• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم پاپ از لحاظ شمارش >>راهنمایی

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
الان سیستم میخوام بهم معرفی کنید که هم شمارش خوب باشه واینکه تو موبایل به اجبار به کانال های تلگرام هدایت نکنه که به سایت خیلی ضرر
بعضی از سیستم پاپ ها طوری تنظیم میکنن که کاربر اندروید به محض وارد شدن به سایت به اجبار به کانال های تلگرام هدایت بشه
ممنون میشم دوستان هرکدومو استفاده کردن و صلاح میدونن معرفی کنن

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
الان سیستم میخوام بهم معرفی کنید که هم شمارش خوب باشه واینکه تو موبایل به اجبار به کانال های تلگرام هدایت نکنه که به سایت خیلی ضرر
بعضی از سیستم پاپ ها طوری تنظیم میکنن که کاربر اندروید به محض وارد شدن به سایت به اجبار به کانال های تلگرام هدایت بشه
ممنون میشم دوستان هرکدومو استفاده کردن و صلاح میدونن معرفی کنن
از نظر شمارش اسکریپ های اختصاصی فقط خوبن اونایی که xdev هستش مزخرفه شمارششون ، الان از نظر شمارش irpopup خوبه و هم میتونی تنظیم کنی که اصلا تبلیغ تلگرام باز نشه و فقط پاپ آپ باز شه ، پست ثابت و لایت باکس و اینا هم داره اگه خواستی ، اگر دوست داشتی از لینک زیر عضو شو :
https://goo.gl/d51bTT
ضمنا هر هفته یکبار پرداختی داره ولی هر هفته شنبه ها پول تو جیبته

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
از نظر شمارش اسکریپ های اختصاصی فقط خوبن اونایی که xdev هستش مزخرفه شمارششون ، الان از نظر شمارش irpopup خوبه و هم میتونی تنظیم کنی که اصلا تبلیغ تلگرام باز نشه و فقط پاپ آپ باز شه ، پست ثابت و لایت باکس و اینا هم داره اگه خواستی ، اگر دوست داشتی از لینک زیر عضو شو :

حداقل پرداختیش چه قدره ؟
میشه از یه پاپ آپ دیگه هم کنارش استفاده شه ؟

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
حداقل پرداختیش چه قدره ؟
میشه از یه پاپ آپ دیگه هم کنارش استفاده شه ؟
حداقل پرداختیش فکر کنم ۱۰ تومن ، تو تنظمیاتش تنظیم میکنی که خودش اتومات پنج شنبه ها درخوست واریز رو ارسال کنه دیگه نیاز به درخواست نیست
اره ، خودشم دو پاپ آپ داره بسته دیگه چقد پاپ آپ میخواین بزارین مگه :D

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

ممنون
از http://irpopup.ir استفاده میکردم قبلا شمارش پایینه
پاپ اپ اول رو ایران پاپ اپ گذاشته بودم
اگر هست باز معرفی کنید

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
ممنون
از http://irpopup.ir استفاده میکردم قبلا شمارش پایینه
پاپ اپ اول رو ایران پاپ اپ گذاشته بودم
اگر هست باز معرفی کنید
اره واسه شما که میخوای از چند سیستم بزاری و سایتت رو پر پاپ آپ کنی بدرد نمیخوره

roozema

Registered User
لایک‌ها
85
پازل پاپ
پاپ آپ - پاپ باکس - پست ثابت
با شمارش خوب و واریزی روزانه
www.pazelpop.com

javan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سیستم پاپ اپ تازه راه اندازی شده مورد اعتماد نیس
انگار لرد پاپ اپ مشکلش حل شده
با ایشون همکاری میشه ممنون دوستان

