• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین وارزونترین تبلت سیم کارت خور و مکالمه داره و گارانتی دار چی هستش دوستان؟

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
بهترین وارزونترین تبلت سیم کارت خور و مکالمه داره و گارانتی دار چی هستش دوستان؟که هم واقعا نسبتا بدنه خوبی داشته باشه و هم بشه با سیم به اینترنت وصل شد البته ناگفته نماند که مثلا مدل 74 وین تاچ باهش به اینترنت وصل نشی خیلی بهتره یعنی اذیت می کنه ؟
منتظر تظراتتون هستم درضمن حالا قیمت یکم بالا پایین مشکلی نیست

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
شما کلاً با این انتظارات قید وینتاچ رو بزنید ، بهتره بفرمایید حداکثر چه مبلغی میخواد هزینه کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد ...

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
شما کلاً با این انتظارات قید وینتاچ رو بزنید ، بهتره بفرمایید حداکثر چه مبلغی میخواد هزینه کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد ...

سلام دوستان
من خودم همکار هستم وفروش دارم کلا از دوستان که مارک های دیگه هم کارکردند پرسیدم که چه برندی واقعا مطمئنه که مشتری می دیم اذیت نشه ما هم اذیت نشیم و گرون هم نباشه اینکه بالای 600 باشه که هست چیز درست حسابی ... ولی تو رنج پایین منظورم بود مثلا من یه وین تاچ دادم مشتی بدو گارانتی بود طرف یه روز نشد زنگ زد آقا من بلوتوثشو روشن کردم تبلت رفت!!!! خوب آدم خودش می مونه چی کار کنه درسته بهش گفتی گارانتی نداره ولی خوب پول طرف هم دود شد رفت هوا!!! می گم یه چیز باشه حداقل یه گارانتی جوابگو وبه نسبت تو این ارزونا خوب باشه
که تعداد می خریم واقعا مشتری اذیت نشه

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام دوستان
من خودم همکار هستم وفروش دارم کلا از دوستان که مارک های دیگه هم کارکردند پرسیدم که چه برندی واقعا مطمئنه که مشتری می دیم اذیت نشه ما هم اذیت نشیم و گرون هم نباشه اینکه بالای 600 باشه که هست چیز درست حسابی ... ولی تو رنج پایین منظورم بود مثلا من یه وین تاچ دادم مشتی بدو گارانتی بود طرف یه روز نشد زنگ زد آقا من بلوتوثشو روشن کردم تبلت رفت!!!! خوب آدم خودش می مونه چی کار کنه درسته بهش گفتی گارانتی نداره ولی خوب پول طرف هم دود شد رفت هوا!!! می گم یه چیز باشه حداقل یه گارانتی جوابگو وبه نسبت تو این ارزونا خوب باشه
که تعداد می خریم واقعا مشتری اذیت نشه
بهترین کیفیت توی قیمت پایین تا جایی که بنده تست کردم مربوط به smart touch هست ، گارانتی مدیا پردازش هم دارن ...

Tablet

alireza tr

Registered User
لایک‌ها
143
تبلت تو امضام را ببين جنس عالي با گارانتي خوب قيمتشم بالاتر از 600 تومنه يكم

بالا