• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین نرم افزارهای نمایش عکس کدام هستند؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
دوستان من از نرم افزار رایگان faststone image viewer برای نمایش و تنظیم رنگ و روشنایی و امثال این تنظیمات برای عکسها استفاده میکنم،این نرم افزار رابط کاربریه خیلی راحت و قدرت پردازش و سرعت بالا در نماش عکسها و همچنین قابلیت کانورت عکسها به فرمتهای مختلف را هم داره و واقعا عالیه(نسخه پرتابل هم داره)فقط سه تا مشکل داره:

1-فایلهای گیف(GIF)را فقط در اندازه ی اصلیشان نشان میدهد.(نمیشه بزرگنمایی کرد)
2-عدم پشتیبانی از Unicode
3-When the program starts, a delay may occur as the thumbnail view is managed, more so the first time when the thumbnail cache database is built

مشکل اول و سوم برای من مهم نیستن(سومی که اصلا مشکل نیست:))ولی عدم پشتیبانی از Unicode باعث میشه عکسهایی با نام فارسی اصلا نمایش داده نشوند.(فقط عکسهایی که دارای حرف (ی) هستند نمایش داده نمیشوند)به همین خاطر نمیتوانم ازش یه عنوان نرم افزار پیش فرض برای نمایش عکسها استفاده کنم،شما نرم افزاری میشناسید که به نرم افزار مذکور شباهت داشته باشد و مشکل دوم را نداشته باشد؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
کسی نظری،پیشنهادی چیزی نداره؟!:eek::guilty:

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
من از google picasa استفاده میکنم,خیلی عالیه

Joey Cruck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
بنده هم از picasa استفاده میکنم، راضیم
مشکل unicode هم نداره
اما گیف رو نمیدونم

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@unknown boy
قبلا بهت گفتم که خودم ازIrfanView استفاده میکنم.مشکلت باهاش چیه؟؟ :D

حالا اگه به هر دلیلی از IrfanView خوشت نمیاد،برو سراغ XnView.اونقدر هم تنظیمات داره که حالا حالاها باهاش سرگرم!! بشی :دی
نسخه ی معمولی به زبان فارسی ترجمه! شده(یعنی منوها کامل فارسی میشن) اما با فایل هایی که اسم/نام فارسی دارن مشکل داره.
برای حل این مشکل باید نسخه ی multi platform یا به عبارتی XnViewMP رو دانلود کنی.این نسخه هنوز به فارسی ترجمه نشده.
از اینجا دانلود کن»

لیست کامل ویژگی های نسخه ی MP رو میتونی اینجا ببینی»

نسخه ی معمولیش رو از اینجا میتونی دانلودکنی»

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
@unknown boy

حالا اگه به هر دلیلی از IrfanView خوشت نمیاد،برو سراغ XnView.اونقدر هم تنظیمات داره که حالا حالاها باهاش سرگرم!! بشی :دی
نسخه ی معمولی به زبان فارسی ترجمه! شده(یعنی منوها کامل فارسی میشن) اما با فایل هایی که اسم/نام فارسی دارن مشکل داره.
برای حل این مشکل باید نسخه ی multi platform یا به عبارتی XnViewMP رو دانلود کنی.این نسخه هنوز به فارسی ترجمه نشده.
از اینجا دانلود کن»

با این دوتا نرم افزار کار میکنم ببینم چطوریه;)خبرشو میدم.

Last edited:

aria2345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من از ACDSee استفاه مي كنم هيچ مشكلي در باز كردن عكسها با نام فارسي ندارد . قابليت ايدت عكس را هم داره و با هر فرمتي ميشه عكس ها را ذخيره كرد

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
@unknown boy

از اینجا دانلود کن»

دیروز حین مطالعه صفحهات XnView و google picasa در ویکیپدیا متوجه مفهوم Image organizer شدم و فهمیدم من در اصل دنبال یک Image organizer هستم نه یک Image viewer !

image organizer یا image management application (آپلیکیشن مدیریت عکس) به نرم افزارهای نمایش عکسی گفته میشود که دارای :

• مرورگر عکس (Browser) برای نشان دادن عکسها به حالت thumbnail و نمایش فولدرها و درایوها(مثل ویندوز اکسپلورر)،بعضی ها دارای قابلیت سرچ عکسها از روی نام،تگ،یا ... هستند.

• ابزاری برای ویرایش و تبدیل عکس(Resizing,exporting)(از سطح پایین گرفته تا پیشرفته)

• ابزار گرفتن عکس از محیط سیستم عامل

• و....

