• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایت کلیکی در ایران

ثبت نام کردید راضی بودید

• Total voters
    7

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
سلام دوستان امروز اومدم بهترین سایت کلیکی در ایران رو بهتون معرفی کنم شاید فکر کنید من دارم تبلیغ الکی می کنم ولی هر چی می گم واقعیت داره اول آدرس سایت رو می گم بعد توضیحاتش رو می دم در ضمن لینکی دادم که مجبور نباشید زیر مجموعه ی من بشید زیر اون هم یک لینک می دم که بتونید زیر مجموعه ی من بشید
آدرس سایت:http://www.buxiranzamin.com
آدرس سایت که بتونید زیر مجموعه ی من بشید:http://buxiranzamin.com/?r=mahdighadimi2325
توضیحات:
دوستان از نظر بنده این بهترین سایت کلیکی در ایرنه که کلاه برداری تو کارش نیست(احتمال99%) می دونید چرا اینو می گم ؟ چ.ن دو تا اسپانسر بزرگ داره که وقتی وارد سایت بشید می بینید
1.فرش مرعشی(شاید تا حالا اسمشم نشنیده باشید از یک فرش فروش پولداره که توی سایت باکس ایران زمین تبلیغ گذاشته و اسپانسر دائمی باکس ایران زمینه)
2.های وب بله درست شنیدید های وب همونی که اینترنت مگابایت می ده فکر می کنم دیروز یا پریروز اسپانسر باکس ایران زمین شد
خوب من به این دلایل می گم که کلاه برداری نمی کنه اگرم کلاه برداری کنه(احتمالش کمه اما من که تو دل مردم نیستم که از داخل اون ها با خبر باشم) حالا حالا ها این کار رو نمی کنه
3 نوع آگهی داره که برید داخل سایت خودتون می بینید اگه من بخوام بگم خیلی طولانی می شه
1.آگهی معمولی 2 آگهی رباط 3.آگهی فایده
که من ا آگهی های معمولی استفاده می کنم 20 تا آگهی 20 تومانی داره و حد اقل برداشت برای دفعه ی اول 5000 تومان است یعنی 1 ماهه می تونید ببینید که کلاه بردار نیست و این رو هم بگم تا حالا بالای 70 میلیون پرداختی داشته و این رقم کمی نیست
هر زیر مجموعه ی اجاره ایش 1200 تومانه و بابت هر کلیکش بهتون 6 تومان می رسه اگه شما تمام کلیک ها تون رو بکنید(نسبت به اون چیزی که توی انجمن خود سایت باکس ایران زمین نوشته) میانگین روزانه ی زیر مجموعه هاتون همیشه بالای 9 تاست من خودم امتحان کردم
خلاصه بگم خیلی سایت خوبی
اگه شما قبلا در این سایت فعالیت داشتید و دیدید که سایت مشکل داشته باید بهتون بگم که الآن تمام مشکلات سایت رفع شده
و آخرین مطلب هم این که من خودم چون تازه وارد این سایت شدم زیاد تا حالا برداشت نداشتم
اما یکی از فامیلامون تا حالا حدود 1 میلیون و یکی دیگه نزدیک به 10 میلیون برداشت داشته
نام های کاربری
خودم:mahdighadimi2325
فامیل یک میلیونی:mahdidolat
فامیل 10 میلیونی:kingbartar
و ببخشید اگه متن طولانی شد اگه می خواستم تمام ویژگی های این سایت رو بگم باید بالای 10 صفحه تایپ می کردم

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
کاری که توباکس کرد دیگه نمیشه به هیچ سایت کلیکی ایرانی اعتماد کرد.

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
گزينه 4- اعتقادي ندارم

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
از سایت های ایرانی هیچی به آدم نمیرسه . همه شون هم به نوبت اسکم میشن . خودم تو باکس ایران زمین فعالیت میکردم ولی دیدم ارزش نداره با اون تبلیغات کمش .:general306:

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
از سایت های ایرانی هیچی به آدم نمیرسه . همه شون هم به نوبت اسکم میشن . خودم تو باکس ایران زمین فعالیت میکردم ولی دیدم ارزش نداره با اون تبلیغات کمش .:general306:
سلام دوست عزیز الآن تعداد تبلیغاتش رو بیشتر کرده 20 تا آگهی استاندارد داره و مشکل زیر مجموعه هاشم رفع شده

