• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین شغل تو امریکا ؟

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بچه ها کسی که تو امریکا زندگیش از صفر شروع میکنه به نظر تون چه شغلی برای شروع کار و اینده خوبه ؟

ایا بعد از 6 ماه یا 1 سال که جا افتاد بهترین شغلی که بشه تو انجا در امد خوبی کسب کرد راهنمایی کنید ؟

کلا شغلهای اینترنتی و شغلهای پول ساز بگید

سپاسگذارم

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
مهندسی نرم افزار

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نیست ديگه نظر بده ؟

رشته مهندسی نرم افزار هم خوبه اما در زمینه اینترنتی انجا چی خوبه کار کنه ؟

و به جز مهندسی دیگه چه شغلهایی پول ساز هست ؟

Last edited:

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
کسی نیست ديگه نظر بده ؟

رشته مهندسی نرم افزار هم خوبه اما در زمینه اینترنتی انجا چی خوبه کار کنه ؟

و به جز مهندسی دیگه چه شغلهایی پول ساز هست ؟

Its called "Land of Opportunities"
هرکاری رو به جاش و موقعش شروع کنی بالاخره بعد از یه مدت میگیره. تو مک دانلد هم کار کنی بعد از 6 ماه میشی "منیجر" ...خودش کلی پیشرفته! لول! سوالت رو یکم دقیق تر بپرس. مثلا همین مهندسی اول باید کار پیدا کنی که اون (برای کسی که خودش آمریکا درس نخونده) کار راحتی نیست.
تو چه مایه کاری داری فکر میکنی؟

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
Its called "Land of Opportunities"
هرکاری رو به جاش و موقعش شروع کنی بالاخره بعد از یه مدت میگیره. تو مک دانلد هم کار کنی بعد از 6 ماه میشی "منیجر" ...خودش کلی پیشرفته! لول! سوالت رو یکم دقیق تر بپرس. مثلا همین مهندسی اول باید کار پیدا کنی که اون (برای کسی که خودش آمریکا درس نخونده) کار راحتی نیست.
تو چه مایه کاری داری فکر میکنی؟

مثلا تو امريكا كه ميخواهي شروع به كار كني مثلا تخصص اينترنت كامپيوتر هم داشته باشي البته بدون مدرك به نظرت چه كاري ميتونه پول ساز باشه ؟

يا چه شغلهايي خوبه و عالي هست زبانت هم در حد متوسط باشه ؟

pany

Registered User
لایک‌ها
19
من نمیدونم این چه افتی که بلای افکار جوونها شده .برنامه ریزی برای اینده خیلی خوبه بشرطی که عاقلانه و عملی باشه . متاسفانه فکر و ذکر خیلی از همسن و سالهای من بدلیل مشکلات ایران شده زندگی در خارج از کشور , اون هم همراه با توهم . توی همین PTمن دیدم میشینن خیلی جدی راجع به خرید خونه بحث میکنن , یکی میگه تگزاسخوبه...اون یکی کالیفرنیا .... یکی دیگه میگه جان من بیا لندن بخر!!!!!
واقعا این شده یه دل مشغولی که فقط از پیشرفت بعضی ها در زمان حال جلوگیری میکنه .مهاجرت هم از نظر پروسه اداری و هم روانی کار سختیه , بنابراین بهتره ادم به فکر ساختن زمان حالش باشه و همه چی رو به اینده حواله نده . بهتره وقتی زمینه مهاجرت به طور کامل فراهم شد , ادم بشینه راجبش فکر کنه . من منظورم اصلا نویسنده این تاپیکنبود , به طور کلی گفتم .

mt33 جان در بدو ورود باید تا چند سال تو جاهایی مثل wal-martو MC و اینها کار کنی , درس خوندن هم بدون زبان خیلی خوب کار سختیه. تسلط بهزبان در حد محیط اکادمیک با چت کردن و error ویندوز خوندن و حتی دونستن زبان تخصصی یک رشته خاص خیلی فرق داره . بنابراین وقتت رو از الان بزار روی زبان . زندگی دانشجویی هم اصلا راحت نیست . هم کار هست , هم درس , هم مسئولیت .
این اخری برای جوونهایایرانی خیلی سخته . من دیدم پسرها تو ایرانحتی ظرف غذایی که میخورن رو نمیشورن.دختر ها بدتر , یه روغن ماشین رو حاضر نیستن ببرن مکانیک عوض کنه .
یکی از بهترین رشته ها در امریکا nursing هست که همیشه بازار کار داره , بدون ارتباط با وضعیت اقتصادی.
فوق لیسانس در رشته پرستاری از نظر درامد با اکثر رشته های مهندسی برابری میکنه و بدلیل نیاز همیشگی , براحتی میشه واحد درسی در ایران رو به دانشگاه مقصد منتقل کرد . البته بر عکس ایران , پرستاری در امریکا رشته پایین و راحتی نیست.

