• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین قالب برای سایت های خبری وبلاگ گونه!

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام
بهترین قالب وردپرس ( از لحاظ سئو و بهینه بودن و سبک بودن ) همچنین زیبایی، به نظر شما کدام قالبه ؟
به دنبال قالب برای یک سایت خبری هستم که روزانه 10 -15 تا مطلب در 4-5 دسته بندی مختلف بر روش قرار داده میشه.

چه پولی ، چه رایگان ، فرقی نداره لطفا معرفی کنید.

پ.ن: نگفتم قالب خبری، به خاطر اینکه قالب های سایت های خبری یا مجله ای خیلی پیچیده و گزینه های ریزی دارند. ترجیحا دنبال یه قالب با سیستم 3 ستونه یا دو ستونه مثل وبلاگ های فناوری یا حتی وبلاگ های شخصی که روزانه تعداد محدودی مطلب منتشر می کنند، هستم.

پ.ن2: کسی اگه قالب وردپرس با فریم ورک های مشخصی مثل بوتسترپ ساخته و قابلیت توسعه داره هم پیشنهاد بده، خیلی خوشحال میشم.

ممنون

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
اگر زیبایی مد نظرته که چیزی نمیگم
اما اگر استاندارد و بهینه بودن رو میخوای ملاک قرار بدی قالب Smartmag رو پیشنهاد میدم
هرچند زیبایی های خاص خودشم داره اما خب شاید پسند سلیقه شما نباشه.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اگر زیبایی مد نظرته که چیزی نمیگم
اما اگر استاندارد و بهینه بودن رو میخوای ملاک قرار بدی قالب Smartmag رو پیشنهاد میدم
هرچند زیبایی های خاص خودشم داره اما خب شاید پسند سلیقه شما نباشه.
اتفاقا این قالبو دیدم. فارسی هم کرده بودند یه سری از دوستان
جالب بود. مرسی از راهنماییتون

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیزم
برای این که هم ظاهر مناسبی داشته باشه و هم در بحث سئو وبسایت از کدهای بهینه استفاده شده باشه من قالب خبر خوب که نزدیک 40000 تومان هزینه داره رو به شما پیشنهاد میکنم. موفق باشید

بالا