• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایت کلیکی ایرانی

mosstafa2m66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بهترین سایت کلیکی ایرانی ( باکس ایران زمین )
همین حالا ثبت نام کنید و بدون سرمایه گذاری اولیه به درآمدی مطمعن برسید برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید
لینک ثبت نام
هرنوع سوالی داشتید بعد از ثبت نام بپرسید
به زیرمجموعه ها برنامه و استراتژی میدم برای پیشرفت سریع تر
لینک ثبت نام
برای اطلاعات بیشتر با آیدی یاهو زیر در تماس باشید:
mosstafa_2z66

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اين گناه غيبت هم دست ما رو بسته ديگه وگرنه ميگفتم چه مدير خوبي داره :general710:

mosstafa2m66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کلا باید قید ptc تو ایران وخارج رو زد چون همشون بعد یک مدت که بارشونو بستن میرن علی علی
درسته خیلی از سایت ها مطمعن نیستن اما این برای همه ی سایت ها صدق نیمکنه ... سایت هایی وجود دارن که الان چند ساله دارن فعالیت میکنن و هیچ مشکلی تو پرداخت ندارن ...

rezajaf

Registered User
لایک‌ها
23
درسته خیلی از سایت ها مطمعن نیستن اما این برای همه ی سایت ها صدق نیمکنه ... سایت هایی وجود دارن که الان چند ساله دارن فعالیت میکنن و هیچ مشکلی تو پرداخت ندارن ...
خودتون چندساله دارین ptc کار میکنین؟
میدونید ptc دراصل یک نوع کلاهبرداریه؟
میدونید سایتهای ptc از نظر پلیس سایبری متخلفن چون ترافیک اینترنت شما را میدوزدن و در قبالش به شما مبلغی اندک میدن و بهتون میگن باید زیرمجموعه بگیرین اصل کلاهبرداری به تمام معنا

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این باکس فایده نداره هم خیلی سایتش شلوغه اونقدر متن توش هست که من که توی این کارم گیج میشم از اون ور هم تا وارد سایتش میشی چند صفحه تبلیفات و پاپ باز میشه که معلومه از این راه هم داره درامد درمیاره به شخصه میهن کلیکس رو ترجیح میدم بدون سرمایه گذاری بعد 4 ماه 13 هزارتومان ازش دراوردم با اینکه رقم خیلی کمیه ولی اگه توش سرمایه بذاریم بیشتر میشه دراورد مثل اواباکس هم نیست که 5 تومن برا فعال سازی اکانت بخاد طبق استاندارد سایتای باکسه اینو گفتم که فرت تاپیک برا این سایتا نزنید خودم فقط توی امضام گذاشتم

mosstafa2m66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خودتون چندساله دارین ptc کار میکنین؟
میدونید ptc دراصل یک نوع کلاهبرداریه؟
میدونید سایتهای ptc از نظر پلیس سایبری متخلفن چون ترافیک اینترنت شما را میدوزدن و در قبالش به شما مبلغی اندک میدن و بهتون میگن باید زیرمجموعه بگیرین اصل کلاهبرداری به تمام معنا
من تقریبا 1 سال هست که فعالیت دارم اما بعد از تست کردن کلی سایت خارجی و ایرانی به 2 تا سایت فعالیتم رو محدود کردم ...
حرف شما درست مبنای کار انحراف و پیچیدگی هستش که اونایی رو که اطلاعاتی در این مورد ندارن رو هدف قرار میده اما با یه سری راه کارها میشه از این سایت سود کرد و ارزشش نسبت به سایت های خارجی بیشتره ...
برای کم کردن حجم مصزفی هم راه کارهایی وجود داره که از این مورد ضرر نکنی و خود من از نامحدود استفاده میکنم ...

mosstafa2m66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این باکس فایده نداره هم خیلی سایتش شلوغه اونقدر متن توش هست که من که توی این کارم گیج میشم از اون ور هم تا وارد سایتش میشی چند صفحه تبلیفات و پاپ باز میشه که معلومه از این راه هم داره درامد درمیاره به شخصه میهن کلیکس رو ترجیح میدم بدون سرمایه گذاری بعد 4 ماه 13 هزارتومان ازش دراوردم با اینکه رقم خیلی کمیه ولی اگه توش سرمایه بذاریم بیشتر میشه دراورد مثل اواباکس هم نیست که 5 تومن برا فعال سازی اکانت بخاد طبق استاندارد سایتای باکسه اینو گفتم که فرت تاپیک برا این سایتا نزنید خودم فقط توی امضام گذاشتم
دوست عزیز من اوایل که وارد باکس ایران زمین رفتم بعد از 2 هفته 5000 تومن فقط از آگهی خود سایت بدست آوردم ... راه هایی وجود داره برای سود کردن معقول و مطمعن ...
و این که من تو این سایت روزی 1 بار میرم و فقط نیم ساعت وقت میزارم . همین .. و دارم سود میکنم .. به نظر من نسبت به باکس های دیگه ایران زمین بهترینه
البته نظر شما هم محترمه ....

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
سلام اینم به سایت ایرانی جدید

کلیک کنید

بالا