• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین منطقه اطراف تهران برای خرید ویلا ؟‌

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
به نظرتون بهترین جا برای خرید ویلا اطراف تهران کجا هستش ؟ بین کردان و دماوند و لواسانات و .... کجا رو انتخاب میکنید ؟ جای دیگه ای سراغ دارید که خوش اب و هوا باشه ؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
از مازیار لرستانی عزیز... ببخشید @zgg123 عزیز که اطراف تهران چند ویلا دارند (با پول سودشون از نانوایی زنجیره ایشون خریدن) دعوت میکنم بیان راهنمایی کنند

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من لواسان رو می پسندم بخاطر جوش.

دماوند جاهای خوبش که امنیت و آرامش داره، اکثرا دولتی های میان رده هستن. امکانات خوبی هم گرفتن. اما آب و هواش جالب نیست

کردان که افتضاحه، باز طالقان و اطرافش قابل تحملتره

شهریار هم جو و امنیتش جالب نیست. اطراف محمدشهر خوبه، اما اکثرا متراژهای خیلی بزرگ هستن

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
من لواسان رو می پسندم بخاطر جوش.

دماوند جاهای خوبش که امنیت و آرامش داره، اکثرا دولتی های میان رده هستن. امکانات خوبی هم گرفتن. اما آب و هواش جالب نیست

کردان که افتضاحه، باز طالقان و اطرافش قابل تحملتره

شهریار هم جو و امنیتش جالب نیست. اطراف محمدشهر خوبه، اما اکثرا متراژهای خیلی بزرگ هستن

دماوند یعنی از این مذهبی های حکومتی هستند ؟ کردان از چه نظر افتضاحه ؟‌ طالقان خیلی محلی هستش و به غریبه و غیر بومی نمیفروشن اگر هم بفروشن یا قیمت چرت میگن یا ملک های مشکل دار هستش .

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
اگه جای خلوت با دسترسی راحت میخای شهریار خوبه و ارزونتره آب و هواش هم خوبه
لواسون و فشم که آب و هواش عالیه و توی تابستون هواش معرکه هست ولی آخر هفته ها باید ترافیکش رو تحمل کنید و زمستونم که منطقه کوهستانیه و رفت و آمد ممکنه مشکل باشه
دماوند هم جای دنجی نیست و آب و هواش هم خوب نیست

حالا بستگی داره کجای تهران ساکن هستید و کدوم نزدیکتره بهتون

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
طالقان خیلی محلی هستش و به غریبه و غیر بومی نمیفروشن

فکر نمی کنم، از بین فامیل آنجا خرید داشتند هر چند آنجا زیاد نمی پسندم...بیشتر بستگی به بودجه شما داره و ترافیک رفت و برگشت را هم در نظر بگیر...
ویلای مجردی سمت پرند بد نیست ویلای خانوادگی هم جای خوب دماوند مناسب هست...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
باور کنید با اون بودجه ای که می خوای تهران ویلا بخری می تونی یک خونه لوکس تو ترکیه بخری با اقامت

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
باور کنید با اون بودجه ای که می خوای تهران ویلا بخری می تونی یک خونه لوکس تو ترکیه بخری با اقامت
حرف حساب (y)
میخواستم همین موضوع را مطرح کنم منتها کُلی تر یعنی با پرداخت این هزینه انتخاب های بسیار بهتری از ارمنستان و ترکیه تا غیره ... دارید و البته شاید محدودیت زمان و برخی از مسائل شخصی شما مانع باشد.
به هر حال هر انتخابی بود پیشاپیش مبارک و به شادی باشد 🌷
شیرینی را هم لطفا پخ نمایید 🍰

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
دماوند یعنی از این مذهبی های حکومتی هستند ؟ کردان از چه نظر افتضاحه ؟‌ طالقان خیلی محلی هستش و به غریبه و غیر بومی نمیفروشن اگر هم بفروشن یا قیمت چرت میگن یا ملک های مشکل دار هستش .
طالقان بومیه ، غریبه رو مورد عنایت قرار میدن .
یارو تو دهات رامجین غریبه رو اذیت میکنه سر سهمیه آب و غیره . طالقان که جای خود داره

بالا