• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سفر دنیا...

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام به همه دوستان
به نظر من بهترن سفر دنیا سفر راهیان نور هست منم خودم تا چند وقت پیش فک نمیکردم اینجوری باشه...
تا این که عید امسال زدم رفتم وااااییی یعنی یه سفر عااااللییییی بود از همه لحاظ...
یعنی نمیتونم توصیف کنم هااا برید تا ببینید چیه اصلا وقتی برید اونجا میفهمید که کل دنیا تو یه نقطه جمع شده...
یا علی

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
من چندسال پیش رفتم عالیه
یه دل نوشته زیبا براتون میزارم شاید 1 صدم اون چیزی که اونجا درک کردم را بتونه توصیف کنه:

نمی دانم چگونه وصف حال خویش کنم..از کجا بگویم..
از راهیانی که مرا راهیان کردند...از فرشتگانی که بال گشودند و مرا رهسپار نمودند..

از شبی که اجازه رفتن به من داده شد...یا از صبحی که به سوی نور حرکت کردم..
نمی دانم که بود.. چه بود ..چگونه رخ داد ..چه کسی پدر را راضی به دوری فرزندش کرد..

همین قدر می دانم.. وقتی شنیدم.. اشکهام جاری شد. اما نه به قدری که آنجا را دیدم..
از کجا بگویم.. از دو کوهه یا یادمان شرهانی .. یا فتح المبین که شهدای گمنامش تورا صدا می زدند .. یا اروند که با هرموج صدای یاحسین بر فضا طنین انداز می شد.

از کجا بگویم..از شهدایی که در رودخانه دویرج غرق شدند یا از شهید گمنام نقطه ایثار که دلم در آنجا جا مانده. از شهید کمنامی که به نجوای دلم گوش داد و حاجتم خیلی سریع برآورده نمود.

آی خدا چه بگویم...

نقطه ایثار زمین نیست خاک نیست.. آسمان است ..قطعه ای از افلاکیان در میان ما ، فرشتگان درآن فرود می آیند. می بوسند ، بوی بهشت می آید ، از پشت فنسها صدای خوش آمدید یاران ما در گوشم می پیچید..
نمی دانم این روزها خواب بودم یا بیدار ..من بودم یا روحی از من .. نمی دانم

هرچه بود همانند رویایی شیرین بود که به ظاهر تمام شد.

اما نیمی از وجودم در آنجا باقی مانده تا برای نیمی دیگر طلب عفو وبخشش،برای روزگاران گذشته ودعا برای روزهای درپیش رو نماید..

این بود اندکی دل نوشته از من نه !! نه !! نیمی از من که سال اولی بود..پرواز می کردم به امید پروازهای هرساله..

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
من چندسال پیش رفتم عالیه
یه دل نوشته زیبا براتون میزارم شاید 1 صدم اون چیزی که اونجا درک کردم را بتونه توصیف کنه:

نمی دانم چگونه وصف حال خویش کنم..از کجا بگویم..
از راهیانی که مرا راهیان کردند...از فرشتگانی که بال گشودند و مرا رهسپار نمودند..

از شبی که اجازه رفتن به من داده شد...یا از صبحی که به سوی نور حرکت کردم..
نمی دانم که بود.. چه بود ..چگونه رخ داد ..چه کسی پدر را راضی به دوری فرزندش کرد..

همین قدر می دانم.. وقتی شنیدم.. اشکهام جاری شد. اما نه به قدری که آنجا را دیدم..
از کجا بگویم.. از دو کوهه یا یادمان شرهانی .. یا فتح المبین که شهدای گمنامش تورا صدا می زدند .. یا اروند که با هرموج صدای یاحسین بر فضا طنین انداز می شد.

از کجا بگویم..از شهدایی که در رودخانه دویرج غرق شدند یا از شهید گمنام نقطه ایثار که دلم در آنجا جا مانده. از شهید کمنامی که به نجوای دلم گوش داد و حاجتم خیلی سریع برآورده نمود.

آی خدا چه بگویم...

نقطه ایثار زمین نیست خاک نیست.. آسمان است ..قطعه ای از افلاکیان در میان ما ، فرشتگان درآن فرود می آیند. می بوسند ، بوی بهشت می آید ، از پشت فنسها صدای خوش آمدید یاران ما در گوشم می پیچید..
نمی دانم این روزها خواب بودم یا بیدار ..من بودم یا روحی از من .. نمی دانم

هرچه بود همانند رویایی شیرین بود که به ظاهر تمام شد.

اما نیمی از وجودم در آنجا باقی مانده تا برای نیمی دیگر طلب عفو وبخشش،برای روزگاران گذشته ودعا برای روزهای درپیش رو نماید..

این بود اندکی دل نوشته از من نه !! نه !! نیمی از من که سال اولی بود..پرواز می کردم به امید پروازهای هرساله..
دمت گرم داداش خیلی با دل نوشته ات حال کردم...
یاد فکه افتادم یاد تن در مقابل تانک یاد نهر خین یاد مظلومیت...
منم مثل شما نمیدونم از کجا بگم...
نمیدونم...

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
نه بابا
بهترین سفر فرانسه انگلیس
یه همچین جاهایی
آره همین کشورهایی که میگین سفر بهشون خوبه اینا همونایی بودن که با کمک هاشون جوونای ایران رو ناجوانمردانه شهید کردن... اینا همونایی بودن که به جنگ با خدا رفتن... این کشورها بوی تعفن میدن بوی فضله مرغ های من رو پشت بوم خونه مون رو میدن...

