• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مکان برای خرید نوت2

shayanshk

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان من امروز رفتم نوت2 بگیرم بازار موبایل که با گارانتی بین 1920 تا 1960 بود!!بدون گارانتی هم میگفتن نداریم.علاءالدین هم که ماشالا همون قیمتا رو میگفتن یا میگفتن 1820 بعدش میگفتن 90 مالیات بر ارزش افزودهیا 60 تومن setup یا 70 تومن نصب آندروید و...
من متاسفانه اونقدر ندارم هزینه کنم که با گارانتی بخرم 1920.شما جایی رو نمیشناسن که تو تهران بدون گارانتی و حتما حتما پلمپ رو 1800 این طورا بده؟من فردا میخوام برم بگیرم چون دیدم تو تاپیک قیمتا بدون گارانتی رو 1770 تا 1850 این طورا گفتین
ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
عجب دزدهایی پیدا میشن، 90 مالیات بر ارزش افزوده :blink: 60 تومن ست آپ :blink: 70 تومن نصب آندروید! (حتما از اول رو گوشی داس نصبه بعد پارتیشن بندی میکنن آندرویید نصب میکنن :blink:)

پ.ن: چرا اینترنتی نمیخرید؟

shayanshk

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
عجب دزدهایی پیدا میشن، 90 مالیات بر ارزش افزوده :blink: 60 تومن ست آپ :blink: 70 تومن نصب آندروید! (حتما از اول رو گوشی داس نصبه بعد پارتیشن بندی میکنن آندرویید نصب میکنن :blink:)

البته سو تقاهم نشه هر کدومشون یکی از اینها رو میگفتن ولی تو قیمتای حختلف باهم نمیگفتن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته سو تقاهم نشه هر کدومشون یکی از اینها رو میگفتن ولی تو قیمتای حختلف باهم نمیگفتن

فرقی نمیکنه هر کدوم یکی رو بگن یا همه رو نکته جالب و مهم اینه که همشون دزدی هست و نیازی به هیچکدوم نیست منتها هر کدوم یه اسم روش گذاشتن تا با اون سر مشتری رو کلاه بزارن.

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ..دوست عزیز تو تاپیک ها چک کن امروز بچه ها اک داشتن زیر قیمت بازار میدادن...اگه پیدا نکردی یه سر به alldigitall بزن اونم همین قیمتا بود ...

بالا