• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایت های کلیکی ایران

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سایتهای شرکت فناورآن آسمان:
اولین سایت معتبر وقدیمی ترین سایت کلیکی ازشرکت آسمان تئوباکس می باشد

معتبر.10
دومین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان : آسمان باکس

معتبر.10
سومین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان : آسان باکس

[h=4]معتبر.10[/h][h=4]چهارمین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان : باکس ایران[/h]
[h=4]معتبر.10[/h][h=4]پنجمین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان :جوانه باکس[/h]
[h=4]معتبر.10[/h][h=4]ششمین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان :لاک باکس[/h]
[h=4]معتبر.10[/h][h=4]هفتمین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان : نشانه باکس[/h]

[h=4]معتبر.10 هشتمین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان : زمین سبزایران[/h]

معتبر.10
[h=4]نهمین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان : باکس واتر[/h]
[h=4]معتبر.10[/h][h=3]دهمین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان : تورنادوباکس[/h]
[h=4]معتبر.10[/h][h=3]یازدهمین سایت شرکت نام آوران فن آوری آسمان : باکس پازل[/h]
[h=4]معتبر.10[/h][h=4]-------------------------------------------------------------------------------------[/h][h=4][/h][h=4]سایت نیک باکس معتبر.8 سایت نایا باکس [/h][h=4]سایت جدید[/h]سایت بردیا باکس

معتبر.8
سایت 24باکس
معتبر.8
سایت مانی باکس

معتبر.7
سایت باکس چی

معتبر.8
سایت تاپ باکس

سایت جدید

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اولا که به شما چه ربطی داره؟دوما کلش یک ساعت زمان میبره و سوما خیلی کاره زشتی کردی اومدی پایین لینکه من واسه خودت تبلیغ کردی و کاره منو لوس کردی!!!!!به این میگی فرهنگ سازی؟نه این مثال بارز بی فرهنگی بود!!!و در آخرهم اینکه من بهترین هارو معرفی کردم و نگفتم که تو همش عضو شید که!!!فقط معرفی بود آقای فرهنگ ساز.در ضمن توهم رو هم نشنیده میگرم و جوابی بهتون نمیدم و رفتار درست هم شما ندارید و نه من

برادر من عزیز من آخه رو چه حسابی این همه سایتو ردیف کردی؟مگه در طول روز چقدر وقت داری؟دست از این توهمات بردارید.اگه یک میلیون با فرض اینکه همشونم معتبر باشن بازم راهش این نیست.
بیاین دست به دست هم بدیم فرهنگ سازی کنیم و اجازه ندیم توهمات باعث بشه رفتار درستی نداشته باشیم.
بردیا باکس
شما میتونید با خرید شارژ موبایل از این سایت امتیاز کسب کنید و از امتیاز برای تبلیغات استفاده کنید.همچنین با فعالیت در انجمن این سایت امتیاز کسب کنید.
با این امتیازها میتونید سایت یا وبلگ خودتونو تبلیغ کنید و یا لینکهای زیر مجموعه گیری سایتهایی که در اونها عضو هستید را به صورت بنر آگهی متنی و آگهی کلیکی تبلیغ کنید.

تئو باکس
وضعیت توباکس تا تاریخ پنجشنبه - 21 دی 1391:
کل کاربران: 82593 نفر

تعداد کاربران آنلاین:82

مجموع پرداختی به اعضاء: 1,309,621,618 ریال

دیگر فرصت را از دست ندهید و به جمع ما بپیوندید:

این سایت همچنین دارای تولبار اختصاصی میباشد شبیه نئوباکس و شما همیشه میتوانید وضعیت خود را در آن بررسی کنید

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
اولا که به شما چه ربطی داره؟دوما کلش یک ساعت زمان میبره و سوما خیلی کاره زشتی کردی اومدی پایین لینکه من واسه خودت تبلیغ کردی و کاره منو لوس کردی!!!!!به این میگی فرهنگ سازی؟نه این مثال بارز بی فرهنگی بود!!!و در آخرهم اینکه من بهترین هارو معرفی کردم و نگفتم که تو همش عضو شید که!!!فقط معرفی بود آقای فرهنگ ساز.در ضمن توهم رو هم نشنیده میگرم و جوابی بهتون نمیدم و رفتار درست هم شما ندارید و نه من

دوست عزیز اگه یه خورده بیشتر دقت میکردی من حرفم کلی بود.منظورم به طور خاص شما نبودید.اینکه به من چه ربطی داره اینه که همه داریم تو این فضای مجازی فعالیت میکنیم و تقریبا داریم یک کار مشترک انجام میدیم.پس به من ربط داره.بعدشم همه دارند در تاپیکها به نوعی تبلیغ میکنن.
موفق باشید.

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز اگه یه خورده بیشتر دقت میکردی من حرفم کلی بود.منظورم به طور خاص شما نبودید.اینکه به من چه ربطی داره اینه که همه داریم تو این فضای مجازی فعالیت میکنیم و تقریبا داریم یک کار مشترک انجام میدیم.پس به من ربط داره.بعدشم همه دارند در تاپیکها به نوعی تبلیغ میکنن.
موفق باشید.

جان؟!!!!!!!!!!!!!حواستون بوده شما چه کار کردید؟؟؟؟؟دقیقا سایتاییرو معرفی کردید که من هم معرفی کردم اونم چجوری؟اول کاره منو خراب کردید بعدم سایتایی که من هم معرفی کرده بودم رو به اسم خدتون معرفی کردید...دیدن اینم نیازی به دقت نداشت.من هم کارم با شخص شما مشترک نیست چون اینجور کارها در حد شخصیت من نیست دوست من.

بالا