• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین وب سایت کلیکی کدام است ؟ تجربیات شما

shadowir

Registered User
لایک‌ها
144
با سلام به دوستان
میخواستم بدونم بهترین و شفاف ترین سایت کلیکی کدومه و قیمتاشون چطوره
من خودم با کلیک یاب خیلی وقته کار میکنم ولی حس میکنم واقعا بعضی کلیک هارو نمیشمره
من جهت تست ماهی یک یا دو بار خودم با ی آی پی ایران و سیستم جدا تست میکنم بعضیاشو نمیشمره ...در صورتی که کلیک صحیح انجام شده
درسته تعرفه کلیکشون مناسبه ولی اگه برای مثال 30 درصد نشمره که میشه مثل بقیه ...
میخواستم بدونم نظر شما چیه و بقیه سایت هارو هم نظر و تجربتونو با دوستان در میون بذارید مثل anetwork و sabavison و بقیه شرکتای معروف که قابل اعتماد باشن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آنتورک از نظر شمارش به نظرم وضعیتش بهتره.

file3

Registered User
لایک‌ها
69
صباویژه جدیدا کلیکی 90 حساب میکنه و شمارشش هم دقیق هست
ولی ای نتورک برای من خیییییییلی کمتر از همه شرکت ها شمارش کرده

کلیک یاب هم برام خوب بوده و خیلی راه اومده باهام

ادنگاه خوب بود که حدود 1 هفته پیش حالت 2 کلیکی برای گوشی های موبایل فعال کرد و واقعا افتضاح شده.

file3

Registered User
لایک‌ها
69
آنتورک از نظر شمارش به نظرم وضعیتش بهتره.

عزیزانی که میگید ای نتورک خوبه، همین دیروز تمام حساب منو (5 تا سایت داشتم) بالا کشیدن بدون هیچ دلیل .
متن تیکت ها هم بد نیست بخونید:
دوست دارم این به گوش خود ای نتورکی ها برسه ببینم مشکل سایت من کجا بوده - فقط یه دلیل بگن و ثابت کنن
شماهاهم اگه از خود ای نتورکی ها هستین حتما بهشون اطلاع بدین - من تا بتونم این پستمو همه فروم ها پخش میکنم

--------------------------------
سلام
من لایت باکس شمارو به تازگی روی همه سایتام قرار دادم اما یدفه سایت ..... مسدود شد !!!
میشه بفرمایین علت چیه و چرا ؟؟؟
اگه موردی هست بفرمایید تا همه لایت باکس های شما رو بردارم.
من دارم با ۳ شرکت بزرگ دیگه کار میکنم سایت هامم هیچ مشکلی ندارند.

--------- رامین شجاعی
با سلام
جناب ... عزیز وبسایت شما به علت ارسال کلیک های غیر واقعی توسط سیستم ضد تخلف مسدود گردیده است.
شما می توانید حداقل پس از گذشت یک ماه از تاریخ انسداد وبسایت تان، درخواست رفع انسداد خود را از طریق تیکت ارسال نمایید.
با احترام
----------
سلام
شما کل درآمد ماه گذشته منو ۰ کردید - سایت بیا ... لایت باکسشو ۲ روزه قرار دادم
لطفا بفرمایید چرا اینکارو کردید؟
از نظر شما قرار دادن لایت باکس کلیک غیر واقعی هست !!!
بدون علت که نمیشه درآمد ۱ ماه گذشتمو ۰ کنید!!!

----------- فرشته نویدی ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
جناب آقای .... مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست بلکه به این معناست که کلیک های غیرواقعی از سایت شما دریافت شده و ادامه ی این موضوع مسلماً می تواند موجب افت اثربخشی تبلیغاتی که در این سایت نمایش داشته اند شود.
حال آنکه شما میتوانید پس از بررسی این موضوع پس از یک ماه درخواست رفع مسدودیت سایت خود را از طریق تیکت اعلام نمایید و ما از ادامه همکاری با شما روی این سایت خوشحال خواهیم شد.
با احترام
--------
مگه شما نمیفرمایین:
"مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست"
خب شما کل درآمد سایت منو ۰ کردین !!!! کل درآمد ۱ ماه گذشته رو !!!
لطفا شماره تماس بدین من با مدیر ای نتورک صحبت کنم.

