• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم محتوا برای یک سایت بزگ تفریحی؟

hercool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قصد دارم سیستم سایتم رو تغییر بدم
سیستم فعلی نویک هست !

به نظرتون چه سیستمی برای یک سایت تفریحی بزرگ و پر بازدید خوب و کاربردی هست ؟
لطفا دلیتون هم بگید

درضمن، امکان اتصال به فروم وی بی بولتون هم میخوام

و سوال بعدی اینکه آیا امکان تبدیل خبرهای نویک به اون سیستم هست ؟

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام به نظر من اگر میتونید با سنگین بودن وردپرس کنار بیاید که استفاده از وردپرس توصیه میشه ولی اگر جواب شما منفی است که جوملا هم خوب هستش
انجام کار های که گفتید همگی توسط برنامه نویسی میشه انجام داد

hercool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
کسی نظری نداره دبگه؟

نویک سنگین تره یا وردپرس ؟
در مقایشه با جوملا چی؟

hercool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منتظر نظر ديگر دوستان هستم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
258 بار (!) در تایپک های مختلف این موضوع مطرح شده و پاسخ داده شده! فقط کمی جستجو لازم داره!

نتیجه آخر تاپیک ها هم معمولاً اینه: وردپرس به علت انعطاف پذیری، وجود پلاگین های متعدد، وجود توسعه دهندگان زیاد. اما سنگینه و فشار زیادی به سرور میاره. اگه سایت پربازدید باشه باید براش VPS تهیه کرد.

-----

قابلیت تبدیل از نیوک به وردپرس هم وجود داره. باید بگردی ببینی اسکریپتی براش هست یا نه. اگر نبود باید هزینه کنی تا برات تبدیل کنند.

هنگام انتقال و تبدیل سایت هم به مشکلات زیادی برخورد خواهی کرد، مخصوصاً اگه تعداد مطالبت زیاد باشه. و باید خیلی مراقب باشی تا لینک شکسته ای ایجاد نشه وگرنه مشمول مجازات گوگل میشید!!

-----

در مورد قابلیت اتصال به فوروم: اگه فقط احتیاج به نشان دادن آخرین مطالب فوروم در سایت داشته باشی، هیچ مشکلی نداره ولی اگه میخواهی یوزرها با یکبار لاگین کردن در سایت هم بتونن از فوروم استفاده کنند هم از امکانات وردپرس (مانند نظردهی و...) فکر کنم کار سخت میشه، البته شاید پلاگینی برای اینکار داشته باشه.

بالا