• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فروشگاه ساز رایگان

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام.
می خواستم یک فروشگاه راه بندازم که دارای دسته بندی ها و زیر مجموعه های زیادی هست.(میتونید دیجیکالا رو در نظر بگیرید.)
می خوام اسکریپتی باشه که خریدار رو گیج نکنه و خرید براش راحت باشه.
همچنین امکان توسعه اش به آسونی هم باشه برای آینده.
سئو خوبی داشته باشه و...
پرستا شاپ گزینه خوبیه؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام.
می خواستم یک فروشگاه راه بندازم که دارای دسته بندی ها و زیر مجموعه های زیادی هست.(میتونید دیجیکالا رو در نظر بگیرید.)
می خوام اسکریپتی باشه که خریدار رو گیج نکنه و خرید براش راحت باشه.
همچنین امکان توسعه اش به آسونی هم باشه برای آینده.
سئو خوبی داشته باشه و...
پرستا شاپ گزینه خوبیه؟

ویرچو مارت جوملا پیشنهاد میشه

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
کدوم یکی قابلیت مدیریت کارمندان بهتری داره؟
مثال:
می خوام مدیر فروش مثلا نوت بوک به سایر بخش ها دسترسی نداشته باشه و در عین حال بتونه تمام بخش خودش رو کنترل کنه، مثل قیمت، خرید ها و فروش ها و...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
کدوم نسخه کاملتره ؟ چون فکر نکنم اخرین وژن ها رو خوب ترجمه کرده باشن .

آخرین ورژنش رو از جومینا بگیرید
خوب ترجمه نشده رو قبول دارم اما خیلی کمه اشتباهاتش قابل چشم پوشیه با امکاناتی که داره

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
کدوم یکی قابلیت مدیریت کارمندان بهتری داره؟
مثال:
می خوام مدیر فروش مثلا نوت بوک به سایر بخش ها دسترسی نداشته باشه و در عین حال بتونه تمام بخش خودش رو کنترل کنه، مثل قیمت، خرید ها و فروش ها و...
نبود راهنمایی کنه؟

farshad_director

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت همه دوستان
من خودم یک مبتدی و دارای اطلاعات صفر بودم در زمینه فروشگاه ساز و ترجیح میدادم تا اینکه یک فروشگاه ساز آماده حرفه ای بخرم ، حتما خودم کاملا یاد بگیرم کارکردن با فروشگاه ساز را .
به همین دلیل به مدت 2 هفته به طور میانگین 15 16 ساعت در روز وقت گذاشتم برای این موضوع و اکثر فروشگاه ساز ها را با دمو هاشون و کدهاشون بررسی کردم.
نتیجه ای که به دوستان میگم شاید بتون کمکشون بکنه :
اول اینکه تعدد فروشگاه ساز ها در فضای اینترنت باعث سردرگمی مخاطبین شده و همه مخاطبین فکر میکنند که اختلاف سطح کیفی بین فروشگاه ساز ها خیلی بالاست در صورتی که اینطور نیست و تقریبا مشابه هم هستند شاید بین 10 تا 20 درصد اختلاف کیفی و کمی بین فروشگاه سازها وجود داشته باشد.
دوم اینکه مشکل اصلی این هست که ما هیچ فروشگاه ساز با سقف 100 نداریم و همه فروشگاه سازها در سطح کیفی و کمی زیر 100 هستند چون اکثر طراحان و برنامه نویسان با فکر و خلاق این مملکت به جای کنار هم بودن روبروی هم هستند و همدیگر را تخریب میکنند و چه بسا اگر کنار هم میبودند ما الان بهترین برنامه ها و فروشگاه ساز ها را با سطح کیفی وکمی 100 میداشتیم و مخاطب نیز حاظر بود هزینه آن را بپردازد.
سوم اینکه کسانی هم که قصد ساخت فروشگاه دارند نیز با تعدد فروشگاه ها با عث سردرگمی مخاطبین خرید میشوند در صورتی که با بررسی مناسب می توانند یک فروشگاه یکپارچه با تعدد افراد ایجاد کنند.

من خودم فروشگاه ساز opencart را دریافت کردم و برروی هاست خودم اجرا کردم و بسیار هم راحت و سریع هم یک فروشگاه ساختم.البته کمی سادگی دارد ولی به عنوان فروشگاه ساز رایگان فوق العاده هست.
همینطور هم فروشگاه ساز flex2012 را از شرکت آراد سپنتا گرفتم : هم با قیمت مناسب تری نسبت به سبد خرید وهم بدون محدودیت های فروشگاه ساز سبد خرید.الان هم میتونید با قیمت تخفیف دار این فروشگاه ساز را بخرید.
امیدوارم این مطالب به دردتون بخوره
موفق باشید

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
داداش از فروشگاه ساز های رایگان آبی گرم نمی شه.تا پول خرج نکنی چیز خوبی در نمیاد.

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
داداش از فروشگاه ساز های رایگان آبی گرم نمی شه.تا پول خرج نکنی چیز خوبی در نمیاد.

دقیقا موافقم. هیچ فروشگاه سازی به درد کار حرفه ای نمیخوره و فقط اگر میخواهید کم هزینه کنید برید سراغ این سیستم ها. بهتره سیستم اختصاصی تهیه کنید تا بتوانید کسب و کارتون را توسعه بدید.

galaxy_pro

Registered User
لایک‌ها
59
بنده يک ساله از پرستا شاپ استفاده ميکنم . دو سال هم هست سبد خريد فلکس دارم . پرستا سگش ميارزه به سبد خريد ....
با پرستا دستت خيلي بازه . شک نکن

Sent from my HUAWEI G510-0010 using Tapatalk 4

nima-Rz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
تو رایگانا فقط توماتو شک نکن
البته ی فروشگاه ساز جدیدم برا ورد\رس اومده فقط ی کم گرونه به اسم wp-shop
قالب هایی هم که داره میشه مثل چاره دیجی کالا ورژن ۱کشو اینا

mpirata

Registered User