• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین صنایع دستی برای صادرات به اروپا؟

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
سلام دوستان
بنظرتون بهترین صنایع دستی که از لحاظ وزنی سبک.و جزو شکستنی ها هم نباشند برای صادرات به اروپا چیان؟و اینکه توی تهران هم به قیمت معقول پیدا بشن

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
فرش و فرش و فرش

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
من یکی رو می شناختم سال های 86-87 مقدار زیاد با خودش می برد آمریکا اون موقع جایزه صادراتی هم مثل اینکه بهش می دادند .فرش هم یه جوریه که باید از نزدیک دیده بشه (البته من این طور فکر می کنم) که خریدار نوع جنس رو از نزدیک ببینه چون کیفیت تو عکس مشخص نیست .
حالا اگه این کار رو می خوای بکنی با فرش های 1-2 متری شروع کن که ضرر هم نکنی . فکر کنم خیلی دردسر داره

به خاطر تحریم ها این طور که من شنیدم بازار فرش رو چینی ها و هندی ها از دستمون گرفتند باز این یک چیز مثبته که بتونی اثبات کنی واقعا فرش ساخت ایرانه.

به عنوان نمونه یک چیز رو با قیمت پایین بفرست ببین چه جوریه ؟(که تو پست گم و گور نشه و مهمتر از همه می تونی پولت رو نقد کنی؟)

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
من فرشو مثال زدم.
وگرنه شما یا باید سرمایه تیلیاردی پشت دستتون باشه که بتونید با کله گنده ها بازار رقابت کنید یا پارتی
با یکی فرستادن شاید کارتون نشه مگر مشتری تکفروشی

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
@javad93

برای صادرات ، صنایع دستی رو تو تهران نمی تونید به قیمت مناسب بخرید بلکه باید در محل تولیدشون این کار رو بکنید . نکته دیگه اینکه آثار هنری اصولا باید از نزدیک دیده و لمس بشه تا برای خرید جلب توجه کنه ، فروش اینترنتی شاید آن نتیجه مطلوب رو نداشته باشه

اما در حال حاضر قیمت معقول و پارتی و پول میلیاردی که بعضی از دوستان اشاره کردند به طور کامل فرع قضیه ست!

بازار آنچه که زمانی به عنوان صنایع دستی و فرش ایرانی ازش یاد میشد سالهاست که دیگه ایرانی نیست و تقریبا به طور کامل در اختیار کشورهایی مثل چین و هند و آسیای میانه قرار گرفته و جز در موارد کاملا خاص ( مثلا تابلو فرشهای نفیس) که مشتریهای اون هم کاملا خاص و حرفه ای و البته کم تعداد هستند، در سایر موارد کار رقایت برای نوع ایرانی اون بسیار سخت شده
حتما قبل از شروع کار با افرادی که سالهاست در این کار هستند حضوری مشورت کنید ( ونه بررسی اینترنتی و گوگل کردن )
الان بعضی افرادی که چند نسل تو این کار بودند و شغل خانوادگیشون هست مشکل بازاریابی و فروش دارند تازه واردین که جای خود داره

handicraftisf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صنایع دستی حامد کریمی ظروف مس و پرداز و مس و خاتم و فیروزه کوبی داره
توی تهران خیابان پاسداران شعبه داره. سایت هم دارن. اصفهان و لندن هم شعبه دارن.
توی گوگل هم بزنین فیروزه کوبی کریمی میاد سایتشون
فیروزه کوبی اگه ضربه محکم نبینه اوکیه
مس و خاتم و مس و پرداز هم فکر نکنم با ضربه دیدن مشکلی داشته باشن
اگه طرح تون عمده هست حتما باهاشون تماس بگیرید تخفیف میدن
امیدوارم موفق باشید
اینم بنرشون:
karimi.jpg

بالا