شادی روح شهدا صلوات
الهم صلی علی محمد و آله محمد

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
برو یه نگاه تو شهرت بنداز ببین کجا بوی تعفن میده کجا بوی عطر.به نظر من برو یه برنامه ایی بچین تو هم شهید شو.
مردم دارن از بی پولی و بیکاری و... میمیرن تو فکر شهدایی
تن همون شهدا داره میلرزه از این اوضاعی که امثال تو به نام دین تو کت مردم کردید.
من با شما صحبت نمیکنم...
گزارش تخلف رد شد;)
یا علی

cheshmayebaruni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام به همه دوستان
به نظر من بهترن سفر دنیا سفر راهیان نور هست منم خودم تا چند وقت پیش فک نمیکردم اینجوری باشه...
تا این که عید امسال زدم رفتم وااااییی یعنی یه سفر عااااللییییی بود از همه لحاظ...
یعنی نمیتونم توصیف کنم هااا برید تا ببینید چیه اصلا وقتی برید اونجا میفهمید که کل دنیا تو یه نقطه جمع شده...
یا علی

زیارت قبول

Arashkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام امير جان وقت كردي يك سر برو مناطق جنگي واقعاً يك دنياي ديگست از دور كه در موردش صحبت ميكني شايد مسخره باشه ، ولي زماني كه ميري اونجا دلت نمياد با كفش پا رو خاكش بگذاري ، شايد الان دزدي زياد باشه شايد همه وضع ماليشون خراب باشه ولي كسايي كه ٣٠ سال پيش رو اون خاك قدم گذاشتن مرد بودن ، واقعاً مرد كسايي بودن كه معني وطن رو ميفهميدن نه اينكه از كشوراي ديگه حرف بزنن ، تو و من تقصير نداريم از كشورمون خوبي نديديم ، ولي حتماً اون انسانها ديده بودن ، كه اونجوري خون دادن ، من الان ٢-٣ سال دارم ميرم بازم قسمت شه ميرم اونجا يك دنياي ديگست ، اونا رفتن كه اينجا مثل كشور هايي نشه كه ارزوشون ايران باشه مثل افغانستان

Sent from my iPhone using Tapatalk

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام امير جان وقت كردي يك سر برو مناطق جنگي واقعاً يك دنياي ديگست از دور كه در موردش صحبت ميكني شايد مسخره باشه ، ولي زماني كه ميري اونجا دلت نمياد با كفش پا رو خاكش بگذاري ، شايد الان دزدي زياد باشه شايد همه وضع ماليشون خراب باشه ولي كسايي كه ٣٠ سال پيش رو اون خاك قدم گذاشتن مرد بودن ، واقعاً مرد كسايي بودن كه معني وطن رو ميفهميدن نه اينكه از كشوراي ديگه حرف بزنن ، تو و من تقصير نداريم از كشورمون خوبي نديديم ، ولي حتماً اون انسانها ديده بودن ، كه اونجوري خون دادن ، من الان ٢-٣ سال دارم ميرم بازم قسمت شه ميرم اونجا يك دنياي ديگست ، اونا رفتن كه اينجا مثل كشور هايي نشه كه ارزوشون ايران باشه مثل افغانستان
دقیقا همینطوره...
یادمه شلمچه که بودم اون راوی میگفت خاک اینجا با تن و بدن شهدا مخلوط شده... این یعنی اوج گمنامی... آره اونا معنی ایثار واسه منو شما رو فهمیده بودن که از جوونیشون و همه چیشون بگذرند تا من و شما الان راحت پای کامپیوتر بشینیم و یه چایی هم بزنیم و میوه بخوریم و...
منو شما اگه سر انگشتمون بریده بشه اینقدر به زمین و آسمون میزنیم که انگار قطع شده!!! ولی اون راوی میگفت اینجا نبر تن مقابل تانک بوده!!!

یعنی تا نرید نمیفهمید چه خبره اونجا...
اصلا به دشت های اونجا نگاه می کنید گریه تون میگیره یه حس غریبی داره...

Arashkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تو همون امستردام براي جنگ جهاني دوم كه فقط يك ادم رواني براي تجاوز به مادرش را اندخت ، جاي يك گوله كه خورده تو ديوار رو موزه كردن بهش ميبالن ، بعد ما دسته گلهامون روي مين ميخوبيدن كه بقيه رد شن , بعد ميشينيم از پاچه كشوراي ديگه ميخوريم ، تو شلمچه اينقدر زمين صاف هست كه يك تير در كني اينقدر ميره تا انرژي تموم شه به هيچ مانعي نميخوره بعد بچه هاي ما اونجا جنگيدن , به چشم ما نمياد به اون بچه ها ربطي نداره الان همه دزد شدن اونا فرشته بودن

Arashkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ايشالا كه مثل شما محمد جان زياد باشن تا كامل اين مملكت فنا نشده

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
ايشالا كه مثل شما محمد جان زياد باشن تا كامل اين مملكت فنا نشده

داداش آرش شما لطف داری ولی ما که عددی نیستیم...
شهدا زنده هستن... هر موقع مملکت بهشون احتیاج داشته اومدن پای کار... یعنی اوج پاکی و ایمان و... رو تو شهدا ببینید که هم با جونشون هم با پیکرشون با تمام وجودشون از کشور دارن هنوز دفاع میکنن...
شادی شهدا صلوات
الهم صلی علی محمد و آله محمد

matw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
منم 3 سال پیش رفتم.. واقعا سفر خیلی خوبیه
شهدا شرمنده ایم

بالا