سلام عزيز. با توجه به اينكه سقف بودجه تعيين نكرديد پرسرعت ترين SSD كه الان توي بازار مي تونيد پيدا كنيد فكر كنم اين باشه:سلام
دوستان میخام یه هارد بگیرم
ازتون راهنمایی میخاستم بهترین .پرسرعت ssd 128g
سلام.سلام
دوستان میخام یه هارد بگیرم
ازتون راهنمایی میخاستم بهترین .پرسرعت ssd 128g
اونم گزینه خوبیه. هر دوشم موجوده.PLEXTOR M6 pro 128g
هین هارد چطوره؟از سامسونگ 840 pro بهتره؟
پلکستور منظورمه. بله منتهی غیر از بحث سرعت قابل اعتماد بودن SSD هم خیلی مهمه. که سامسونگ در اینزمینه اوله و کمترین میزان خرابی رو داره.کدوم .بهتره.آخه میگن PLEXTOR M6 pro از کش رم استفاده میکنه.
خواهش میکنم.ممنون که راهنمایی کردین.
سلام. جهت اطلاعتون:سلام.
فقط سامسونگ ۸۵۰ پرو.
سلام.سلام. جهت اطلاعتون:
http://anandtech.com/bench/product/1254?vs=1341
تازه این 480 گیگشه.
مارکهای OCZ , Intel , Corsair هم بسیار خوب و کاملا مورد اعتماد هستند. البته اگر این مدلی که فرمودید زیر 380000 تومان باشه منم همینو توصیه می کنم
عزیز لطفا مطالب رو کامل بخونید. آخرش عرض کردم تا این رنج قیمتی پیشنهاد منم همینه. ضمنا اگر کسی SSD پرسرعت ترین رو بخواد می تونه از همین مدلی که PCI Express هست استفاده کنه.ضمنا توجه داشته باشید که حجم SSD که بنده معرفی کردم 1TB هستش و طبیعتا قیمتشم بالاست. شما بر چه اساسی می فرمائید اینتل , OCZ و ... خرابی بالا دارن!؟ اصلا توی ایران این برندهای جهانی کم وارد میشن. این دلیل بر اینکه خرابی زیاد دارن نیست. دیگه ابنتل و Corsair رو تمام دنیا میشناسن. اینکه شما می فرمائید بهترین SSD در کلاس Sata III کاملا درسته. اینم لینک واسه اثباتش:سلام.
دوست عزیز هیچوقت SSD با پورت PCI Express رو با SSD با پورت Sata3 مقایسه نمیکنن.
ایشون تا جایی که من متوجه شدم یک SSD معمولی میخواستن نه SSDهایی که برای کارهای خاص استفاده میشه. ضمن اینکه اینی که شما معرفی کردید نسبت به سرعتش قیمتش بالاست.
در هر حال بهترین SSD در کلاس Sata3 بدون شک Samsung 850Pro هست.
در ضمن مهمترین مؤلفه به جز سرعت SSD قابل اعتماد بودن به اون SSD هست. یعنی اینکه درصد خرابی کمترین میزان باشه که بازم سامسونگ اولینه. اینو میتونید از آمار فروش این SSD متوجه بشید.
