memary14
Registered User
سلام دوستان
دنبال کولر سی پی یو برای یک سیستم گیم هستم !
قیمتم تا حدود یک تومن باشه !
سلام. پیشنهاد بنده Seidon 120XL Water Cooler از برند Cooler Master هستش:سلام دوستان
ای بابا از دست این شنیده های مراجعه کنندگان! عزیز Cooler Master یکی از برندهای خوب و مطرح دنیاست. یکبار مصرف چیه دیگه؟! بیش از 400000 تومان دارید میدین فن , اونوقت یکبارمصرف! اصلا فن برند یکبار مصرف توی دنیا وجود نداره. مگه ظرف غذاست؟ فنهای Remark که خوب کار نمی کنن و قیمتشون در حد 15000 تومان و پایین تر هست وجود دارن , اما یکبار مصرف وجود نداره.تشکر
دوست عزیز
اما من شنیدم بعضی از کولر ها یک بار مصرف هستند و در صورت تعویض یا هر دلیلی که باعث باز کردن سی پی یو بشه دیگه قابل استفاده نیستن!
ایا این درسته؟
این مورد که شما معرفی کردید جز این دسته هست؟
بازم متشکرم
نمیدونم شاید من اشتباه خوندمای بابا از دست این شنیده های مراجعه کنندگان! عزیز Cooler Master یکی از برندهای خوب و مطرح دنیاست. یکبار مصرف چیه دیگه؟! بیش از 400000 تومان دارید میدین فن , اونوقت یکبارمصرف! اصلا فن برند یکبار مصرف توی دنیا وجود نداره. مگه ظرف غذاست؟ فنهای Remark که خوب کار نمی کنن و قیمتشون در حد 15000 تومان و پایین تر هست وجود دارن , اما یکبار مصرف وجود نداره.
هر فنی که شما باز می کنید اگر خمیر بین هیت سینک و پردازنده مناسب پخش نشده بود نهایتا می تونید خمیر سیلیکون مرغوب خرید و روش بزنید. ضمنا خمیر سیلیکونی که ارژینال روی هیت سینک مالیده شده بهترینه.
دوست گرامی. اگر شما اهل اورکلاک نیستید خرید فن جداگانه و از اون بالاتر فن حرفه ای کار کاملا اشتباهیه. چون فن موجود در جعبه پردازنده اینتل توسط خود کمپانی طراحی شده و در عین سادگی در بالاترین حالت پروسس(بازم تاکید می کنم اگر اورکلاک نکرده باشید) دما رو نمی زاره به بیش از 60 درجه برسه(اگر خود دمای محیط زیاد گرم نباشه).نمیدونم شاید من اشتباه خوندم
یه مورد دیگه الان دمای سی پی یو من بدون کولر با فن معمولی 44 درجه هست با نصب کولر چقدر میشه حدودا؟
راستی سی پی هم 5 هست
یعنی به نظر شما اگر قصد انجام یک بازی سنگین رو داشته باشم یا استفاده از نرم افزار های گرافیکی گرما هیچ تاثیری بر روند کار نمیزاره؟دوست گرامی. اگر شما اهل اورکلاک نیستید خرید فن جداگانه و از اون بالاتر فن حرفه ای کار کاملا اشتباهیه. چون فن موجود در جعبه پردازنده اینتل توسط خود کمپانی طراحی شده و در عین سادگی در بالاترین حالت پروسس(بازم تاکید می کنم اگر اورکلاک نکرده باشید) دما رو نمی زاره به بیش از 60 درجه برسه(اگر خود دمای محیط زیاد گرم نباشه).
دمای 44 درجه دمای بسیار مناسبی هستش.
به نظر من الکی هزینه نکنید.
تشکراین فن نسبت به قیمتش عملکرد مطلوبی دارد .DeepCool Frostwin V2 CPU Cooler
اگر منظورتون با واترکولینگ های مدار بسته هست . اونها حدود 2 سال عمر مفید دارند . چون مایع درون لوله ها آن قابل شارژ نیستند .تشکر
اما فرق این سری از کولر ها با سری های که دارای یه سری کابلهای ضخیم هستند در چی هست؟
راستی من یه سری کولرم دیدم یه ماده قرمز رنگیم توشون بود و خیلی خفن بودن اونا چی هستند؟ :general107:
نه عزیز. اینجوری نیست. هزینه اضافیه.یعنی به نظر شما اگر قصد انجام یک بازی سنگین رو داشته باشم یا استفاده از نرم افزار های گرافیکی گرما هیچ تاثیری بر روند کار نمیزاره؟
من شنیدم بهترین دما برای سی پی یو 20 درجه هست و در این دما سی پی یو بیشترین و به قولی از حداکثر کارایی رو داره!