• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین نرم افزار پخش دی وی دی

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان میشه بهترین نرم افزار جهت پخش فیلم های دی وی دی که کیفیت فوق العاده ارائه بده معرفی کنید

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من بهترین برنامه پخش دی وی دی ، برنامه Power DVD نسخه 6 یا 7 هستش که هم کیفیت صدا و تصویر خوبی داره و هم کار کردن باهاش آسونه و بعد از این هم برنامه WinDVD کیفیت خوبی داره

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
Power DVD 6 .

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
.

CyberLink PowerDVD

83.gif

.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
منم با powerDVD6 کار میکنم برنامه جالبی هستش ولی قوی ترین برنامه پخش سی دی و دی وی دی که دیدم Hero Super Player 3000 هستش چون برا بعضی از DVD یا CD هایی که برنامه های دیگه بسته میشن و پخش نمیکننن این برنامه به راحتی پخش میکنه.
21.gif

Red-hat

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من كار كردن با Power DVD هم آسونه هم پيشرفته
298.gif

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
CyberLink PowerDVD

شك نكن

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
Power DVD ورجن 6 مقدار مصرف cpu رو بالا ميبره، برای من كه اينطور هست. ورجن 5 يا 7 اين مشكل رو نداره، برای افراد ديگه رو دقيق نميدونم.

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
CyberLink PowerDVD !! تائید میشه

یه برنامه کوچولو کم حجم هم هست به اسم vlc media player که در واقع ogm پلیر هست!! و دیویدی و فرمت های مربوطه ! رو هم خیلی سریع و راحت باز میکنه و در ضمن زیرنویس و مدیا رو هم به راحتی سینک! میکنه !! و کلا برنامه کوچیک و خوش دستی یه

و برنامه کوچولوی دیگه ای که تبلیغشو خیلی شنیدم ولی هنوز نصبش نکردم که کارایی شو دقیق ببینم bsplayer pro هست ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

aminr7real

Registered User
لایک‌ها
1
INTERVIDEO WINDVD 7 !!!
حتی از power dvd 7 هم قوی تره .. اگه یه بار با این برنامه کار کنین و کیفیت تصویر و صداشو ببینین پاور دی وی دی رو میزارین کنار !
تنظیمات تصویر و صداش نظیر نداره .

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بهترین برنامه پخش دی وی دی ، برنامه Power DVD نسخه 6 یا 7 هستش که هم کیفیت صدا و تصویر خوبی داره و هم کار کردن باهاش آسونه و بعد از این هم برنامه WinDVD کیفیت خوبی داره
دقیقا منم همینو میخواستم بگم :happy:

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bsplayer فوق العاده اس
flower4.gif

اگه یو تائیدش میکنی دوست جان پس حتمن امتحانش میکنم
2lbkos0.gif
3ypcgnl.gif

2lcmff6.gif
مخصوصن که ورژنی که گرفتم نسخه فریش نیست و توی کامنت هاش خوندم که از نظر کارایی و امکانات فرق دارن باهم .. خلاصه تعریفشو زیاد شنیدم (خوندم!!)

در مورد power dvd و (شاید اصلن قابل مقایسه نباشن هم
2lcmff6.gif
!! ) vlc player ... در واقع من یه مشکل داشتم سر متچ کردنه فایله srt و فایل اصلی که توی power dvd جواب نمیداد نمیدونم چرا ... بعد رسیدم به ogm player ! بعد این برنامه ی vlc رو گرفتم ... یه برنامه ی کوچولو هم هست ... کلن خیلی سریع و ساده ست و تمام آپشن ها رو در یک منوی خیلی ساده در اختیار میزاره و خیلی خوشم اومد ازش ...در واقع به عنوان دیفالت پلیر الان ایشون حضور دارن رو سیستم !
4025mr7.gif
......
birgits_blabla.gif
= برنامه ی که ساده و کارا باشه بنظر من همیشه ارجحیت داره به برنامه ای که منجوق پولکی و رنگارنگ و تم و بکگراند و قاب و تابلو !!!!!! داشته باشه ...
44kz42f.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اگه یو تائیدش میکنی دوست جان پس حتمن امتحانش میکنم
2lbkos0.gif
3ypcgnl.gif

2lcmff6.gif
مخصوصن که ورژنی که گرفتم نسخه فریش نیست و توی کامنت هاش خوندم که از نظر کارایی و امکانات فرق دارن باهم .. خلاصه تعریفشو زیاد شنیدم (خوندم!!)
چه نسخه ای داری ؟
169.gif
من Patch ، یکی دو نسخه اش رو دارم ، بگو تا بفرستم ...
putersmile1.gif

birgits_blabla.gif
= برنامه ی که ساده و کارا باشه بنظر من همیشه ارجحیت داره به برنامه ای که منجوق پولکی و رنگارنگ و تم و بکگراند و قاب و تابلو !!!!!! داشته باشه ...
44kz42f.gif
تایید میشه ...
181.gif

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه نسخه ای داری ؟
169.gif
من Patch ، یکی دو نسخه اش رو دارم ، بگو تا بفرستم ...
putersmile1.gif

تایید میشه ...
181.gif

این ورژنشه BSPlayer Pro v2.10.939
ولی اومدم نصبش کنم کیجن رو که اجرا کردم همون موقع هات سینک منجر clie رو اجرا کردم...نمیدونم قبلش یا بعدش!! دستگاه فریز کرد ری استارت هم میکردم تا روی این برنامه یا هات سینک منجر کلیک میکردم دوباره فریز میکرد یکی شونو پاک کردم بازم اینجوری میشد ! اون یکی رو ریختم این یکی رو پاک کردم بازم همینجور!! مجبور شدم هردو شونو آن اینستال کردم ..تا الان که اتفاق خاصی نیفتاده !!
263cylj.gif
..فقط نفهمیدم مشکل چی بود ... حالا دوباره تست میکنم
2mfkcxs.gif

352nmsp.gif

بالا