• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین و امنترین شتابدهنده داخلی کدومه؟

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
درود فراوان وقت بخیر؛
آیا تجربه همکاری آنلاین با شتابدهنده های داخلی دارید؟
از بابت امنیت عدم سرقت ایده و درک و هوش بالاتر جهت موافقت سریعتر یا بهتره بگم تیم قوی تر کدومشونو پیشنهاد میکنید؟
+موارد دیگری اگه لازمه بفرمایید.
لطفاً اونهایی که تجربه همکاری ندارند اظهار نظر نکنند.
لطفاً اونهایی که تجربه همکاری ندارند اظهار نظر نکنند.

پیشاپیش سپاسگزارم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
تجربه همکاری با هیچکدوم رو ندارم..
ولی بنظرم تنها مورد معتبرشون فقط میتونه آواتک باشه که میگن بخشی از تیم دیجی کالا بوده که حالا جدا شده..

بین ۲۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون هم بسته به طرح حاضرن سرمایه گذاری کنن.. در ازای ۱۵٪ از سهام پروژه

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
تجربه همکاری با هیچکدوم رو ندارم..
ولی بنظرم تنها مورد معتبرشون فقط میتونه آواتک باشه که میگن بخشی از تیم دیجی کالا بوده که حالا جدا شده..

بین ۲۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون هم بسته به طرح حاضرن سرمایه گذاری کنن.. در ازای ۱۵٪ از سهام پروژه
ممنونم اما دلیل نمیشه هر کجا معروفترند بهترین باشند خود دیجی کالا فیدبک منفی کم نداره.
کسی تجربه همکاری نداره اینجا؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
ممنونم اما دلیل نمیشه هر کجا معروفترند بهترین باشند خود دیجی کالا فیدبک منفی کم نداره.
کسی تجربه همکاری نداره اینجا؟
خواهش میکنم..
فکر نکنم کسی سابقه همکاری داشته باشه اینجا..
اکثر شتاب دهنده ها رو‌که نگاه بکنی..
از روی سایتشون..
پیگیری رزومه واقعی عوامل..
و ...
میفهمید هیچی حالیشون نمیشه .. همینطوری فکر کردن میتونن پولدار بشن اومدن شرکت شتاب دهنده زدن..

فقط یکی دوتاشون پروژه اجرا شده دارن که کاراشون رو هم‌ببینی خندت میگیره..

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
من چند بار در کارگاههای آموزشی شتابدهنده سامسونگ امیر کبیر شرکت کردم، فکر می کنم بتوانم تا حدی جواب سوالات شما را بدهم:

- احتمال سرقت ایده در این شتابدهنده صفر درصد است، کارکنان سامسونگ به نظر من اهل این کارها نیستند.

- انتظار مشاوره تخصصی را نداشته باشید،کارکنان شتابدهنده، هیچ شناختی از استارت آپها و کارآفرینی ندارند، تجربه آنها محدود به شرکت بزرگ سامسونگ می باشد.

- به نظر من اگر دنبال فضای کار می گردید که اجاره ندهید، این شتابدهنده مناسب شما است.

-انتظار جذب سرمایه از سامسونگ را اصلا نداشته باشید، یکی از مدیران سامسونگ به ما گفت، که این شرکت فقط در استارت آپهای آمریکایی سرمایه گذاری کلان می کند. در مورد سایر کشورها از جمله ایران فوقش هزینه هاست و دامین را پرداخت کنند.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من چند بار در کارگاههای آموزشی شتابدهنده سامسونگ امیر کبیر شرکت کردم، فکر می کنم بتوانم تا حدی جواب سوالات شما را بدهم:

- احتمال سرقت ایده در این شتابدهنده صفر درصد است، کارکنان سامسونگ به نظر من اهل این کارها نیستند.

- انتظار مشاوره تخصصی را نداشته باشید،کارکنان شتابدهنده، هیچ شناختی از استارت آپها و کارآفرینی ندارند، تجربه آنها محدود به شرکت بزرگ سامسونگ می باشد.

- به نظر من اگر دنبال فضای کار می گردید که اجاره ندهید، این شتابدهنده مناسب شما است.

