• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین لپتاپ از لحاظ صحفه نمایش؟؟؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
میخواستم یه لپتاپ تو مایه های 800 یا 900 تومن معرفی کنید
تنها چیزی هم که برام مهم هست کیفیت lcd هست
منتظر نظرات شما هستم
:)

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
دوستم DELL داره از کیفیتش راضیه

اما کیفیت LCD SONY فکر کنم بهتر باشه. اما خب قیمتش هم گرون تره به نسبت

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بهترین را اگه بخواهید سونیه که البته با این قیمت پیدا نمیشه (دست دوم و مدلهای قدیمی شاید). البته مدلهای شرکت های دیگه هم از لحاظ lcd قابل قبول هستن. چرا اصرارتون روی بهترین کیفیت صفحه است؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
بهترین صفحه نمایش رو Apple میزنه بعد Sony و در اون رنج قیمتی که شما میخوایید HP بهترین گزینست!;)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بچه ها ممنون که جواب دادین
منتها من بیشتر منظورم این بود که تو اون محدوده قیمت مدل معرفی کنین نه برند
:cool:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دوستم DELL داره از کیفیتش راضیه

اما کیفیت LCD SONY فکر کنم بهتر باشه. اما خب قیمتش هم گرون تره به نسبت
اخه همین دل هم همه ی مدل هاش ال سی دی هاش خوب نیست
به عنوان مثال یکی از دوستام وسترو 1510 داره کیفیت ال سی دیش خیلی خوبه ولی یکی دیگشون انسپایرون 1545 داره
کیفیت ال سی دیش نسبت به اون وستروهه افتضاحه
رو این حساب خواستم مدل معرفی کنین

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اخه همین دل هم همه ی مدل هاش ال سی دی هاش خوب نیست
به عنوان مثال یکی از دوستام وسترو 1510 داره کیفیت ال سی دیش خیلی خوبه ولی یکی دیگشون انسپایرون 1545 داره
کیفیت ال سی دیش نسبت به اون وستروهه افتضاحه
رو این حساب خواستم مدل معرفی کنین

بدون بحث بهترین کیفیت LCD مال برند سونی هست البته به مدل هم بستگی داره ولی کسی نمیتونه منکر این موضوع باشه!

در مورد وسترو 1520 میتونم بگم که در کنار LCD سونی که من حالا دارم تقریبا میشه گفت در حد صفر هست! کنار هم که بزارید کاملا معلوم میشه! تصویر کاملا مات هست! زاویه دید کاملا محدود! کیفیت رنگ خیلی پیایین هست! تصویر اصلا شفاف نیست مثل اینکه از پشت یک پرده دارید نگاه میکنید که احتمالا به دلیل کنتراست پایین هست!
در کل اگه به نظر شما کیفیت دل وسترو خوبه ، من تضمین میکنم که شما در برند سونی هر مدل رو که انتحاب کنید کیفیت چند برابر وسترو براتون داره!
با من از مدل SONY VAIO FW490 JBB استفاده میکنم! از همین سری یعنی FW میتونید به قیمت 1 میلیون پیدا کنید!

در کل اگه نظر شما روی کیفیت LCD هست تنها انتخاب ممکن شما سونی هست!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آخه باید ببینی برای چه کاری میخواهد؟ همون صفحات شفافی که باهاش فیلم و بازی میبینی و حال میکنی برای تایپ و نقشه کسی مناسب نیست و چشم رو خسته میکنه. وهمون صفحه ماتی که میبینی برای اینه که بشه بیشتر و با دقت بیشتری به صفحه خیره شد تا آدم کارش رو انجام بده. از این جهت گفتم که به گفته بعضی دوستان فکر نکنیدئ مات بودن یک مونیتور به معنی بدیش هست خیر از قصد اونطور ساخته شده و شما هم باید ببینید مصرف دوستتتون بیشتر در چه زمینه ای هست.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دیگه همه میدونن بهترین کیفیت مختص سری Sony Viao Aw هست :cool:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
آخه باید ببینی برای چه کاری میخواهد؟ همون صفحات شفافی که باهاش فیلم و بازی میبینی و حال میکنی برای تایپ و نقشه کسی مناسب نیست و چشم رو خسته میکنه. وهمون صفحه ماتی که میبینی برای اینه که بشه بیشتر و با دقت بیشتری به صفحه خیره شد تا آدم کارش رو انجام بده. از این جهت گفتم که به گفته بعضی دوستان فکر نکنیدئ مات بودن یک مونیتور به معنی بدیش هست خیر از قصد اونطور ساخته شده و شما هم باید ببینید مصرف دوستتتون بیشتر در چه زمینه ای هست.

منظور من اون ها نیست! بله اونها خوبی های خودشون رو دارن!و فکر کنم بیشترشون در برابر فشار مقاوم تر هستند و زیر نور آفتاب بهتر هستند!
ولی منظور من چیزی هست که در تصویر زیر دیده میشه و فکر کنم به دلیل کم بودن کنتراست تصویر هست!
00000.jpg

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ممنون از همگی
دوستم به تازگی یه fw سونی خریده كه ال سی دیش نقص نداره فوق العاده عالیه
به این نتیجه رسیدم كه ال سی دی رو دست سونی نیست ;)

بالا