------------- افشین بیداری ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹
جناب آقای ... "مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست" اما به هر حال از وبسایت شما کلیک های غیر واقعی و تکراری دریافت شده است و از آنجایی انسداد بصورت اتوماتیک و از طرف سیستم ضد تخلف Anetwork صورت گرفته است، متاسفانه امکان رفع انسداد دستی آن حداقل تا ۳۰ روز پس از تاریخ مسدودیت وجود ندارد.
با احترام
----------------
اصلا رفع انسداد مهم نیست برام
کلیک های تقلبی و ... هم کذب محض هست و اصلا تکراری نداشتم چون لایت باکس یبار باز میشه فقط
به هر حال من اصلا و ابدا قصد ادامه همکاری با شما رو ندارم و یه اشتباه بزرگم این بود که به حرف همکارانم تو فروم ها توجه نکردم و فکر کردم اونا دارن الکی میگن که بدون دلیل درآمدمو پرداخت نمیکنید.

تنها حرف منه اینه که چرا درآمد ۱ ماه گذشته من که ... هزار تومان بوده رو ۰ کردین !!!!!!!
چند ماه تبلیغات شما رو پخش کردم هیچ مشکلی نبود همین روزای آخر ماه یهو کلیک تقلبی یافتین...

--------------- فرهاد بهشتی ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۵
سلام؛ وقت بخیر
جناب آقای ....، شما می توانید پس از ۳۰ روز درخواست رفع انسداد وبسایت خود را از طریق تیکت اعلام نمایید.
با احترام

من صدتا تیکت دیگه هم بزنم مطمعنا همینو میگن

دوستان بازم من نصیحت میکنم که ای نتورک واقعا کلاهبرداره جند ماه درآمد های کمو پرداخت میکنه - اما تعداد سایتاتون که زیاد شه و درآمدتون بیشتر شه یدفه بدون بهانه این بلا رو سرتون میاره

file3

Registered User
لایک‌ها
69
ای نتورک بین بد و بدتر خوبه.

کاری نداره شما با پشتیبانی ای نتورک هم تماس بگیر - با صبا ویژن و کلیکیاب و ادنگاه هم تماس بگیر
ببین چقد ارزش برات قائل میشن ببین چقد حرفتو میشنون - تیکت هارو بخون ببین چطور به من جواب دادن

شماهم دیر یا زود همین بلا سرت میاد ... منم چند ماه پیش مثل شما میگفتم

فرض کن از بین مثلا 3000 نمایش دهنده ای که دارن ماهانه 100 نفر یا 50 نفر همینجوری حسابشون 0 شه
هر نفرم فقط 100 هزار تومن تو یه ماه درآمدش باشه
یه ضرب و تقسیم کوچولو بکنی میفهمی در ماه چند ملیون خیلی راحت از همین طریق کلاهبرداری میکنن...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اینا حدود 100 تا کارمند دارن ... هر کدوم 1.5 حساب کنید میشه 150 میلیون تومان در ماه حقوق کارمندان + هزینه های جاری ....

در مورد تیکت هم بله ، من یه تیکت زدم فرداش جواب دادن و نتیجه هم نگرفتم.
یه جا ازشون ایراد گرفتم ، منو پیدا کردن و گیر دادن چرا همچین چیزی گفتید و ما فلانیم و بهمانیم ،
گفتم باشه خداحافظ :دی

file3

Registered User
لایک‌ها
69
اینا حدود 100 تا کارمند دارن ... هر کدوم 1.5 حساب کنید میشه 150 میلیون تومان در ماه حقوق کارمندان + هزینه های جاری ....

