• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین نرم افزار برای Rip کردن DVD ها

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام . دوستان در حال حاضر بهترین نرم افزار برای این کار چیه ؟! 5-6 تا نرم افزار برای این کار هست نمیدونم کدوم دانلود کنم ! بعد این سایت های فیلم و سریال این سریال هارو چطوری پارت پارت ریپ میکنن اونم با حجم کم و کیفیت عالی ؟! :wub: مثلا ساخت ایران یا قهوه تلخ رو قسمت قسمت ریپ میکنن با فرمت mkv یا avi ? :)

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
شما چه سورسی داری ؟ 1080p داری ؟ 720 داری ؟ یا پایینتر من با مجیک رابپ چند تا رایپ کردم ببینم چطوری در کل خیلی روش کار نکردم
برنامه ها رو بگیر ببین کدومشون فرمت های خروجی خوبی میدن مثلا
فریم 23 با رضولشن 640*270 با صدای mpg 1 128k میتونه بهت DVDRIP 700 تا 800 مگ بهت بده
مهم مقدار bitrate هست و فریم رو روی 23 بزارید خوبه
فرمت صوتی acc روی فرمت mkv مثلا میزارن

حالا من خیلی وارد نیستم توی منابع خارجی سرچ کنی مطلب زیاد هست

بعد زمان بالایی میبره برای آرشیو خودتون ، فکر نمیکنم بصرفه همچین کاری کنید

• Like
Reactions: HoP

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سلام . دوستان در حال حاضر بهترین نرم افزار برای این کار چیه ؟! 5-6 تا نرم افزار برای این کار هست نمیدونم کدوم دانلود کنم ! بعد این سایت های فیلم و سریال این سریال هارو چطوری پارت پارت ریپ میکنن اونم با حجم کم و کیفیت عالی ؟! :wub: مثلا ساخت ایران یا قهوه تلخ رو قسمت قسمت ریپ میکنن با فرمت mkv یا avi ? :)

بالای 90% ریپ های کم حجم با فرمت mkv،از طریق نرم افزار MeGUI و کدک x264 ایجاد میشن.البته اینی که میگم مربوط میشه به ریپرهای معروف
ریپ های 700mb که فرمت avi دارن اکثرا با کدک xvid ایجاد میشن.توی این بخش تنوع نرم افزار بیشتر هستش.
من دوتا مطلب در مورد MeGUI و یدونه هم در مورد HandBrake توی فایل زیپ قرار دادم که میتونید از لینک زیر دریافت کنید:

پ.ن:3تا فولدر هستش که توی هرکدوم کافیه فایل index.html رو باز کنید.

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
برای ریپ کردن mkv من از staxrip استفاده میکنم
وبرای avi از Joboshare DVD Ripper Platinumr استفاده میکنم

• Like

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
بالای 90% ریپ های کم حجم با فرمت mkv،از طریق نرم افزار MeGUI و کدک x264 ایجاد میشن.البته اینی که میگم مربوط میشه به ریپرهای معروف
ریپ های 700mb که فرمت avi دارن اکثرا با کدک xvid ایجاد میشن.توی این بخش تنوع نرم افزار بیشتر هستش.
من دوتا مطلب در مورد MeGUI و یدونه هم در مورد HandBrake توی فایل زیپ قرار دادم که میتونید از لینک زیر دریافت کنید:

داداش ممنونم . فقط یه سوال من این HandBrake دانلود کردم . فقط این قسمت Target Size برای من نمیاره ! نمیدونم چرا ! بعد میگم نظرت راجع به نرم افزار Auto Gordian Knot چیه ؟! اینم عکس HandBrake :

04472007160898808778.jpg

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بدون شک بهترین برنامه DVDFab هست ...

• Like

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
داداش ممنونم . فقط یه سوال من این HandBrake دانلود کردم . فقط این قسمت Target Size برای من نمیاره ! نمیدونم چرا ! بعد میگم نظرت راجع به نرم افزار Auto Gordian Knot چیه ؟! اینم عکس HandBrake :

مشاهده پیوست 141174

Auto Gordian Knot نرم افزار خیلی معروفیه که آموزش هم واسش توی اینترنت موجوده.البته برای کدک x264 مناسب نیست.
//
من هم ورژن جدید HandBrake رو گرفتم و برام جالب بود که HandBrake این قسمت رو حذف کرده.توی تغییرات ورژن 9.6 نوشته این قسمت حذف شده و دیگه بر نمیگرده :دی
//
خوب مشکلی نیست.نرم افزار زیاد هستش.شما میتونید VidCoder رو دانلود کنید و تست کنید:
لینک یه آموزش واسه VidCoder :
این قسمت واسه تعیین سایز خروجی هستش:
16741666701185089259.png

/////
پ.ن:برای اینکه خروجی دلخواه رو بدست بیارید فقط باید تمرین کنید و با تنظیمات مختلف سرو کله بزنید :دی
برای آشنایی با تنظیمات x264 این مطلب رو مطالعه کنید.(مطلب قدیمیه ولی برای آشنایی با کدک x264 مناسب هستش)
این هم یکی دیگه:

معمولا ریپرهای معروف بر اساس نوع فیلم از فیلترهای تصویر استفاده میکنن.که آشنایی با اونا میتونه کیفیت تصویر خروجی رو بهبود ببخشه

Real Genius

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام نظر شما (اساتید محترم سایت) در مورد Tipard DVD Ripper و WonderShare DVD Ripper چیه؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918

آقا لطف کن این مطالبو به صورت اسپویلر تو این تاپیک یا تاپیک مربوطش قرار بده.

بالا