البته میدونم این رشته رو دوست نداری.
موفق باشی

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیدونم این چه افتی که بلای افکار جوونها شده .برنامه ریزی برای اینده خیلی خوبه بشرطی که عاقلانه و عملی باشه . متاسفانه فکر و ذکر خیلی از همسن و سالهای من بدلیل مشکلات ایران شده زندگی در خارج از کشور , اون هم همراه با توهم . توی همین PTمن دیدم میشینن خیلی جدی راجع به خرید خونه بحث میکنن , یکی میگه تگزاسخوبه...اون یکی کالیفرنیا .... یکی دیگه میگه جان من بیا لندن بخر!!!!!
واقعا این شده یه دل مشغولی که فقط از پیشرفت بعضی ها در زمان حال جلوگیری میکنه .مهاجرت هم از نظر پروسه اداری و هم روانی کار سختیه , بنابراین بهتره ادم به فکر ساختن زمان حالش باشه و همه چی رو به اینده حواله نده . بهتره وقتی زمینه مهاجرت به طور کامل فراهم شد , ادم بشینه راجبش فکر کنه . من منظورم اصلا نویسنده این تاپیکنبود , به طور کلی گفتم .

mt33 جان در بدو ورود باید تا چند سال تو جاهایی مثل wal-martو MC و اینها کار کنی , درس خوندن هم بدون زبان خیلی خوب کار سختیه. تسلط بهزبان در حد محیط اکادمیک با چت کردن و error ویندوز خوندن و حتی دونستن زبان تخصصی یک رشته خاص خیلی فرق داره . بنابراین وقتت رو از الان بزار روی زبان . زندگی دانشجویی هم اصلا راحت نیست . هم کار هست , هم درس , هم مسئولیت .
این اخری برای جوونهایایرانی خیلی سخته . من دیدم پسرها تو ایرانحتی ظرف غذایی که میخورن رو نمیشورن.دختر ها بدتر , یه روغن ماشین رو حاضر نیستن ببرن مکانیک عوض کنه .
یکی از بهترین رشته ها در امریکا nursing هست که همیشه بازار کار داره , بدون ارتباط با وضعیت اقتصادی.
فوق لیسانس در رشته پرستاری از نظر درامد با اکثر رشته های مهندسی برابری میکنه و بدلیل نیاز همیشگی , براحتی میشه واحد درسی در ایران رو به دانشگاه مقصد منتقل کرد . البته بر عکس ایران , پرستاری در امریکا رشته پایین و راحتی نیست.

البته میدونم این رشته رو دوست نداری.
موفق باشی

مرسي از راهنماييتون

اما من به شخصه ادمي نيستم بخوام الان كه تو ايران هستم براي بعدم كه هنوز نرفتم انور برنامه ريزي كنم فقط در باب يك سوال بود كه بدونم

اما nursing هم اتفاقا دوست دارم و خيلي هم بهش علاقه مندم

حالا انشالله بريم انجا تصميمات جدي ميگيريم :D

pany

Registered User
لایک‌ها
19
مرسي از راهنماييتون

اما من به شخصه ادمي نيستم بخوام الان كه تو ايران هستم براي بعدم كه هنوز نرفتم انور برنامه ريزي كنم فقط در باب يك سوال بود كه بدونم

اما nursing هم اتفاقا دوست دارم و خيلي هم بهش علاقه مندم

حالا انشالله بريم انجا تصميمات جدي ميگيريم :D

موفق باشی عزیز, من منظورم شما نبود

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
اگر همه میخوان پشت میز نشین بشم
پس تو آمریکا کی بره توی رستوران کار کنه

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
یه کاباره بزن
الان پول تو اونه

Iranacademy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من تو آمریکا بهترین شغل درس خوندنه.

بالا