• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین موسسه برای یادگیری زبان انگلیسی(رفتن به آمریکا)

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه ی دوستان عزیز...

دوستان میخوام لطف کنید یه بزرگواری کنید یه راهنمایی توپ بکنید عزیزان داداشم میخواد بره آمریکا بهترین موسسه که سطحش خوبه و بهترین آموزش رو میده میخواد تو 6 ماه یاد بگیره سختی راه واسش نیس فقط نتیجه مطلوب داشته باشه مثل یه آمریکایی بتونه حرف بزنه شما چی رو پیشنهاد میکنید؟؟از روی تجربه بگید نه تبلیغات....ممنون میشم رفاقتی و معرفتی راهنمایی کنید

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی نیست کمک کنه؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام به همه ی دوستان عزیز...

دوستان میخوام لطف کنید یه بزرگواری کنید یه راهنمایی توپ بکنید عزیزان داداشم میخواد بره آمریکا بهترین موسسه که سطحش خوبه و بهترین آموزش رو میده میخواد تو 6 ماه یاد بگیره سختی راه واسش نیس فقط نتیجه مطلوب داشته باشه مثل یه آمریکایی بتونه حرف بزنه شما چی رو پیشنهاد میکنید؟؟از روی تجربه بگید نه تبلیغات....ممنون میشم رفاقتی و معرفتی راهنمایی کنید

برادر شما به هیچ وجه نمیتونه در طی 6 ماه مثل یک آمریکایی حرف بزنه! حتی اگر یه نابغه باشه بازم نمیتونه
الان در چه سطحی هستن؟ قبلاً جایی آموزش دیدن؟

Hercule-Poirot

Registered User
لایک‌ها
29
حرف دوست بالا تأیید میشه با گذروندن کامل دوره های انگلیسی هم نمیتونید لهجه سازی کنید!

پ.ن: آواتارتون خعلی جالبه

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برادر شما به هیچ وجه نمیتونه در طی 6 ماه مثل یک آمریکایی حرف بزنه! حتی اگر یه نابغه باشه بازم نمیتونه
الان در چه سطحی هستن؟ قبلاً جایی آموزش دیدن؟

راستش نه سطح خیلی عادی هستن چه آموزش زبانی هست که بالاترین بازدهی و بهترین اساتید رو داشته باشه خودشم تنبل نیس و دنبالشه.....

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
هر کلاسی میری برو فقط حواست باشه که تو کلاس جوِ دوستانه و شوخی حاکم نشه که به دردِ لای جرز هم نمیخوره
من شکوه ایران میرفتم فضای کلاس زیادی دوستانه و شوخ شد گند زد به کل ترم و هرچی که یاد گرفته بودم

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
هر کلاسی میری برو فقط حواست باشه که تو کلاس جوِ دوستانه و شوخی حاکم نشه که به دردِ لای جرز هم نمیخوره
من شکوه ایران میرفتم فضای کلاس زیادی دوستانه و شوخ شد گند زد به کل ترم و هرچی که یاد گرفته بودم

منم میرم کلاس زبان! ولی فضاش صمیمی و دوستانه اس! مشکلی هم نیست!

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
شاید من بیش از اندازه جدی و مصممم جنبه فضای شوخی رو ندارم

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کانون زبان ایران خوبه بره؟؟

چه موسسه ای خوبه مدرک مهم نیست کیفیت کار رو میخوام

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
معلم خصوصی از همه بهتره . خصوصی بگیره کار کنه و تا میتونه لغت حفظ کنه .

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
یه کلاس فشرده بره
بقیشو در امریکا و درمحیط کلاس بره و یاد بگیره
آمریکایی ها خودشونم زبون مادریشونو بلد نیستن چه برسه به اینکه یه ایرانی توی 6 ماه زبون اونها رو یاد بگیره

بالا