• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایت دریافت بیت کوین از نظر شما

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام.دوستانی که بابیت کوین سر و کار دارن بهترین سایتی که بیت کوین خوبی میده و محدودیتی برای انتقال به کیف پول وجود نداره کدوم سایته

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سلام بایننس و بقیه صرافی ها با ترید در اونها به درآمد میلیونی میشه رسید.
اون موقع که من اکانتم رو در بایننس ساختم از خیلیها جلو بودم ولی چون همیشه دنبال ساتوشی جمع کردن و این مسخره بازیا بودم
نتونستم پیشرفت کنم ولی کسانی که از من دیرتر سمت این کار اومدن با ترید در بایننس درامد سالیانه من رو در ماه دارن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اون موقع که من اکانتم رو در بایننس ساختم از خیلیها جلو بودم ولی چون همیشه دنبال ساتوشی جمع کردن و این مسخره بازیا بودم
نتونستم پیشرفت کنم ولی کسانی که از من دیرتر سمت این کار اومدن با ترید در بایننس درامد سالیانه من رو در ماه دارن

90درصد ترید باخت هست ! دل خوش به این مقدار نباشید !

برنده ها هولد میکنن

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
90درصد ترید باخت هست ! دل خوش به این مقدار نباشید !

برنده ها هولد میکنن
کی میگه این آمار رو از کجا میارید
اگه تحلیل بلد باشی و مدیریت سرمایه کنی آخرش سوده هیچکس با یک ترید و دو ترید میلیونر نمیشه
همونی هم که هولد میکنه اگه یکسال نگه داره مشخص نیست که سود کنه من خودم دیدم افرادی که اتریوم رو 200 دلار
خریدن و اتریوم اومد 90 دلار و سرمایه شون از نصفم کمتر شد
همون هولد هم اگه بخای سود کنی آخرش باید روی یه قیمت بفروشی و دوباره در افت بخری که بعدا در موقعیت مناسب بفروشی که بازم میشه ترید!!!!!
اگه بنا به هولد یکساله هست سهام بورس ایران سوددهیش خیلی بیشتره

Last edited:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کی میگه این آمار رو از کجا میارید
اگه تحلیل بلد باشی و مدیریت سرمایه کنی آخرش سوده هیچکس با یک ترید و دو ترید میلیونر نمیشه
همونی هم که هولد میکنه اگه یکسال نگه داره مشخص نیست که سود کنه من خودم دیدم افرادی که اتریوم رو 200 دلار
خریدن و اتریوم اومد 90 دلار و سرمایه شون از نصفم کمتر شد
همون هولد هم اگه بخای سود کنی آخرش باید روی یه قیمت بفروشی و دوباره در افت بخری که بعدا در موقعیت مناسب بفروشی که بازم میشه ترید!!!!!
اگه بنا به هولد یکساله هست سهام بورس ایران سوددهیش خیلی بیشتره
تحلیل هم کنی 50-50هستش !

بازاری که دست کاری میشه یک لحظه 500تا میریزه !

ترید روزانه منظورم هست

درضمن کسی که هولد میکنه نسبت به ریال بازم سود میکنه !

حتی کسی که بیت رو 18 هزار خریده باشه بازم به نسبت به ریال سود میکنه !

اگر بورس ایران سوددهیش بیشتره و فکرمیکنید ریال ارزش داره بورس ایران انتخاب کنید !

من خودم اتر کلاسیک رو 12 بود خریدم ! حتی زمانی که شده بود 4-5 اوچ کرونا بخشی فروختم بازم سود کردم !!

من شدیدا موافق هولد هستم ! چه الت چه شیت کوین !

ترید روزانه تو این بازار که از یک طرف صرافی شارلاتان بازی در برای خودش شارپ میزنه !
یک طرف نهنگ ها بازار بهم میریزن خطرناکه

Last edited:

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
تحلیل هم کنی 50-50هستش !

بازاری که دست کاری میشه یک لحظه 500تا میریزه !

ترید روزانه منظورم هست

درضمن کسی که هولد میکنه نسبت به ریال بازم سود میکنه !

حتی کسی که بیت رو 18 هزار خریده باشه بازم به نسبت به ریال سود میکنه !

اگر بورس ایران سوددهیش بیشتره و فکرمیکنید ریال ارزش داره بورس ایران انتخاب کنید !

من خودم اتر کلاسیک رو 12 بود خریدم ! حتی زمانی که شده بود 4-5 اوچ کرونا بخشی فروختم بازم سود کردم !!

من شدیدا موافق هولد هستم ! چه الت چه شیت کوین !

ترید روزانه تو این بازار که از یک طرف صرافی شارلاتان بازی در برای خودش شارپ میزنه !
یک طرف نهنگ ها بازار بهم میریزن خطرناکه
من که میگم برای تریدر بازدهی ماهیانه مهمه نه روزانه.
داداش شما چرا در برابر فهمیدن مقاومت میکنی؟! فرض کنید طرف اون موقع که اتریوم ۲۰۰ دلار بود و دلار ۱۰۰۰۰ تومن رفته ۱۰۰ اتریوم خریده میشه ۲۰۰ میلیون تومن خریده به امید اینکه بشه ۴۰۰ میلیون تومن بعد اتریوم شده ۹۰ دلار و به فرض دلار ۱۸۰۰۰ تومن سرمایه اون فرد به تومن میشه ۱۶۵ میلیون تومان کجاش سود کرده؟ ؟؟؟؟!!!!!

ضمنا بورس هم با تورم رشد میکنه ارزش ریال چیه؟
به فرض اگه این فرد ۲۰۰ میلیون تومان سهم خریده بود راحت ۳ برابر شده بود یعنی ۶۰۰ میلیون تومان تازه بعضی سهما توی مدت یکسال ده برابر میشن حالا ارزش ریالی داره یا نه ؟!

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
احراز هویت برای کاربران ایرانی انجام میشه؟ شنیدم بلاک میکنه. دست آدم به جایی بند هست؟

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
بالا