unknown boy
Registered User
- نوشتهها
- 1,019
- لایکها
- 918
دوستان من از نرم افزار رایگان faststone image viewer برای نمایش و تنظیم رنگ و روشنایی و امثال این تنظیمات برای عکسها استفاده میکنم،این نرم افزار رابط کاربریه خیلی راحت و قدرت پردازش و سرعت بالا در نماش عکسها و همچنین قابلیت کانورت عکسها به فرمتهای مختلف را هم داره و واقعا عالیه(نسخه پرتابل هم داره)فقط سه تا مشکل داره:
1-فایلهای گیف(GIF)را فقط در اندازه ی اصلیشان نشان میدهد.(نمیشه بزرگنمایی کرد)
2-عدم پشتیبانی از Unicode
3-When the program starts, a delay may occur as the thumbnail view is managed, more so the first time when the thumbnail cache database is built
مشکل اول و سوم برای من مهم نیستن(سومی که اصلا مشکل نیست)ولی عدم پشتیبانی از Unicode باعث میشه عکسهایی با نام فارسی اصلا نمایش داده نشوند.(فقط عکسهایی که دارای حرف (ی) هستند نمایش داده نمیشوند)به همین خاطر نمیتوانم ازش یه عنوان نرم افزار پیش فرض برای نمایش عکسها استفاده کنم،شما نرم افزاری میشناسید که به نرم افزار مذکور شباهت داشته باشد و مشکل دوم را نداشته باشد؟
1-فایلهای گیف(GIF)را فقط در اندازه ی اصلیشان نشان میدهد.(نمیشه بزرگنمایی کرد)
2-عدم پشتیبانی از Unicode
3-When the program starts, a delay may occur as the thumbnail view is managed, more so the first time when the thumbnail cache database is built
مشکل اول و سوم برای من مهم نیستن(سومی که اصلا مشکل نیست)ولی عدم پشتیبانی از Unicode باعث میشه عکسهایی با نام فارسی اصلا نمایش داده نشوند.(فقط عکسهایی که دارای حرف (ی) هستند نمایش داده نمیشوند)به همین خاطر نمیتوانم ازش یه عنوان نرم افزار پیش فرض برای نمایش عکسها استفاده کنم،شما نرم افزاری میشناسید که به نرم افزار مذکور شباهت داشته باشد و مشکل دوم را نداشته باشد؟