در مورد تیکت هم بله ، من یه تیکت زدم فرداش جواب دادن و نتیجه هم نگرفتم.
یه جا ازشون ایراد گرفتم ، منو پیدا کردن و گیر دادن چرا همچین چیزی گفتید و ما فلانیم و بهمانیم ،
گفتم باشه خداحافظ :دی

آماری که خودشون تو سایتشون دادن رو بخونید کمتر از 50 کارمند دارن که با این کلاهبرداریاشون هر ماه بیشتر ازونم در میاد
کل آمار کلیک های سال گذشته رو خودشون تو سایتشون زدم - اوناهم فقط سودشو حساب کنید ببینید چند ملیارد در سال درسال درآمدشونه !!!
من الان ایراد نگرفتم که پولمو برگردونن چون مبلغ ناچیزی بوده اما همین مبالغ ناچیزی که از ماها میگیرن میشه درآمد ملیاردی خودشون - فقط دارم میگم بقیه حواسشون جمع باشه
من مطمعنم کلیک هارو هر چی برای ما کم شمارش میکنن - برای تبلیغ دهنده ها دوبله شمارش میکنن ...

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
عزیزانی که میگید ای نتورک خوبه، همین دیروز تمام حساب منو (5 تا سایت داشتم) بالا کشیدن بدون هیچ دلیل .
متن تیکت ها هم بد نیست بخونید:
دوست دارم این به گوش خود ای نتورکی ها برسه ببینم مشکل سایت من کجا بوده - فقط یه دلیل بگن و ثابت کنن
شماهاهم اگه از خود ای نتورکی ها هستین حتما بهشون اطلاع بدین - من تا بتونم این پستمو همه فروم ها پخش میکنم

--------------------------------
سلام
من لایت باکس شمارو به تازگی روی همه سایتام قرار دادم اما یدفه سایت ..... مسدود شد !!!
میشه بفرمایین علت چیه و چرا ؟؟؟
اگه موردی هست بفرمایید تا همه لایت باکس های شما رو بردارم.
من دارم با ۳ شرکت بزرگ دیگه کار میکنم سایت هامم هیچ مشکلی ندارند.

--------- رامین شجاعی
با سلام
جناب ... عزیز وبسایت شما به علت ارسال کلیک های غیر واقعی توسط سیستم ضد تخلف مسدود گردیده است.
شما می توانید حداقل پس از گذشت یک ماه از تاریخ انسداد وبسایت تان، درخواست رفع انسداد خود را از طریق تیکت ارسال نمایید.
با احترام
----------
سلام
شما کل درآمد ماه گذشته منو ۰ کردید - سایت بیا ... لایت باکسشو ۲ روزه قرار دادم
لطفا بفرمایید چرا اینکارو کردید؟
از نظر شما قرار دادن لایت باکس کلیک غیر واقعی هست !!!
بدون علت که نمیشه درآمد ۱ ماه گذشتمو ۰ کنید!!!

----------- فرشته نویدی ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
جناب آقای .... مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست بلکه به این معناست که کلیک های غیرواقعی از سایت شما دریافت شده و ادامه ی این موضوع مسلماً می تواند موجب افت اثربخشی تبلیغاتی که در این سایت نمایش داشته اند شود.
حال آنکه شما میتوانید پس از بررسی این موضوع پس از یک ماه درخواست رفع مسدودیت سایت خود را از طریق تیکت اعلام نمایید و ما از ادامه همکاری با شما روی این سایت خوشحال خواهیم شد.
با احترام
--------
مگه شما نمیفرمایین:
"مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست"
خب شما کل درآمد سایت منو ۰ کردین !!!! کل درآمد ۱ ماه گذشته رو !!!
لطفا شماره تماس بدین من با مدیر ای نتورک صحبت کنم.

