیابی به درآمد خوب است.

حالا سوال من اینه :

آیا باید بوسیله اسکریپتهای فروشگاه ساز یک فروشگاه اینترنتی درست کنم و لینک محصولات رو توی فروشگاه بگذارم ؟

یا باید بوسیله وردپرس یک سایت با موضوعات جذاب بسازم و لینک این محصولات رو در گوشه و کنار سایتم بگذارم ؟

من اصلاً موندم که چه طور باید با این سایتها کار کنم و به چه چیزی نیاز دارم. لطفاً من رو کامل راهنمایی کنید که چه

کار کنم و اینکه آیا این سایت اصلاً ارزش وقت صرف کردن رو داره ؟

راستی من یک سایت رو هم پیدا کردم که با سایت Payegan کار میکنه . میخواستم ببینم این سایت رو چه طوری

درست کرده ؟

اینم آدرسش : www.porbazde.info

یک سوال یا بهتره بگم یک درخواست دیگه هم داشتم ٬ میشه چند تا سایت موفق که با سیستمهای Payegan یا

ایران مارکت سنتر کار میکنه به عنوان نمونه معرفی کنید.

با تشکر

Last edited:

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام اگه بخواهیم پایگان رو با ایران مارکت مقایسه کنیم به نظر من پایگان بهتره البته هرکدوم معایب و مزایای خاص خودش رو داره
میزان در آمد هم بستگی به نوع بازدید کنندگان سایت وبلاگ شما داره مثلا یکی بهتر میتونه فیلم وسریال بفرشه یکی دیگه محصولات اموزشی و بهتر میفروشه و....
باید محصولات مناسب با نوع بازدید کنندگانتون برای تبلیغ انتخاب کنید

برای شروع بهترین روش این هستش که یک وبلاگ یا سایت یا گروه یا تالار گفتگو یا هر جای دیگری داشته باشید محصو لات را در انجا تبلیغ کنید

برای اینکه پایگان یک فروشگاه اختصاصی به شما بدهد باید تعداد فروشتون بالا باشه
البته خودتون هم میتونید یک فروشگاه (مثلا با وردپرس) درست کنید ومحصولات رو توی ان کپی کنید این طوری از طریق گوگل هم میتوانید خریدار پیدا کنید(با بالا بردن سایت فروشگاهی در گوگل)

پایگان تا این لحظه همیشه به موقع و سر وقت پورسانت هارو پرداخت کرده و از این بابت مشکلی برایتان پیش نخواهد امد

البته شما میتونید با بچه های اینجا یا با دوستانتون که فروشگاه دارند همکاری در فروش هم کنید
که میتونه در امد شما رو بیشتر کنه
موفق باشید

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
شما با هر سیستمی بخوای کار کنی باید ترافیک داشته باشی. بدون ترافیک وقتت رو هدر میدی.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام اگه بخواهیم پایگان رو با ایران مارکت مقایسه کنیم به نظر من پایگان بهتره البته هرکدوم معایب و مزایای خاص خودش رو داره
میزان در آمد هم بستگی به نوع بازدید کنندگان سایت وبلاگ شما داره مثلا یکی بهتر میتونه فیلم وسریال بفرشه یکی دیگه محصولات اموزشی و بهتر میفروشه و....
باید محصولات مناسب با نوع بازدید کنندگانتون برای تبلیغ انتخاب کنید

برای شروع بهترین روش این هستش که یک وبلاگ یا سایت یا گروه یا تالار گفتگو یا هر جای دیگری داشته باشید محصو لات را در انجا تبلیغ کنید

برای اینکه پایگان یک فروشگاه اختصاصی به شما بدهد باید تعداد فروشتون بالا باشه
البته خودتون هم میتونید یک فروشگاه (مثلا با وردپرس) درست کنید ومحصولات رو توی ان کپی کنید این طوری از طریق گوگل هم میتوانید خریدار پیدا کنید(با بالا بردن سایت فروشگاهی در گوگل)

پایگان تا این لحظه همیشه به موقع و سر وقت پورسانت هارو پرداخت کرده و از این بابت مشکلی برایتان پیش نخواهد امد

البته شما میتونید با بچه های اینجا یا با دوستانتون که فروشگاه دارند همکاری در فروش هم کنید
که میتونه در امد شما رو بیشتر کنه
موفق باشید

از راهنمایی بسیار خوب شما ممنونم دوست عزیز. اصل صحبت من هم همین بود که برای اینکه در مدت کوتاه ٬ به

درآمد بالا و مطلوب برسیم به چه چیزی نیاز داریم. خوب تا یک حد زیادی جوابم رو گرفتم که از این بابت از شما

متشکرم.

