سلام خدمت همه دوستان
من خودم یک مبتدی و دارای اطلاعات صفر بودم در زمینه فروشگاه ساز و ترجیح میدادم تا اینکه یک فروشگاه ساز آماده حرفه ای بخرم ، حتما خودم کاملا یاد بگیرم کارکردن با فروشگاه ساز را .
به همین دلیل به مدت 2 هفته به طور میانگین 15 16 ساعت در روز وقت گذاشتم برای این موضوع و اکثر فروشگاه ساز ها را با دمو هاشون و کدهاشون بررسی کردم.
نتیجه ای که به دوستان میگم شاید بتون کمکشون بکنه :
اول اینکه تعدد فروشگاه ساز ها در فضای اینترنت باعث سردرگمی مخاطبین شده و همه مخاطبین فکر میکنند که اختلاف سطح کیفی بین فروشگاه ساز ها خیلی بالاست در صورتی که اینطور نیست و تقریبا مشابه هم هستند شاید بین 10 تا 20 درصد اختلاف کیفی و کمی بین فروشگاه سازها وجود داشته باشد.
دوم اینکه مشکل اصلی این هست که ما هیچ فروشگاه ساز با سقف 100 نداریم و همه فروشگاه سازها در سطح کیفی و کمی زیر 100 هستند چون اکثر طراحان و برنامه نویسان با فکر و خلاق این مملکت به جای کنار هم بودن روبروی هم هستند و همدیگر را تخریب میکنند و چه بسا اگر کنار هم میبودند ما الان بهترین برنامه ها و فروشگاه ساز ها را با سطح کیفی وکمی 100 میداشتیم و مخاطب نیز حاظر بود هزینه آن را بپردازد.
سوم اینکه کسانی هم که قصد ساخت فروشگاه دارند نیز با تعدد فروشگاه ها با عث سردرگمی مخاطبین خرید میشوند در صورتی که با بررسی مناسب می توانند یک فروشگاه یکپارچه با تعدد افراد ایجاد کنند.
من خودم فروشگاه ساز opencart را دریافت کردم و برروی هاست خودم اجرا کردم و بسیار هم راحت و سریع هم یک فروشگاه ساختم.البته کمی سادگی دارد ولی به عنوان فروشگاه ساز رایگان فوق العاده هست.
همینطور هم فروشگاه ساز flex2012 را از شرکت آراد سپنتا گرفتم : هم با قیمت مناسب تری نسبت به سبد خرید وهم بدون محدودیت های فروشگاه ساز سبد خرید.الان هم میتونید با قیمت تخفیف دار این فروشگاه ساز را بخرید.
امیدوارم این مطالب به دردتون بخوره
موفق باشید