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
دوست عزیز برادرانه خدمتتون ععرض میکنم که اگر بازدید بالایی دارید خودتون برای پاپ آپ اقدام کنید و نیازی نیست که از سایت های پاپ آپ استفاده کنید . خودتون پاپ آپتون رو اجاره بدید .
متاسفانه در برخی یا بهتر بگیم بیشتر سایت های پاپ آپ اتفاقاتی دیده میشه که اگر به فکر سایتتون باشید بهتره خودتون اقدام کنید .
در نهایت اگر صلاح میدونید که کد سایت پاپ آپ رو در سایتتون قرار بدید بهتون توصیه میکنم کد هر سایتی رو قرار میدید حتما موارد زیر رو چک بفرمایید :
1 . باز شدن صفحه تلگرام برای کاربران موبایل : خودتون توضیح دادید .
2 . باز شدن صفحات پاپ آپ به طور مکرر : این مورد رو حتما تست کنید . برای تست کافیه قبل از اینکه پاپ آپ برای شما باز شود کافیه از گوگل یکی از مطالبتون رو سرچ بدید و وارد سایت بشید . قاعدتا باید یک پاپ آپ براتون باز بشه اما میبینید با باز شدن هر صفحه از مطالبتون یک پاپ آپ باز میشه و تا زمانی که وارد صفحه اصلی سایتتون نشید به طور مکرر پاپ آپ باز میشه . قاعدتا وبمستران برای چک کردن کد پاپ آپ ، اول وارد صفحه اصلی سایت میشن و خب فقط یک بار باز میشه اما بیشتر کاربران سایت از گوگل وارد میشن و میان مطالب سایت شما میچرخند که پشت سر هم پاپ آپ براشون باز میشه و از سایتتون فراری میشن .
3 . سعی کنید در ساعات مختلف روز سایتتون رو چک کنید : نیمه شب و صبح و ظهر و عصر و ... . برخی سایت های پاپ آپ هستند که در ساعات خاص دو پاپ آپ با هم میگذارند .
4 . باز شدن دو پاپ آپ : گاهی شما یک پاپ آپ میخواید باز بشه اما مشاهده میشه که یک پاپ اپ از سایت خارجی باز میشه و یک پاپ آپ از جایی که پاپ آپ گرفتید .
5 . شمارش پاپ آپ ها : برخی سایت ها یک ششم آی پی شما براتون میشمرن . البته این مورد بستگی به سایتتون داره که چطوری باشه اما این اختلاف شمارش پاپ آپ بسیار مشکوک هست . برای شمارش حدودا دقیق میتونید یک روز از آی آر پاپ آپ استفاده کنید . پول کمی میده اما خب شمارشش حدودا درست تر از سایرین هست .

خلاصه که دوست عزیز باز هم پیشنهاد میکنم خودتون دنبال اجاره دادن پاپ آپ سایتتون باشید و نیازی به واسطه نیست .
پیشنهاد بنده اینه حتی تا زمانی که کسی برای اجاره پاپ آپ سایتتون اقدام نکرده خودتون با یکی از فروشگاه های همکاری در فروش کار کنید که یاسل رو پیشنهاد میکنم و یک صفحه محصول در سایتتون بسازید و پاپ آپ رو به اون صفحه هدایت کنید . هم بازدید سایتتون بالا میره و پاپ آپ از سایت خودتونه هم فروش خوبی داره و قطعا سودش بیشتر از سایت پاپ آپ هست .
اگر سایتتون رو دوست دارید سعی کنید خودتون پاپ آپ رو اجاره بدید .

موفق باشید

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
http://popland.ir
به نظرتون شمارش این خوبه من انجمن دیگه ای بهم اینو معرفی کردند که پرداختی داره هنوز خودم ازش پول نگرفتم

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
http://popland.ir
به نظرتون شمارش این خوبه من انجمن دیگه ای بهم اینو معرفی کردند که پرداختی داره هنوز خودم ازش پول نگرفتم
با سلام و احترام
راستش من با این سایت کار نکردم اما خیلی از سایت های پاپ آپ تست کردیم و نتیجه گرفتیم هیچ سایت پاپ آپی بهتر از این نیست که خودمون پاپ اپ مون اجاره بدیم یا خودمون از سایت خودمون یک محصول قرار بدیم .
برای شمارش تا جایی که بنده تست کردم سایت آی آر پاپ آپ بهتر از سایرین میشماره . برای تست یک روز ای ار پاپ اپ تست کنید و ببینید شمارش در چه وضعیه و مقایسه کنید .

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
پاپ کده و پاپ مستر خوبن

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
ای ار پاپ اپ سایت های زیر 3000 ایران را تایید می کنه .

بالا