• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مارک DVDچیه؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین مارک DVD در بازار چیه؟
من چند بار فقط datalife گیرم اومد ولی جدیداً سعی میکنم datalife نخرم. قبلاً که تازه سی دی رایتر اومده بود، من کلی datalife خریدم و اطلاعاتم رو روشون ضبط کردم. چند وقت پیش که اون اطلاعات مورد نیازم بود دیدم سی دیه نصف فایل هاش پوکیده..... خلاصه همه رو امتحان کردم دیدم از هر 4 تا، فقط یکیش سالمه. مجبور شدم با isobuster خیلی هاشونو در یبارم و بریزم رو sony. ... بگذریم....

نمی دونم sonyها چقدر دوام می آرن ولی این دفعه برای DVD می خوام با چشم اصطلاحاً باز اطلاعاتم رو ضبط کنم.:happy: شما بگید؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
aopem عالیه....
icon_dastdast.gif

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
sony دی وی دیش هم خوبه

amirpers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
بهترین مارک DVD در بازار چیه؟
من چند بار فقط datalife گیرم اومد ولی جدیداً سعی میکنم datalife نخرم. قبلاً که تازه سی دی رایتر اومده بود، من کلی datalife خریدم و اطلاعاتم رو روشون ضبط کردم. چند وقت پیش که اون اطلاعات مورد نیازم بود دیدم سی دیه نصف فایل هاش پوکیده..... خلاصه همه رو امتحان کردم دیدم از هر 4 تا، فقط یکیش سالمه. مجبور شدم با isobuster خیلی هاشونو در یبارم و بریزم رو sony. ... بگذریم....

نمی دونم sonyها چقدر دوام می آرن ولی این دفعه برای DVD می خوام با چشم اصطلاحاً باز اطلاعاتم رو ضبط کنم.:happy: شما بگید؟

دوست عزیز من از Fujifilm استفاده می کنم که خیلی خوب بود .
قیمت آن هم در حدود 550 تومان است .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من با سونی هم کار کردم ولی aopen رو ترجیح می دم...
کپچرهاشم حرف نداره....

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
Princo
63.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کپچر...
می دونم ربط نداره ولی یه چیزی پروندم دیگه....

بالا