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
کاری که توباکس کرد دیگه نمیشه به هیچ سایت کلیکی ایرانی اعتماد کرد.
یعنی شما ها می گید سایت های خارجی بهتر از سایت های ایرانی هستن و بهتر می شه بهشون اعتماد کرد؟
باید این رو بهتون بگم که سخت در اشتباه هستید چون اگه تو باکس های ایرانی پولتون رو هوا تو سایت های خارجی بد جور پولتون رو هوا
می دونید چرا؟
چون تا وقتی که پول توی سایت طرفه که کلا پولتون رو هواست و وقتی می ریزن به حساب paypal,payza,perfectmoney,... باز هم رو هوا تا موقعی که یکی رو پیدا کنی این پول ها رو از شما کمتر از ارزش واقعیشون ازتون بخره تازه اگر اون شخص کلاه برداری نکنه ازتون(اونی که پول های حساب شما رو می خره

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
به نظر بنده بهترن 20پاپ آپ هستش
لینک زیر مجموعه گیری بنده:
http://20popup.com/ref:3755

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
به نظر بنده بهترن 20پاپ آپ هستش
لینک زیر مجموعه گیری بنده:
http://20popup.com/ref:3755
داداش من سایت ptc رو می گم شما سایت پاپ آپ می گی که اینا زمین تا آسمون فرق داره تازه بهترین سایت پاپ آپ هم 20 پاپ آپ نیست بهترینشون اهل پاپ آپ و اس پاپ آپ هست
حالا نظر خودتونه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یعنی واقعا این اسپانسرها میتونه تضمینی برای اسکم نشدن سایت باشه؟
اصلا های وب تایید میکنه که واقعا اسپانسر این سایت شده؟؟

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
یعنی واقعا این اسپانسرها میتونه تضمینی برای اسکم نشدن سایت باشه؟
اصلا های وب تایید میکنه که واقعا اسپانسر این سایت شده؟؟

حرف شمام درسته

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
الان از پست اولت 5 روز گذشته یعنی حداکثر تا 8 روز دیگه به مینیمم برداشت میرسی،هر وقت برداشت کردی بدون دق دادن پولتو گرفتی و زیر مجموعه های اجاره ایتم میانگین کلیکشون زیر 9 نشد بنده شخصا با لینک شما ثبت نام میکنم همه کلیکامم انجام میدم...
راستی فامیلات پولارو به ریال برداشت کردن یا تومن؟ :general703:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بنده هم همینطور
البته اگه استارتر خودش هنوز با این سایت فعالیتشو ادامه میده!

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
الان از پست اولت 5 روز گذشته یعنی حداکثر تا 8 روز دیگه به مینیمم برداشت میرسی،هر وقت برداشت کردی بدون دق دادن پولتو گرفتی و زیر مجموعه های اجاره ایتم میانگین کلیکشون زیر 9 نشد بنده شخصا با لینک شما ثبت نام میکنم همه کلیکامم انجام میدم...
راستی فامیلات پولارو به ریال برداشت کردن یا تومن؟ :general703:
بنده هم همینطور
البته اگه استارتر خودش هنوز با این سایت فعالیتشو ادامه میده!

داداش خیلی وقته من پولا رو برداشت کردم الآن هم مجموع برداشتم به 130000 تومان رسیده فامیلامونم به تومان برداشت کردند البته mahdidolat رو من تحقیق کردم کمتر برداشته من اشتباه نوشته بودم
و این رو هم بگم اگه کار هایی که خودش (مدیر سایت) گفته رو انجام بدید میانگین زیر مجموعه ها تون زیر 10 نمیاد الآن واسه من 13.5

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
وخیلی از شما معذرت می خوام که دیر جواب دادم این چند روزه وقت نکرده بودم بیام داخل پی تی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
به نظر من آدم نباید پولش رو یه جا واریز کنه و بعد با التماس و شکایت و ... پس بگیره!
تجربه نشون داده سایت های کلیکی بعد از اعتماد و سرمایه گذاری کاربران فرار میکنن و پول ملت رو بالا میکشن
البته من به مدیران این سایت جسارت نمیکنم اما پیشنهاد میکنم دوستان در سرمایه گذاری دقت کنند .

بالا