• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین وب سایت های تبلیغاتی کدام هست؟

amir13535

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان
این مطلب برای این ایجاد شده که کاربرانی که وب سایت یا میخواهند کسب درآمدی داشته باشن بدانن که کدوم وب سایت معتبر و درآمد خوبی داره برای مثال ( زر پاپ / یکتانت / مدیااد / کوتاه کننده لینک / .....) هر وب سایت که فکر میکنید درآمد خوبی میده و معتبره اینجا بزارید تا به هم دیگه کمک کنیم

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
بنظرم این تاپیک آپ بمونه بهتره با اجازه با اینکه اپ نشده خیلی وقته نظر شخصی خودمو در استفاده از این سیستم ها میگم
یکتانت:پرداختی خیلی خوبه و پشتیبانی قوی اما نرخ درآمد ابتدا خیلی کم هست و به مرور با معیار های که دارن افزایش پیدا میکنه خوب میتونه برای سایت های کم بازدید گزینه خوبی نباشه ولی در تنوع نوع تبلیغات پیشرو بوده و همیشه کمپین های زیاده داشته
مدیااد:میشه گفت رقیب اصلی یکتانت درآمد خوبی میده اما دو مشکل اصلی داره یک پشتیبانی ضعیف و سیستم پرداخت فاجعه!که شما باید فاکتور رو پست کنی و بخاطر کرونا یکمم دیر تر انجام میشه
صبا ویژن:درآمد بر اساس نمایش هست ولی اگه نرخ کلیک خوبی نداشته باشین خودشون حسابتونو مسدود میکنن ولی درآمد خوبی به ازای نمایش میدن و پرداخت و پشتیبانی خوبی داره
سنجاق: این سیستم هم درآمد کلیکی خوبی میده اما چند مشکل داره یک اینکه ساخت جایگاه آنی نیست و باید تایید بشه مثل صباویژن و برای ویرایش جایگاه باید به پشتیبانی تلگرامشون پیام بدین تنوع تبلیغات نسبتا خوبی دارن و کیفیت تبلیغ ها خوبه پشتیبانی تلگرامی هست و پرداخت هم بعضی وقتا سریع و بعضی وقتا با تاخیر ولی پرداخت میشه مشکلی نداره از این لحاظ

amir13535

Registered User
لایک‌ها
46
بنظرم این تاپیک آپ بمونه بهتره با اجازه با اینکه اپ نشده خیلی وقته نظر شخصی خودمو در استفاده از این سیستم ها میگم
یکتانت:پرداختی خیلی خوبه و پشتیبانی قوی اما نرخ درآمد ابتدا خیلی کم هست و به مرور با معیار های که دارن افزایش پیدا میکنه خوب میتونه برای سایت های کم بازدید گزینه خوبی نباشه ولی در تنوع نوع تبلیغات پیشرو بوده و همیشه کمپین های زیاده داشته
مدیااد:میشه گفت رقیب اصلی یکتانت درآمد خوبی میده اما دو مشکل اصلی داره یک پشتیبانی ضعیف و سیستم پرداخت فاجعه!که شما باید فاکتور رو پست کنی و بخاطر کرونا یکمم دیر تر انجام میشه
صبا ویژن:درآمد بر اساس نمایش هست ولی اگه نرخ کلیک خوبی نداشته باشین خودشون حسابتونو مسدود میکنن ولی درآمد خوبی به ازای نمایش میدن و پرداخت و پشتیبانی خوبی داره
سنجاق: این سیستم هم درآمد کلیکی خوبی میده اما چند مشکل داره یک اینکه ساخت جایگاه آنی نیست و باید تایید بشه مثل صباویژن و برای ویرایش جایگاه باید به پشتیبانی تلگرامشون پیام بدین تنوع تبلیغات نسبتا خوبی دارن و کیفیت تبلیغ ها خوبه پشتیبانی تلگرامی هست و پرداخت هم بعضی وقتا سریع و بعضی وقتا با تاخیر ولی پرداخت میشه مشکلی نداره از این لحاظ
ممنون از توضیحاتتون 🌹

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
مدیا اد یک مشکل دیگم داره همش کله خونی به مخاطب نشون میده و شما باید اون آگهی ها رو بگردی فیلتر کنی و مثل یکتانت و سنجاق نمیشه کلی فیلتر کرد برای همین باهاشون کار نمیکنم الان رو سنجاقم و راضیم

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
من یه مدت با یکتانت همکاری داشتم، دو روز همکاری داشتم .چن تا کلیک منجر به خرید
خب من پیگیری کردم متوجه شدم یکی از کلیک ها مشتری اومده محصولی خریده که به من به خاطرش 3 هزار تومن پول داد بودن
بهشون گفتم سهم من از این خرید، حداقل 100 هزار تومنه نه 3 تومن
همکاری در فروش با سه هزار تومن اخه