------------- افشین بیداری ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹
جناب آقای ... "مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست" اما به هر حال از وبسایت شما کلیک های غیر واقعی و تکراری دریافت شده است و از آنجایی انسداد بصورت اتوماتیک و از طرف سیستم ضد تخلف Anetwork صورت گرفته است، متاسفانه امکان رفع انسداد دستی آن حداقل تا ۳۰ روز پس از تاریخ مسدودیت وجود ندارد.
با احترام
----------------
اصلا رفع انسداد مهم نیست برام
کلیک های تقلبی و ... هم کذب محض هست و اصلا تکراری نداشتم چون لایت باکس یبار باز میشه فقط
به هر حال من اصلا و ابدا قصد ادامه همکاری با شما رو ندارم و یه اشتباه بزرگم این بود که به حرف همکارانم تو فروم ها توجه نکردم و فکر کردم اونا دارن الکی میگن که بدون دلیل درآمدمو پرداخت نمیکنید.

تنها حرف منه اینه که چرا درآمد ۱ ماه گذشته من که ... هزار تومان بوده رو ۰ کردین !!!!!!!
چند ماه تبلیغات شما رو پخش کردم هیچ مشکلی نبود همین روزای آخر ماه یهو کلیک تقلبی یافتین...

--------------- فرهاد بهشتی ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۵
سلام؛ وقت بخیر
جناب آقای ....، شما می توانید پس از ۳۰ روز درخواست رفع انسداد وبسایت خود را از طریق تیکت اعلام نمایید.
با احترام

من صدتا تیکت دیگه هم بزنم مطمعنا همینو میگن

دوستان بازم من نصیحت میکنم که ای نتورک واقعا کلاهبرداره جند ماه درآمد های کمو پرداخت میکنه - اما تعداد سایتاتون که زیاد شه و درآمدتون بیشتر شه یدفه بدون بهانه این بلا رو سرتون میاره

واقعا نمیدونستم ای نتورک اینطورشده ازشون خیلی برداشت داشتم گفتم به دوستان پیشنهاد بدم ...

ولی صباویژن سایت خیلی خوبیه شمارش دقیقی هم داره من کلا همه رو گذاشتم کنار و چند وقتی میشه از صباویژن استفاده میکنم

شما یک تاپیک جداگانه تو فروم های مختلف بزن با اسکرین شات صفر شدن اکانتون و صحبت های پیشتبانی قرار بدید تا بقیه هم متوجه بشن و دیگه از این این سایت استفاده نکنن ...

و همچنین هرکی اینجا پیشنهاد یک سایت رو میده حتما مدیر و جزء کادر اونه ؟!

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
من تو صباویژن نزدیک 100 تومن دارم اما سقف واریزیش 150 هست خخخ
کسی راه چارخ ای نداره؟

مورد بعدی در مورد این اینتورک تاحالا کسی ندیدم تعریفشو بکنه همه ازش بدو بیراه میگن ولی نمیدونم چرا از هر لحاظ بلاترین سایت کلیکی هس

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
مورد بعدی در مورد این اینتورک تاحالا کسی ندیدم تعریفشو بکنه همه ازش بدو بیراه میگن ولی نمیدونم چرا از هر لحاظ بلاترین سایت کلیکی هس
مثل تتلو که همه فحش بهش میدن ولی یواشکی آهنگاشا گوش میکنند:general307:

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
قبلا سایت تبلیغ ایرانی هم معروف بود و تا حدودی میخواست با ای نتورک رقابت کنه !
اما الان اصلا اسمی ازش شنیده نمیشه ... یا اگه باشه انگشت شماره
کسی تازگیا باهاشون کار کرده ؟ پرداختی دارن ؟

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
قبلا سایت تبلیغ ایرانی هم معروف بود و تا حدودی میخواست با ای نتورک رقابت کنه !
اما الان اصلا اسمی ازش شنیده نمیشه ... یا اگه باشه انگشت شماره
کسی تازگیا باهاشون کار کرده ؟ پرداختی دارن ؟

اره هنوز پرداختی داره و کارشو داره ادامه میده

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
کلیک یاب را من باهاش همکاری کردم و می کنم ‍پشتیبانی خوبی دارن چند باز زنگ زدم درست جواب دادن و با احترام
نسبت به فکر کنم ادنگاه که بر اساس بازدید پول میده درامدش بهتره انتورک هم که طبق قوانینش وبلاگدهی را قبول نمیکنه بقیه را هم تست نکردم

بالا