ashkan4030
Registered User
- نوشتهها
- 525
- لایکها
- 1,202
سلام.دوستانی که بابیت کوین سر و کار دارن بهترین سایتی که بیت کوین خوبی میده و محدودیتی برای انتقال به کیف پول وجود نداره کدوم سایته
سلام بایننس و بقیه صرافی ها با ترید در اونها به درآمد میلیونی میشه رسید.
اون موقع که من اکانتم رو در بایننس ساختم از خیلیها جلو بودم ولی چون همیشه دنبال ساتوشی جمع کردن و این مسخره بازیا بودم
نتونستم پیشرفت کنم ولی کسانی که از من دیرتر سمت این کار اومدن با ترید در بایننس درامد سالیانه من رو در ماه دارن
کی میگه این آمار رو از کجا میارید90درصد ترید باخت هست ! دل خوش به این مقدار نباشید !
برنده ها هولد میکنن
90 درصد تریدر ها بازنده ان ... 10 درصد برنده ... خوب شما جزو 10 درصد برنده باش90درصد ترید باخت هست ! دل خوش به این مقدار نباشید !
برنده ها هولد میکنن
تحلیل هم کنی 50-50هستش !کی میگه این آمار رو از کجا میارید
اگه تحلیل بلد باشی و مدیریت سرمایه کنی آخرش سوده هیچکس با یک ترید و دو ترید میلیونر نمیشه
همونی هم که هولد میکنه اگه یکسال نگه داره مشخص نیست که سود کنه من خودم دیدم افرادی که اتریوم رو 200 دلار
خریدن و اتریوم اومد 90 دلار و سرمایه شون از نصفم کمتر شد
همون هولد هم اگه بخای سود کنی آخرش باید روی یه قیمت بفروشی و دوباره در افت بخری که بعدا در موقعیت مناسب بفروشی که بازم میشه ترید!!!!!
اگه بنا به هولد یکساله هست سهام بورس ایران سوددهیش خیلی بیشتره
90 درصد تریدر ها بازنده ان ... 10 درصد برنده ... خوب شما جزو 10 درصد برنده باش
من که میگم برای تریدر بازدهی ماهیانه مهمه نه روزانه.تحلیل هم کنی 50-50هستش !
بازاری که دست کاری میشه یک لحظه 500تا میریزه !
ترید روزانه منظورم هست
درضمن کسی که هولد میکنه نسبت به ریال بازم سود میکنه !
حتی کسی که بیت رو 18 هزار خریده باشه بازم به نسبت به ریال سود میکنه !
اگر بورس ایران سوددهیش بیشتره و فکرمیکنید ریال ارزش داره بورس ایران انتخاب کنید !
من خودم اتر کلاسیک رو 12 بود خریدم ! حتی زمانی که شده بود 4-5 اوچ کرونا بخشی فروختم بازم سود کردم !!
من شدیدا موافق هولد هستم ! چه الت چه شیت کوین !
ترید روزانه تو این بازار که از یک طرف صرافی شارلاتان بازی در برای خودش شارپ میزنه !
یک طرف نهنگ ها بازار بهم میریزن خطرناکه
احراز هویت برای کاربران ایرانی انجام میشه؟ شنیدم بلاک میکنه. دست آدم به جایی بند هست؟سلام بایننس و بقیه صرافی ها با ترید در اونها به درآمد میلیونی میشه رسید.
اون موقع که من اکانتم رو در بایننس ساختم از خیلیها جلو بودم ولی چون همیشه دنبال ساتوشی جمع کردن و این مسخره بازیا بودم
نتونستم پیشرفت کنم ولی کسانی که از من دیرتر سمت این کار اومدن با ترید در بایننس درامد سالیانه من رو در ماه دارن
از صرافی های دیگه استفاده کنیداحراز هویت برای کاربران ایرانی انجام میشه؟ شنیدم بلاک میکنه. دست آدم به جایی بند هست؟