Last edited:

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
من یه مدت با یکتانت همکاری داشتم، دو روز همکاری داشتم .چن تا کلیک منجر به خرید
خب من پیگیری کردم متوجه شدم یکی از کلیک ها مشتری اومده محصولی خریده که به من به خاطرش 3 هزار تومن پول داد بودن
بهشون گفتم سهم من از این خرید، حداقل 100 هزار تومنه نه 3 تومن
همکاری در فروش با سه هزار تومن اخه
خوب کلیک میخوره! یا نه؟
به نسبت امار و کلیکو درامد راضی این؟

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
خوب کلیک میخوره! یا نه؟
به نسبت امار و کلیکو درامد راضی این؟
بله تعداد کلیک یکتانت از مدیا اد بیشتر هست . خوب کلیک میخوره
اما خوب پول نمیده به من کلیکی 40 تومن میداد در صورتی که مدیا اد از 170 تا 200

الان سایت من با روزی 2 هزار بازدید 50 تا 60 کلیک میشه و نزدیک 10 هزار تومن از مدیا اد درامد داره
در صورتی که من وقتی رفتم یکتانت درامد با روزی 100 تا کلیک شده 4 هزار تومن

یکتانت یه سازوکاری داره به نام اقدام
یعنی اگه از سایت شما روی تبلیغات کلیک بشه و خرید انجام بشه به وبمستر به ازای اون کلیک یه مبلغ بالای اختصاص میدن مثلا 1500 تومن یا 3000 تومن یا 2000 تومن یا ...

دو هفته که با یکتانت همکاری کنی قیمت کلیک ها زیاد میشه البته اگه سایت شما بازدهی خوبی براشون داشته باشه
من باهشون همکاری نکردم بازدیدم کم بود. بعضیا میگن بازدید باید زیاد باشه اینجوری به صرفه هست .

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
من دو روز با یکتانت همکاری داشتم روز اول چن تا کلیک اقدام شده داشتم خب اون روز درامدم بالا بود نزدیک 10 هزار تومن
روز دوم هیچ کلیک اقدام شده نداشتم درامدم نزدیک 4 تومن شد اونم از 100 کلیک
خب منم قطع همکاری کردم
یکتانت هم بعد از یه مدت 20 روزه نزدیک 14 هزار تومن به حساب من واریز کردن . خوش حساب بودن خب :confused:

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
بله تعداد کلیک یکتانت از مدیا اد بیشتر هست . خوب کلیک میخوره
اما خوب پول نمیده به من کلیکی 40 تومن میداد در صورتی که مدیا اد از 170 تا 200

الان سایت من با روزی 2 هزار بازدید 50 تا 60 کلیک میشه و نزدیک 10 هزار تومن از مدیا اد درامد داره
در صورتی که من وقتی رفتم یکتانت درامد با روزی 100 تا کلیک شده 4 هزار تومن

یکتانت یه سازوکاری داره به نام اقدام
یعنی اگه از سایت شما روی تبلیغات کلیک بشه و خرید انجام بشه به وبمستر به ازای اون کلیک یه مبلغ بالای اختصاص میدن مثلا 1500 تومن یا 3000 تومن یا 2000 تومن یا ...

دو هفته که با یکتانت همکاری کنی قیمت کلیک ها زیاد میشه البته اگه سایت شما بازدهی خوبی براشون داشته باشه
من باهشون همکاری نکردم بازدیدم کم بود. بعضیا میگن بازدید باید زیاد باشه اینجوری به صرفه هست .
کلیک اقدامش که نمی ارزه و برای وبمستر صرفه نداره، مثلا طرف میره جنسو از سایت شما میبینه و خرید میژنه، اما بجای درصد به شما مثلا ۲یا۳ ت میده درصورتی که حداقلش ۲۰٪بابد بده (مثلا). این از این
درمورد اینکه دوهفته باید بمونه رو خیلی شنیدم، ب ماهم گفتن دوهفته بمونه ولی ما ضرر زیادی میدیدیم و نموندیم و نهایت ۴۸ساعت کارکردیم باهاشون که تا ۲۰٪ از مدیااد کمتر درامد داشتیم...
و اینکه این سازوکار دوهفته رو باید جمع کنه بنظرم ، یا حداقل برای سایتهای بزرگ درصد همکاری رو بالاتر ببرن ، الان بصورت پایه ۵۰٪ همکاری میکنن که مدیا اد۶۵٪هست
ولی یکتا فاکتورهارو زودپرداخت میکنه اما مدیااد کلا پرداختش دچار مشکل شده و شده تا۵۰ روزم واربز نکرده مثل الان...

بالا