memary14
Registered User
سلام
دنبال یک مانیتور هستم برای گیم
قیمت زیر یک تومن باشه
و سایزش بیشتر از 22 اینچ باشه!
با تشکر
قیمت زیر یک تومن باشه
با تشکر
سلام. پیشنهاد بنده:سلام
قیمت زیر یک تومن باشه
با تشکر
تشکراین مونیتور هم کیفیت خوبی دارد هم قیمت خوبی Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS
این بررسی مدل سامسونگتشکر
اما با توجه به کیفیت نظرم رو ایسوس هست اما خیلی گرون هستند! نظر شما چی هست؟ مانیتور بیشتر برای کارهای گرافیکی میخوام!
عزیز ایشون گویا حداکثر 22 اینچ می خوان.این مونیتور هم کیفیت خوبی دارد هم قیمت خوبی Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS
خواهش . سری VX همشون پنل IPS دارن.تشکر
اگر ممکنه یه مقدار توضیح بدید و دلیل انتخابتون رو بگید؟
یه مقدارم در رابطه با این دو کلمه اگر اطلاعی داردید توضیح بدید؟
VX
IPS
با تشکر
عزیز ایشون گویا حداکثر 22 اینچ می خوان.
خواهش . سری VX همشون پنل IPS دارن.
IPS چيست و چه فايدهاي دارد؟
وقتي ميخواهيد يك مانيتور جديد خريداري كنيد، ممكن است تفاوت بين مانيتورهايي كه از پنل (TN (Twisted Nematic استفاده ميكنند و مانيتورهايي كه از پنل جديدتر (IPS (In- plane Switching استفاده ميكنند را ندانيد.
پنلهاي IPS نسبت به پنلهاي TN برتري دارند؛ زيرا تصاوير را با محدوده گستردهتري از رنگها و روشنايي نمايش ميدهند و نسبت به صفحهنمايشهاي TN، محدوده گستردهتري از زاويههاي مشاهده خوب را ارائه ميكنند. در ضمن، پنلهاي IPS به اندازه صفحهنمايشهاي TN نسبت به لمس مقاومت نشان نميدهند (صفحهنمايشهاي TN تحت فشار، مات و تار ميشوند و رنگ آن روشنتر ميشود) و به همين دليل براي صفحات لمسي ايدهآل هستند. با اينكه IPS در سال 1996 ابداع شد، اين فناوري هنوز استاندارد نيست؛ بنابراين وقتي مدلهاي مانيتورها را مقايسه ميكنيد، ممكن است صفحهنمايشهايي را مشاهده كنيد كه داراي پانل TN و نسخههاي ديگري از IPS مانند Super IPS و IPS Pro ميباشند. اكثر اين نسخههاي IPS نسبت به فناوري IPS بهبود داشتهاند. با همه اين حرفها، به چند دليل همچنان ميتوان صفحهنمايش TN را بر صفحهنمايش IPS ترجيح داد. از آنجايي كه توليد پنلهاي TN ارزانقيمتتر است، اين نوع مانيتورها ارزانتر هستند. همچنين پنلهاي TN نسبت به اكثر نسخههاي IPS، ميتوانند سطح روشنايي بيشتري را به دست دهند و نرخ رفرش بسيار سريعتري دارند و به همين دليل براي برنامههاي سهبعدي استريوسكوپيك، بهتر ميباشند.