-انتظار جذب سرمایه از سامسونگ را اصلا نداشته باشید، یکی از مدیران سامسونگ به ما گفت، که این شرکت فقط در استارت آپهای آمریکایی سرمایه گذاری کلان می کند. در مورد سایر کشورها از جمله ایران فوقش هزینه هاست و دامین را پرداخت کنند.
شما تیم بودی یا فردی شرکت کردید؟
کلا این شتاب دهنده ها فقط تیم ها رو قبول می کنند یا نه، فرد هم می پذیرند؟

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
شما تیم بودی یا فردی شرکت کردید؟
کلا این شتاب دهنده ها فقط تیم ها رو قبول می کنند یا نه، فرد هم می پذیرند؟
من به صورت فردی در چند کارگاه آموزشی شرکت کردم، درست قبل ازبحران کرونا

شتابدهنده سامسونگ امیرکبیر فقط تیم قبول میکند.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

عزیز من تجربه کار روی چند استارت آپ رو دارم. هم از طریق همکاری با سرمایه گذار ها و هم مشاوره دادن به تیم ها و مصاحبه نیرو ها.

طبق تجربه من شتاب دهنده ها کلاْ ایده شما رو نمیدزدن. من به کلی ایده گوش دادم شخصاْ‌ و آدم های زیادی رو مصاحبه کردم. کلاْ انگیزه ای برای دزدیدن ایده شما وجود نداره و چیزی که زیاده ایدست. بیشتر سرمایه گذارای حرفه ای به رزومه و منابع و امکانات و مهارت های صاحبان ایده خیلی بیشتر از خود ایده اهمیت میدن. شما میتونی امروز بیای ایدت رو با من مطرح کنی و اون ایده میتونه خیلی هم ایده خارق العاده ای نباشه ولی اگه شما به من نشون بدی که قدرت اجرای خوب و بازاریابی خوب و فهم خوب از بازار و... اون ایده رو داری قطعاْ در اولویت همکاری قرار میگیری. پس اگر ایده ای رو مطرح میکنی یه طرح تجاری باهاش مطرح کن و روی کارهایی که خودت و احیاناْ تیمت میتونن بکنن بشدت تاکید کن تا به چشم بیای.

یک بنده خدایی وقتی ایدش رو با من مطرح کرد ازم خواست که برگه ای امضا کنم مبنی بر اینکه ایدش رو نمیدزدم من با کمال میل امضا کردم. بعد کارت شناساییم رو چک کرد که ببینه اسم امضا باهام میخونه. بهم برخورد و باهاش همکاری نکردم. تیمم هم باهاش کار نکرد و پروژش هیچ وقت اجرا نشد هر چند ایده خوبی داشت و آدم زرنگی به نظر میرسید. ایدش رو هم من ندزدیدم برم انجام بدم. خودم ایده زیاد دارم هم اپ آنلاین چند تایی دارم. در کل برید اونجا و با آدما با احترام برخورد کنید. اونا کارشون اینه که به شما کمک کنن مگر اینکه یا قانعشون نکنید و یا منصرفشون کنید.

یه بار دیگه با همکارم داشتیم صاحب ایده رو مصاحبه میکردیم. همکارم در مورد اجرای پروژه به صاحب ایده دروغ گفت و به من چشمک زد. همکاری با اون همکار از همون روز به بعد قطع شد. :)‌ منظورم اینه که احترام شما که صاحب ایده ای هم واجبه.

برای انتخاب شتابدهنده هم به نظر من باید بری صحبت کنی و اونی که امکانات بهتری بهت پیشنهاد میده رو انتخاب کنی. باید با هر چند تاشون که میتونی صحبت کنی. اگه میتونی روی لینکدین آدمهاشون رو اد کنی بهتره. من معمولاْ از این کارا زیاد میکردم (الان کمتر به خاطر مشغله و ... به این همکاری ها دست میزنم و آخرین بار دو جلسه به تیم یکی از دوستان مشاوره دادم که نزدیک یک سال قبل بود).

