• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم تبلیغاتی برای نمایش دهندگان و تبلیغ دهندگان

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
سلام دوستان امروز با یه سیستم تبلیغاتی برخورد کردم که کمترین نارضایتی رو داره کاپریلا ( http://kaprila.com )
چیزی که خیلی جذبم کرد اینکه در کمترین زمان تبلیغات مرتبط با محتوا رو به بازدید کننده نمایش میده مثلا من سرچ کردم دانلود کتاب صوتی آموزش زبان انگلیسی نصرت و در سایت پی سی دانلود کلی تبلیغ مرتبط با این موضوع رو نمایش داد و خیلی برام جالب بود ...
نکاتی مثبتی که این سیستم داره :
تبلیغات مرتبط با موضوعات سایت
سرعت بالا در نمایش محتوای تبلیغاتی
بدون قعطی
نرخ بالا
به نظر من که عالی بود چون در این سیستم نه تبلغ دهنده ضرر میکنه یعنی کلیک های فیک و بی کیفیت دریافت نمیکنه و هم نمایش دهنده چون تبلغات به محتوا نزدیکه شمارش کلیک ها هم بالا میره

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام دوستان امروز با یه سیستم تبلیغاتی برخورد کردم که کمترین نارضایتی رو داره کاپریلا ( http://kaprila.com )
چیزی که خیلی جذبم کرد اینکه در کمترین زمان تبلیغات مرتبط با محتوا رو به بازدید کننده نمایش میده مثلا من سرچ کردم دانلود کتاب صوتی آموزش زبان انگلیسی نصرت و در سایت پی سی دانلود کلی تبلیغ مرتبط با این موضوع رو نمایش داد و خیلی برام جالب بود ...
نکاتی مثبتی که این سیستم داره :
تبلیغات مرتبط با موضوعات سایت
سرعت بالا در نمایش محتوای تبلیغاتی
بدون قعطی
نرخ بالا
به نظر من که عالی بود چون در این سیستم نه تبلغ دهنده ضرر میکنه یعنی کلیک های فیک و بی کیفیت دریافت نمیکنه و هم نمایش دهنده چون تبلغات به محتوا نزدیکه شمارش کلیک ها هم بالا میره
برای هر کلیک روی تبلیغات بنری چقدر میده؟
برای هر کلیک روی تبلیغات نیتیو چقدر میده؟

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
خبر ندارم داداش با پشتیبانیشون صحبت کن

حمید.

Registered User
لایک‌ها
17
به عنوان نمایش دهنده راضی هستیم و چند ماهی با ما همکاری دارن پول تبلیغات رو هم جلو جلو میدن اینطور نیست که نمایش دهنده منتظر بمونه ببینه چقدر در ماه در میاد.
یکتانت هم که تا به الان خیلی عالی کار کرده

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
به عنوان نمایش دهنده راضی هستیم و چند ماهی با ما همکاری دارن پول تبلیغات رو هم جلو جلو میدن اینطور نیست که نمایش دهنده منتظر بمونه ببینه چقدر در ماه در میاد.
یکتانت هم که تا به الان خیلی عالی کار کرده
الان به ازای 1000 ای پی چقدر میشه تقریبا از این سایت ها درامد داشت؟

حمید.

Registered User
لایک‌ها
17
سایت کاپریلا خودشون تماس میگیرن و قیمت پیشنهادی رو از شما میگیرن و خودشون هم یه قیمت میدن بالاخره سر قیمتی با هم توافق میکنن اما از یکتانت با یک سایت حدود 8 هزار آی پی تقریبا روزی نزدیک به 7 هزار تومن درآمد میتونی داشته باشی

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
سایت کاپریلا خودشون تماس میگیرن و قیمت پیشنهادی رو از شما میگیرن و خودشون هم یه قیمت میدن بالاخره سر قیمتی با هم توافق میکنن اما از یکتانت با یک سایت حدود 8 هزار آی پی تقریبا روزی نزدیک به 7 هزار تومن درآمد میتونی داشته باشی
خیلی کمه

حمید.

Registered User
لایک‌ها
17
اما بهتر از اونایی هست که روزی 500 تومن می افته یا به قول بنده خدایی بعد از یک ماه پول یه فلافل میشه

بالا