• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین روش تبادل پول با سایت های خارجی

order110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میخواستم از سایت های خارجی پول دریافت کنم.

مثلا سایتی که مد نظر دارم با اینا کار میکنه :

PayPal Email Payza Email Moneybookers Email

من کدوم از اینهارو انتخاب کنم به صلاحم هست . (میخوام یه بیزینس بین المللی با لغمه بسیار کوچیک بگیریم برای خودم و انشاا در آینده کم کم بزرگ تر بشه)

در آینده چه شکلی میتونم این پول هارو نقد و ریال کنم.

یه مسیر کاری بهم معرفی کنید ممنون میشم.

چندتا آشنا هم توی خارج از کشور دارم (دوبی) ، و تجارت هم میکنن. اونا تو این پروسه میتونن کمک کنن؟ (البته از قدیم گفتن خدا آدم رو محتاج کسی نکنه)

خیلی ممنون میشم مسائل احتمالی پیش روم رو توضیح بدید با دید و تجربه حرفه ای که داشتید.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوست عزيز
راستش از بين اين سه تا ماني بوكرز از همه به نظر من بهتره چون احتمال ليميتش كمتره ولي دلارش رو به ريال تبديل كردن يك مقدار مشكله.
بهترين تبديل دلار به ريال رو پيپال داره كه خب اون هم امكان ليميتش بالاتره و ممكنه شما رو نگران كنه.
به خودتون بستگي داره عزيز با كدوم سيستم مالي كار كنيد اما اگر من بودم ماني بوكرز رو انتخاب مي كردم.

order110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
راستش از بين اين سه تا ماني بوكرز از همه به نظر من بهتره چون احتمال ليميتش كمتره ولي دلارش رو به ريال تبديل كردن يك مقدار مشكله.
بهترين تبديل دلار به ريال رو پيپال داره كه خب اون هم امكان ليميتش بالاتره و ممكنه شما رو نگران كنه.
به خودتون بستگي داره عزيز با كدوم سيستم مالي كار كنيد اما اگر من بودم ماني بوكرز رو انتخاب مي كردم.

خیلی ممنونم

من هیچ اطلاعی ندارم از این مسائل ،برای همین ممنون میشم افراد با تجربه مثل شما کمکم کنم. که از همین اول راه اشتباه نرم. (با نهایت تشکر)

2 تا سوال ریز دیگه هم بپرسم :

فرضا 50 دلار توی این اکانت ها داشته باشم چقدر کار مزد ازشون کم میشه و به ریال تبدیل میشه ؟

فروششون آسون هست ؟

order110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک سوال دیگه بپرسم ،

چطور میتونم یه اکانت خوب مانی بوکرز داشته باشم ؟ باید بخرمش ؟ خودم ثبت نام کنم ؟ IP ثابت چطور بگیرم ؟

ممنون

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من یک سوال دیگه بپرسم ،

چطور میتونم یه اکانت خوب مانی بوکرز داشته باشم ؟ باید بخرمش ؟ خودم ثبت نام کنم ؟ IP ثابت چطور بگیرم ؟

ممنون

سلام مجدد
راستش بايد خيلي مطالعه كنيد. از وي پي اس استفاده كنيد براي اتصال به اكانتتون.
اكانتتون رو با حساب بانكي وريفاي كنيد نه صرفا ويزا يا مستر كارت
نحوه ورفاي اون رو از سايتشون بخونيد.
قيمت دلار ماني بوكرز رو هم در همين انجمن بپرسيد ببينيد چقدره...
اگر كارتون حرفه اي هست ميتونم حساب بانكي خودم رو تو يك كشور خارجي بدم(هميني كه باهاش از علي اكسپرس خريد ميكنم) بگيد بهش دلار بريزند و من ايران ريال بهتون تحويل بدم(به ميزاني كه دلار به حسابم نشست ريال ميدم با نرخ صرافي). البته ماه اول فقط حداكثر 1000 دلار ميتونم ازتون بخرم و كم كم هر ماه 1000 دلار ديگه اضافه ميشه.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
واسه شروع از پرفکت مانی و ایگوپی استفاده کنید که ریسک 0% دارند!!!

بالا