• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مدل کولر سی پی یو

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان
دنبال کولر سی پی یو برای یک سیستم گیم هستم !
قیمتم تا حدود یک تومن باشه !

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
دنبال کولر سی پی یو برای یک سیستم گیم هستم !
قیمتم تا حدود یک تومن باشه !
سلام. پیشنهاد بنده Seidon 120XL Water Cooler از برند Cooler Master هستش:
images

cooler-master-seidon-120xl-rl-s12x-24pk-r1-high-performance-all-in-one-cpu-liquid-water-cooling-fan-radiator-for-intel-lga-2011-1366-1156-1155-1150-775-and-amd-socket-fm2-fm1-am3-am3-am2-am2-processors-ds-dh-4.gif

Cooler%20Master%20Seidon%20120XL_28.JPG

اینم لینک فارسی قیمتش:
http://www.sakhtafzarmag.com/لیست-قیمت/قطعات-کامپیوتر

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
اما من شنیدم بعضی از کولر ها یک بار مصرف هستند و در صورت تعویض یا هر دلیلی که باعث باز کردن سی پی یو بشه دیگه قابل استفاده نیستن!
ایا این درسته؟
این مورد که شما معرفی کردید جز این دسته هست؟
بازم متشکرم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اما من شنیدم بعضی از کولر ها یک بار مصرف هستند و در صورت تعویض یا هر دلیلی که باعث باز کردن سی پی یو بشه دیگه قابل استفاده نیستن!
ایا این درسته؟
این مورد که شما معرفی کردید جز این دسته هست؟
بازم متشکرم
ای بابا از دست این شنیده های مراجعه کنندگان! عزیز Cooler Master یکی از برندهای خوب و مطرح دنیاست. یکبار مصرف چیه دیگه؟! بیش از 400000 تومان دارید میدین فن , اونوقت یکبارمصرف! اصلا فن برند یکبار مصرف توی دنیا وجود نداره. مگه ظرف غذاست؟ فنهای Remark که خوب کار نمی کنن و قیمتشون در حد 15000 تومان و پایین تر هست وجود دارن , اما یکبار مصرف وجود نداره.
هر فنی که شما باز می کنید اگر خمیر بین هیت سینک و پردازنده مناسب پخش نشده بود نهایتا می تونید خمیر سیلیکون مرغوب خرید و روش بزنید. ضمنا خمیر سیلیکونی که ارژینال روی هیت سینک مالیده شده بهترینه.

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
ای بابا از دست این شنیده های مراجعه کنندگان! عزیز Cooler Master یکی از برندهای خوب و مطرح دنیاست. یکبار مصرف چیه دیگه؟! بیش از 400000 تومان دارید میدین فن , اونوقت یکبارمصرف! اصلا فن برند یکبار مصرف توی دنیا وجود نداره. مگه ظرف غذاست؟ فنهای Remark که خوب کار نمی کنن و قیمتشون در حد 15000 تومان و پایین تر هست وجود دارن , اما یکبار مصرف وجود نداره.
هر فنی که شما باز می کنید اگر خمیر بین هیت سینک و پردازنده مناسب پخش نشده بود نهایتا می تونید خمیر سیلیکون مرغوب خرید و روش بزنید. ضمنا خمیر سیلیکونی که ارژینال روی هیت سینک مالیده شده بهترینه.
نمیدونم شاید من اشتباه خوندم
یه مورد دیگه الان دمای سی پی یو من بدون کولر با فن معمولی 44 درجه هست با نصب کولر چقدر میشه حدودا؟
راستی سی پی هم 5 هست

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
نمیدونم شاید من اشتباه خوندم
یه مورد دیگه الان دمای سی پی یو من بدون کولر با فن معمولی 44 درجه هست با نصب کولر چقدر میشه حدودا؟
راستی سی پی هم 5 هست
دوست گرامی. اگر شما اهل اورکلاک نیستید خرید فن جداگانه و از اون بالاتر فن حرفه ای کار کاملا اشتباهیه. چون فن موجود در جعبه پردازنده اینتل توسط خود کمپانی طراحی شده و در عین سادگی در بالاترین حالت پروسس(بازم تاکید می کنم اگر اورکلاک نکرده باشید) دما رو نمی زاره به بیش از 60 درجه برسه(اگر خود دمای محیط زیاد گرم نباشه).
دمای 44 درجه دمای بسیار مناسبی هستش.
به نظر من الکی هزینه نکنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این فن نسبت به قیمتش عملکرد مطلوبی دارد .DeepCool Frostwin V2 CPU Cooler

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
دوست گرامی. اگر شما اهل اورکلاک نیستید خرید فن جداگانه و از اون بالاتر فن حرفه ای کار کاملا اشتباهیه. چون فن موجود در جعبه پردازنده اینتل توسط خود کمپانی طراحی شده و در عین سادگی در بالاترین حالت پروسس(بازم تاکید می کنم اگر اورکلاک نکرده باشید) دما رو نمی زاره به بیش از 60 درجه برسه(اگر خود دمای محیط زیاد گرم نباشه).
دمای 44 درجه دمای بسیار مناسبی هستش.
به نظر من الکی هزینه نکنید.
یعنی به نظر شما اگر قصد انجام یک بازی سنگین رو داشته باشم یا استفاده از نرم افزار های گرافیکی گرما هیچ تاثیری بر روند کار نمیزاره؟
من شنیدم بهترین دما برای سی پی یو 20 درجه هست و در این دما سی پی یو بیشترین و به قولی از حداکثر کارایی رو داره!

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
این فن نسبت به قیمتش عملکرد مطلوبی دارد .DeepCool Frostwin V2 CPU Cooler
اما فرق این سری از کولر ها با سری های که دارای یه سری کابلهای ضخیم هستند در چی هست؟
راستی من یه سری کولرم دیدم یه ماده قرمز رنگیم توشون بود و خیلی خفن بودن اونا چی هستند؟ :general107:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اما فرق این سری از کولر ها با سری های که دارای یه سری کابلهای ضخیم هستند در چی هست؟
راستی من یه سری کولرم دیدم یه ماده قرمز رنگیم توشون بود و خیلی خفن بودن اونا چی هستند؟ :general107:
اگر منظورتون با واترکولینگ های مدار بسته هست . اونها حدود 2 سال عمر مفید دارند . چون مایع درون لوله ها آن قابل شارژ نیستند .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یک نکته هم درباره فنی که معرفی کردم بدم . این فن core contact هست . یعنی لوله های مسی یا همون هیت پایپ ها مستقیم با پردازنده در تماس هستند
02_dc-fw_boxi1_big.jpg

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
یعنی به نظر شما اگر قصد انجام یک بازی سنگین رو داشته باشم یا استفاده از نرم افزار های گرافیکی گرما هیچ تاثیری بر روند کار نمیزاره؟
من شنیدم بهترین دما برای سی پی یو 20 درجه هست و در این دما سی پی یو بیشترین و به قولی از حداکثر کارایی رو داره!

بالا