حالا یک سوال دیگه یا بهتره بگم مهمترین سوال وبمسترهای ایران :

چه طور رتبه سایت یا وبلاگ خودم رو بالا ببرم و چه کار کنم که هر روز

بازدید کننده داشته باشم ؟

البته بازدید کننده واقعی و نه بازدید کننده ای که از طریق سایتهایی مثل P30rank یا Rankfa به سایت یا وبلاگ

ما هدایت میشه .

راستی یک سوال دیگه هم داشتم :

بهترین سرویس وبلاگ دهی فارسی که دارای بهترین Seo است ٬ کدام سرویس است ؟

شما با هر سیستمی بخوای کار کنی باید ترافیک داشته باشی. بدون ترافیک وقتت رو هدر میدی.

لطفاً در مورد شیوه های افزایش ترافیک و شیوه های جلب بازدید کننده توضیخ بدید.

Last edited:

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز، سئو ترین سیستم فارسی سیستم وبلاگ دهی وردپرس هست.

برای این کار راه درازی در پیش دارید

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
برای فروش بیشتر ، شما باید تبلیغات بیشتری کنی ! این که یه امر طبیعیه دوست عزیز

داشتن یه سایت پر بازدید ، یا سرمایه اولیه ای برای تبلیغات از نیازهای اساسی شماست ...

در صورتی هم که بازدید شما بالا بره ، دیگه نیازی به فروشگاه ساز ندارید ، چون سیستم پایگان یا سیستم های مشابه این کار رو برای شما به رایگان انجام میدن !

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
دوست عزیز، سئو ترین سیستم فارسی سیستم وبلاگ دهی وردپرس هست.

برای این کار راه درازی در پیش دارید

برای فروش بیشتر ، شما باید تبلیغات بیشتری کنی ! این که یه امر طبیعیه دوست عزیز

داشتن یه سایت پر بازدید ، یا سرمایه اولیه ای برای تبلیغات از نیازهای اساسی شماست ...

در صورتی هم که بازدید شما بالا بره ، دیگه نیازی به فروشگاه ساز ندارید ، چون سیستم پایگان یا سیستم های مشابه این کار رو برای شما به رایگان انجام میدن !

از راهنمایی شما ممنونم. خوب من تصمیم گرفتم با سایت پایگان کار کنم. دوستان میگن که برای کار با سایتهایی

مثل پایگان باید یک سایت پربازدید داشته باشیم و برای بالا رفتن بازدید از سایت هم باید تبلیغات بدیم. ولی من با خودم

فکر کردم که برای دادن تبلیغات باید یک سایت درست و حسابی داشته باشم که ارزش تبلیغ دادن رو داشته باشه.

خوب من تازه میخوام شروع به بازاریابی کنم و برای اینکار میخوام چند تا وبلاگ بزنم و محصولات پایگان رو توی این

وبلاگها تبلیغ کنم تا وقتی که از پورسانت فروش این محصولات یک مقدار پول تو دستم اومد ٬ یک سایت بازاریابی با

دامنه مناسب برای اینکار درست کنم و اون موقع تبلیغ این سایت رو توی سایتهای پربازدید بکنم.

برای شروع کار بازاریابی من میخوام روی چند وبلاگ کار کنم ٬ ولی هنوز موندم که چه طور رتبه و بازدید کننده این

وبلاگها رو بالا ببرم ٬ طوری که در نتایج اول موتورهای جستجو بالا بیاد. لطفاً در این زمینه من رو راهنمایی کنید.

راستی یکسری سایت دیدم که ادعا میکنن ٬ میتونن سایتها رو به نتیجه اول موتورهای جستجو بیارن ٬ آیا این امر

حقیقت داره ؟

بهترین سایتها و نرم افزارهای داخلی و خارجی که کار Seo‌ رو به نحو احسن انجام میدن ٬ کدام است؟

Last edited:
بالا