[email protected]
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 56
- لایکها
- 0
آی.ان.تی ماتریکس
بهترین وجدید ترین سیستم زیر مجموعه گیری
این سیستم براساس جذب زیرمجموعه و پرداخت سود کار می کند و تا 20 سطح اقدام به پرداخت پورسانت می نماید هر نفر در هنگام ثبت نام باید حق عضویت خود را پرداخت نماید (لازم به ذکر است این سایت دارای دو پلان 200 داری و 20 دلاری می باشد .) پس از پرداخت حق عضویت در همان زمان سایت اقدام به پرداخت پورسانت به افراد بالادست می نماید که بعد از درخواست شما بصورت روزانه این مبالغ پرداخت میشوند، و بعد به شما یک لینک اختصاصی می دهد که به وسیله آن شما می توانید دیگران را زیر مجموعه خود نمایید. در این سیستم هیچ کس نمی تواند مستقیما در سایت عضو شود و حتما باید معرف داشته باشد در صورتی که کسی کد معرف اعلام نکند سایت بصورت اتوماتیک برای او یک کد از کدهای قبلی را در نظر می گیرد، شما پس از عضویت شروع به تبلیغ برای کد خود خواهید نمود که ما نیز به شما کمک خواهیم نمود،کافیست که زیر مجموعه ی من یا یکی از زیرمجموعه های من شوید چنانچه شما بتوانيد به مرحله بالا برسيد، که اين به دليل جديد بودن سايت و فعاليت به صورت گروهی و کسب زير مجموعه توسط گروه برای شما، و توسط شما و ديگران برای اعضاي جديد امکان پذير است، صاحب بيش از چند صد ميليون تومان خواهيد شد.
این سایت علاوه بر پرداخت پورسانت از جولای سال 2006 اقدام به پرداخت سود شناور به صورت ماهیانه به اعضای خود می نماید این یکی از مزیت های بزرگ این سایت نسبت به سایر سیتسمهاست چرا که بدین شکل کسانی در جذب زیرمجموعه ناتوان باشند از این طریق اصل سرمایه و سود آن به آنها بازخواهد گشت .
اين سايت 100% پرداخت ميکند
اگرميخواهيد سريعتر به مراحل بالاتری برسيد بايد خودتان هم فعاليت کنيد و در کسب چهارنفر زير مجموعه تلاشتان را مضاعف نماييد بعد به کمک زير مجموعه ها بشتابيد . کار گروه ما اينگونه است چون ديگران برای شما فعاليت می کنند شما نيز به کمک گروه ما بياييد . توجه: دوستان ثبت نام در این سایت اجباری نیست خواهشمند است هيچ کس را از سر اجبار به عضويت اين سايتها در نياوريدزيراباعث کندی کار ميشوند. مهمترين مسئله در موفقيت ابتدا انديشه وسپس حوصله و اعتماد به نفس است.
مردان شجاع فرصت مي آفرينند و ترسوهاو ضعفا منتظر فرصت مينشينند.
(ويليام جيمز)
ترديدهاي ما خائنيني هستند كه با نصايح خود، ما را از هدفمان باز ميدارند، در حاليكه تصميمي راسخ و شروعي به موقع، فتح و پيروزي را نصيبمان ميسازد.
(ويليام شكسپير)
شعارما :
هر کس به ما بپيوندد در مدت دوماه( تنها 2 ما) ثروتمند خواهد شد تنها همين يک سايت شما را ثروتمند خواهد کردخيلي از دوستان از سايتهای پي تو کليک و خواندن ايميل سوال مي کنند به شما توصيه ميکنم : از کليک کردن بي ارزش و خواندن ايميل های کلاهبردار پرهيز کنيد همين حالا اين کار را ترک کنيد زيرا بي ارزش است وقت خود را تلف مي کنيد و ريالي کسب نمي نماييد اين تجربه خود من است.ذوستان گرامی برای معرفی و آشنایی بیشتر با پلان ها ولینک های ثبت نام به وبلاگ دیگر من سر بزنید .