نرم افزارهایی مثل faststone image viewer ، google picasa ، ACDSee و XnView از این نوع نرم افزارها هستند.اما IrfanView تنها نرم افزار Image viewer هستش که ابزاری هم برای ویرایش عکس دارد اما image organizer نیست!

برای کسب اطلاعات بیشتر و دیدن لیست معروفترین نرم افزارهای image organizer به لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image_organizer

کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image_organizer
حالا فهمیدی چرا از IrfanView خوشم نیومد؟!
biggrinsmiley.gif

فعلا دارم نرم افزارهای Zoner Photo Studio و چند تا دیگه رو امتحان میکنم،بعدا راجع بهشون توضیح میدم.

• Like
Reactions: HoP

kian_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم acdsee بهترین نرم افزار نشان دادن عکس و ویرایش عکس باشه

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
فکر کنم acdsee بهترین نرم افزار نشان دادن عکس و ویرایش عکس باشه

بقول خارجکی ها! -> it's a bloatware
70مگ فقط واسه مدیریت عکس!!!!! تازه رایگان هم نیست.بخوام اینو نصب کنم میرم Adobe Photoshop Lightroom رو نصب میکنم.
من XnViewMP که 25 مگ بود رو هم بزور دانلود کردم :D

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
70مگ فقط واسه مدیریت عکس!!!!! تازه رایگان هم نیست.بخوام اینو نصب کنم میرم Adobe Photoshop Lightroom رو نصب میکنم.
حاجی Adobe Photoshop Lightroom که هفتصدو خرده ای مگ هستش!70 مگ کجا 700 مگ کجا!:eek:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
حاجی Adobe Photoshop Lightroom که هفتصدو خرده ای مگ هستش!70 مگ کجا 700 مگ کجا!:eek:

من که نگفتم حجمش کمتره،گفتم اگه بخوام ACDSee نصب کنم خوب میرم Adobe Photoshop Lightroom رو نصب میکنم که از هر نظر بسیار قویتره.
واسه مجموعه عکس های من،همین XnViewMP و نرم افزارهای کم حجم مشابه،کافی هستند.
اگر هم کسی عکاس حرفه ای باشه که طبیعتا محصولات Adobe در اولویت قرار دارن.
من هــیــچ اصراری ندارم به کسی بگم از چی استفاده کنه و از چی استفاده نکنه،دوست ندارم سلیقه ـم رو تحمیل کنم،کلا هرکس با هرچی راحته کار کنه.
من بشدت از این بحث های نرم افزاری که مربوط به سلیقه ی افراد میشن گریزانم! و خیلی زود از این بحث ها میکشم کنار.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918

من که نگفتم حجمش کمتره،گفتم اگه بخوام ACDSee نصب کنم خوب میرم Adobe Photoshop Lightroom رو نصب میکنم که از هر نظر بسیار قویتره.
واسه مجموعه عکس های من،همین XnViewMP و نرم افزارهای کم حجم مشابه،کافی هستند.
اگر هم کسی عکاس حرفه ای باشه که طبیعتا محصولات Adobe در اولویت قرار دارن.
من هــیــچ اصراری ندارم به کسی بگم از چی استفاده کنه و از چی استفاده نکنه،دوست ندارم سلیقه ـم رو تحمیل کنم،کلا هرکس با هرچی راحته کار کنه.
من بشدت از این بحث های نرم افزاری که مربوط به سلیقه ی افراد میشن گریزانم! و خیلی زود از این بحث ها میکشم کنار.
آخه طوری گفتی:
بخوام اینو نصب کنم میرم Adobe Photoshop Lightroom رو نصب میکنم.
که هر کسی که میخوند فکر میکرد منظورت اینه که Adobe Photoshop Lightroom هم حجم ACDSee هستش بنابراین اگر بخوام ACDSee رو با اون حجم نصب کنم خوب ترجیح میدم Adobe Photoshop Lightroom رو نصب کنم که امکانات بیشتر و پیشرفته تری داره
.

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
به نظر من از برنامه ACDSee استفاده کن
یادمه سال 77 که کامپیوتر دارم شدم ورژن 3 رو داشتم
در این زمینه برنامه بسیار با پیشینه ای هست
فکر نکنم رو دست داشته باشه
البته برنامه گوگل هم خوبه ولی به نظرم بیشتر طراحی زیبایی داره
در نهایت ACDSee رو ترجیه میدم

بالا