ابوالفضل مرادی
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید دستگاه کارتخوان سیم کارتی رو داشتم برای همین درباره سایتهای معتبر این حوزه تحقیق کردم و در آخر به چهار تا سایتی که لینکش رو میذارم رسیدم خواستم این اطلاعات رو با شما هم درمیون بذارم و اگر کسی تجربه ای در این باره داره بگه تا بقیه هم استفاده کنند، یا اگر سایت دیگه ای سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.
این دو سایت بالا امکان خرید کارتخوان به صورت اقساط رو دارند که خیلی عالیه مخصوصا سایت اس جی پوز که فروش بدون پیش پرداخت هم داره، از نظر گارانتی هم ده کالا چیزی توی سایتش اشاره نکرده ولی اس جی پوز برای کارتخوان های آکبند یک سال و استوک ها 6 ماه گارانتی داره
و این دو سایت آخری هم که از سایتهای معروف این حوزه هستند فروش اقساطی ندارند و گارانتی هر دو تاشون سه ماهه است.
من قصد خرید دستگاه کارتخوان سیم کارتی رو داشتم برای همین درباره سایتهای معتبر این حوزه تحقیق کردم و در آخر به چهار تا سایتی که لینکش رو میذارم رسیدم خواستم این اطلاعات رو با شما هم درمیون بذارم و اگر کسی تجربه ای در این باره داره بگه تا بقیه هم استفاده کنند، یا اگر سایت دیگه ای سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.
خرید قسطی یا نقد انواع دستگاه کارتخوان یا پوز (سیار و ثابت)
خرید نقد و اقساطی دستگاه پوز یا کارتخوان(pos) دستگاه پوز ( کارتخوان) در مجموعه سختافزارهای بانکی و سیستمهای پرداخت، پایانههای ففروشگاه اقساطی 10کالا
www.10kala.com
کارتخوان سیار سیم کارتی
فروش انواع مدل های کارتخوان سیار سیم کارتی ارزان قیمت به صورت نقد و اقساط با امکان خرید بدون پیش پرداخت، استوک و آکبند، در اس جی پوز فروشگاه دستگاه پوز.
sgpos-co.com
این دو سایت بالا امکان خرید کارتخوان به صورت اقساط رو دارند که خیلی عالیه مخصوصا سایت اس جی پوز که فروش بدون پیش پرداخت هم داره، از نظر گارانتی هم ده کالا چیزی توی سایتش اشاره نکرده ولی اس جی پوز برای کارتخوان های آکبند یک سال و استوک ها 6 ماه گارانتی داره
دستگاه کارتخوان سیار (خرید کارتخوان تا 15% تخفیف با هدایای ویژه) | پوزاینجا
ارسال رایگان دستگاه کارتخوان سیار به سراسر ایران با قیمت مناسب و پشتیبانی مادام العمر دستگاه پوز بهمراه ۲ عدد رول کاغذ کارتخوان و کیف ضد ضربه مخصوص کارتخوان
posinja.com
و این دو سایت آخری هم که از سایتهای معروف این حوزه هستند فروش اقساطی ندارند و گارانتی هر دو تاشون سه ماهه است.