• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایتهای همکاری در فروش(بازاریابی)

secret9151

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض سلام
لیست سایتهای خوب درزمینه بازاریابی وهمکاری درفروش بخصوص برای صاحبان وبلاگ ووبسایت
سایتهای بازاریابی:سایتهایی هستند که شماباعضویت دراین سایتها و قرار دادن کدهای بازاریابی دروبلاگ خود و یاتبلیغ بنرهاولینکهای سایت اقدام به فروش محصولات سایت نموده وبا دریافت پورسانت کسب درآمدمیکنیید.بعد از ورود به سایت به قسمت بازاریابی یا همکاری درفروش مراجعه کنیید.
سایت ایران سی ان
سایت ایران مارکت سنتر
سایت فروتل
سایت مسبی
سایت شاپ لاگر

rolsback

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اینو باش ! پسر جان دیگه این سایتها امتحان خودشان را پس دادن ! الان سایت مثل ایران امیر اومده که جواب دهیش 100 برابر اینهاست در ماه! . الان ایران امیر حرف اول رو میزنه - حتی با بقیه هم که کار میکنم فروشم از ایران امیر کمتره بقیه این سایتها هم که جای خود داره ! تو هم وقت خودتو هدر نده برو تو این سایت کار کن www.iranamir.biz
درسته تو این عضوم اما لینک معرف هم نمیگذارم چون بدون معرف هم من فروش خودم رو دارم و اینقدر جواب میده که نخواهم دنبال زیر مجموعه بگردم

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
سلام اینو باش ! پسر جان دیگه این سایتها امتحان خودشان را پس دادن ! الان سایت مثل ایران امیر اومده که جواب دهیش 100 برابر اینهاست در ماه! . الان ایران امیر حرف اول رو میزنه - حتی با بقیه هم که کار میکنم فروشم از ایران امیر کمتره بقیه این سایتها هم که جای خود داره ! تو هم وقت خودتو هدر نده برو تو این سایت کار کن www.iranamir.biz
درسته تو این عضوم اما لینک معرف هم نمیگذارم چون بدون معرف هم من فروش خودم رو دارم و اینقدر جواب میده که نخواهم دنبال زیر مجموعه بگردم
مهدی الان کدوم یک از سایت های بالا امتحانشو پس داده ؟

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
بابا این بنده خدا هم یه تبلیغی کرد برای خودش بیخیال

بالا