آخرین حرفم هم اینکه امکاناتی که میگیری رو غنیمت بدون! هدف شما و تیمت گرفتن امکانات نیست. امکانات وسیله ایه که شما میتونی باهاش پروژه رو پیش ببری ... پس هر کاری لازمه در جهت انجام شدن کار انجام بده حتی اگه لازمه مثلاْ‌به یکی مثل من زنگ بزنی و یه جورایی جر و بحث کنی که یک کار پیش بره ....

موفق باشی برادر

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آخرین حرفم هم اینکه امکاناتی که میگیری رو غنیمت بدون!
حالا این امکانات چی هستند؟ چون به نظر میاد شتابدهنده ها پول خیلی کمی سرمایه گذاری می کنند. مثلا بیست تومن و پنجاه تومن

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
تنها شتابدهنده ذاتی زندگی خانواده است و بعد چند تا رفیق واقعیکه به تعداد انگشتهای یک دست هم نمیرسند.
پ.ا: ایلان ماسک هم شتابدهنده خیلیها شد!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
حالا این امکانات چی هستند؟ چون به نظر میاد شتابدهنده ها پول خیلی کمی سرمایه گذاری می کنند. مثلا بیست تومن و پنجاه تومن
من متاسفانه با شتاب دهنده های داخلی همکاری نکردم (من ایران زندگی نمیکنم) ولی شتاب دهنده های خارجی هم امکانات کمی میدن. شما با اون امکانات کم و مهارت های خودتون باید بتونید یه پروژه رو به جایی برسونید که برای انجل اینوستور ها مثلا ارزش سرمایه گذاری پیدا کنه. و بعد هم برای سرمایه گذار ها ... برای همین بود که گفتم باید روی کارهایی که خودتون و تیمتون میتونید بکنید به شدت تاکید کنید و بیزینس پلن داشته باشید. کلاْ شتاب دهنده ها خیلی وقت ها به شما یه دفتر کار با چند کامپیوتر و لاینس نرم افزار میدن و اکانت آمازون مثلاْ و یه بودجه کمی برای خرید امکاناتی که نیاز دارید مثلاْ‌اگه برای یه پروژه خاصی به خرید یک سری سخت افزار و ... احتیاج باشه. و این امکانات رو هم باید غنیمت دونست.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من متاسفانه با شتاب دهنده های داخلی همکاری نکردم (من ایران زندگی نمیکنم) ولی شتاب دهنده های خارجی هم امکانات کمی میدن. شما با اون امکانات کم و مهارت های خودتون باید بتونید یه پروژه رو به جایی برسونید که برای انجل اینوستور ها مثلا ارزش سرمایه گذاری پیدا کنه. و بعد هم برای سرمایه گذار ها ... برای همین بود که گفتم باید روی کارهایی که خودتون و تیمتون میتونید بکنید به شدت تاکید کنید و بیزینس پلن داشته باشید. کلاْ شتاب دهنده ها خیلی وقت ها به شما یه دفتر کار با چند کامپیوتر و لاینس نرم افزار میدن و اکانت آمازون مثلاْ و یه بودجه کمی برای خرید امکاناتی که نیاز دارید مثلاْ‌اگه برای یه پروژه خاصی به خرید یک سری سخت افزار و ... احتیاج باشه. و این امکانات رو هم باید غنیمت دونست.
سرمایه گذارها - توی ایران - خودشون میان سراغ استارت آپ ها؟ مثلا پونیشا یا مامان پز که چند ساله دارند کار می کنند و به یک جاهایی رسیدند، خودشون دنبال سرمایه گذار گشتند یا سرمایه گذارها یداشون می کنند و بهشون پیشنهاد میدن؟

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
اگر کار شما بگیرد قطعا آنها با شما تماس می گیرند، البته شما نباید بیزنس را به امید جذب سرمایه تاسیس کنید هدفتان باید کسب درآمد از طریق جذب مشتری باشد، در ضمن به نظر من سرمایه گذاران ایرانی جالب نیستند، من یادم میاد قبل از کرونا در سمیناری در حوزه استارت آپها شرکت کرده بودم، آقایی آمده بود و مدعی بود حاضر است تا 200 میلیون تومان در استارت آپ سرمایه گزاری کند اما به شرطی که سند ملکی را به عنوان گرو یا ضمانت محضری در اختیارش قرار دهیم، کلا خیلی مسخره بود.

بالا