• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین موضوع برای سایت چیه؟

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
میخوام یه سایت بزنم یه مدتی دور بودم از این عرصه میخوام ببینم الان موضوع داغ چی هست که راحت و آسون بیاد بالا؟
ممنون

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام، وقت بخیر
بزرگوار فاکتورهای متفاوتی دخیل هست در این امر که سایتی که میزنید موفق بشه یا نه که نمونه هاش میشن: بستگی به میزان دانش شما از اینترنت - بودجه شما - اطلاعات شما از بازاریابی و تبلیغات - اطلاعات از تبدیل بازدیدکننده به مشتری یا بازدیدکننده ثابت - اصول مدیریت سریع سایت - شناخت الگوریتم های پیشرفت و به سود رسیدن

و ازین دست مسائل، بفرمایید در فاکتورهای بالا کدوم موارد رو دارا هستید تا خدمتتون پیشنهاد خوبو ارائه بدم

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
سلام، وقت بخیر
بزرگوار فاکتورهای متفاوتی دخیل هست در این امر که سایتی که میزنید موفق بشه یا نه که نمونه هاش میشن: بستگی به میزان دانش شما از اینترنت - بودجه شما - اطلاعات شما از بازاریابی و تبلیغات - اطلاعات از تبدیل بازدیدکننده به مشتری یا بازدیدکننده ثابت - اصول مدیریت سریع سایت - شناخت الگوریتم های پیشرفت و به سود رسیدن

و ازین دست مسائل، بفرمایید در فاکتورهای بالا کدوم موارد رو دارا هستید تا خدمتتون پیشنهاد خوبو ارائه بدم
بودجه که برای شروع چهارصد و ماهی دویست. دانش هم کامل به وردپرس مسلط هستم البته نه افزونه نویسی تبلیغات هم روش پیاده سازی و بازاریابی هم بلدم.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
بودجه که برای شروع چهارصد و ماهی دویست. دانش هم کامل به وردپرس مسلط هستم البته نه افزونه نویسی تبلیغات هم روش پیاده سازی و بازاریابی هم بلدم.

درسته
الان با توجه به موقعیتی که اینترنت ایران پیدا کرده نسبت به برنامه های اینستاگرام و تلگرام، سایت ها افت شدیدی پیدا کردن الخصوص سایت های مطلب محوری که روی وردپرس پیاده میشن
برای همین اکثرا همه چیز سوق پیدا کرده به سمت تلگرام و اینستاگرام (یعنی در واقع اگر دنبال پول هستید در این 2 منبع هست)
اینطوری نیست که خود فضای مجازی دیگه پولساز و درآمدساز نباشه، ولی اگر سرعت عمل بالاتری میخواید دنبال ایده ها روی این 2 محور اپلیکیشن باید باشید! سایت هایی که تاسیس شده بر پایه حتی وردپرس بوده ولی مربوط به این 2 اپلیکیشن بوده
بیشتر سعی باید بکنید سایت خدماتی راه اندازی کنید که در ازای دریافت وجه خدماتی رو ارائه بدید تا مطلب بزنید و 6 ماه صبر کنید که الی سایت بر اساس سئوی دست و پا شکسته یا بک لینک گرفتن بالا میاد یا نمیاد!

SW-ZT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
تاپیک مشابه
https://forum.persiantools.com/threads/سایت-با-چه-موضوعی-بهتره؟.866114/
شوربختانه کسی جواب درستی نداده!
سایت خدماتی راه اندازی کنید که در ازای دریافت وجه خدماتی رو ارائه بدید تا مطلب بزنید و 6 ماه صبر کنید که الی سایت بر اساس سئوی دست و پا شکسته یا بک لینک گرفتن بالا میاد یا نمیاد!
سایت خدماتی مثلا چه جور سایتی؟!
من برای خدمات هاستینگ کلی فشار آوردم که روی یکی از کلمات مرتبط بیام بالا اصلا نشد که نشد رقابتی که روی هاستینگ هست روی کلمه سئو نیست!!
اینترنت دیگه اینترنت قدیم نیست... یه زمانی فیسبوک و تویتر بود که کلی روی سئو تاثیر مثبت داشتن الان شده فقط تلگرام! وضع اونایی که روی تلگرام جک نوشتن خیلی بهتر از وضع سایت های فروشگاهی شده!!
فقط هم دیجی کالا خوب میفروشه! بقیه در حد دس فروشی!!

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
باید به علاقه های خودت نگاه کنی درسته همه مون فکر درآمد هستیم ولی اگه موضوعش مورد علاقه ات باشه به نطر من ده برابر بیشتر براش وقت میذاری
پس انتظار نداشته باش ره صد ساله رو یک شبه بری

بالا