دوست عزیز بنده در پست اولی که دادم اصلا اشاره ای به نظر شما نداشتم که قیمتتون زیاده یا کمه. شما مدلی که معرفی کردید شاید بهترین گزینه در کلاس PCI Express بود و اونی که من معرفی کردم بهترین در کلاس Sata3 بود پس نظرامون با هم منافاتی نداره. در مورد معرفی SSD 1TB هم باز به نظر من اشتباه از شما بوده چون ایشون 128 گیگ میخواستن نه یک ترابایتی.عزیز لطفا مطالب رو کامل بخونید. آخرش عرض کردم تا این رنج قیمتی پیشنهاد منم همینه. ضمنا اگر کسی SSD پرسرعت ترین رو بخواد می تونه از همین مدلی که PCI Express هست استفاده کنه.ضمنا توجه داشته باشید که حجم SSD که بنده معرفی کردم 1TB هستش و طبیعتا قیمتشم بالاست. شما بر چه اساسی می فرمائید اینتل , OCZ و ... خرابی بالا دارن!؟ اصلا توی ایران این برندهای جهانی کم وارد میشن. این دلیل بر اینکه خرابی زیاد دارن نیست. دیگه ابنتل و Corsair رو تمام دنیا میشناسن. اینکه شما می فرمائید بهترین SSD در کلاس Sata III کاملا درسته. اینم لینک واسه اثباتش:
http://www.tomshardware.com/charts/ssd-charts-2014/AS-SSD-Overall-Total-Score,2792.html
حرف منطقی و حساب جواب نداره و بیشک انتخاب بسیار خوبیه. اما اینکه شما بیخود خرابی برندهای مطرحی مثل OCZ , Intel ,Corsair , Kingson و .. رو بالا ببرید اصلا قبول ندارم. بازم عرض می کنم اگر سقف قیمت تا 400000 باشه اینی که شما معرفی کردید انتخاب بسیار خوبیه. اما اگر سقف قیمتی مهم نباشه اونی که بنده عرض کردم این SSD رو میخوره. حالا می خوان در یک کلاس باشن یا نباشن. چون مهم برای کاربر سرعت هستش نه پورت ارتباطی. احتمال زیاد کاربر استارتر محدودیت بودجه دارن که 128 گیگ می خواستن که در اینصورت مدلی که شما معرفی کردید بهترین گزینست. آمار فروش بالا عوامل متعددی ممکنه توش تاثیر گذار باشن و یک معیار نسبی هستش و صرفا به دوام برنمیگرده. الان توئی ایران اینقدری که پاور مارک متفرقه Green که اصلا در سطح جهانی معتبر نیستش بیشترین فروش رو داره با اینکه قیمتش در حد برندهاست. پس به صرف اینکه بیشترین فروش رو فلان برند داره پس بهترین انتخابه نشد که بشه. آیتمهای بسیار زیادی وجود داره و کلا امار خرابی صرفا آیتمی است تبلیغاتی که رقبا برای برتر نشون دادن خودشون اعلام می کنن و نتایج متفاوتی بسته به صلاح خودشون اعلام می کنن. هیچ منبع معتبری نیست که تمام برندها تعداد فروشهای جهانیشون و آمار خرابیشون رو بهش اعلام کنن و اونم به عنوان یک مرجع جهانی به دنیا آمار بده. خلاصه از این جور آمارها ضد و نقیض فت و فروان.
بگذریم . لطفا قیمت این مدل رو هم بفرمائید , چون قیمتش رو نتونستم دربیارم.
ممنون. یه سوء تفاهمهایی شده. بیشتر نظرات و تحقیقات شخصی داره دخیل میشه. اما در کل بحث سازنده ای بود. ممنون که در این بحث شرکت کردید. فکر کنم استارتر نتیجه لازم رو گرفته باشه و ادامه این بحث فکر کنم فقط حاشیه بشه. موفق باشید.دوست عزیز بنده در پست اولی که دادم اصلا اشاره ای به نظر شما نداشتم که قیمتتون زیاده یا کمه. شما مدلی که معرفی کردید شاید بهترین گزینه در کلاس PCI Exزم press بود و اونی که من معرفی کردم بهترین در کلاس Sata3 بود پس نظرامون با هم منافاتی نداره. در مورد معرفی SSD 1TB هم باز به نظر من اشتباه از شما بوده چون ایشون 128 گیگ میخواستن نه یک ترابایتی.
و اما اینکه سریعترین SSD در حال حاضر RevoDrive باشه هم بنده این نظرو قبول ندارم چون الان پورت M2 اومده که اتفاقا سامسونگم از این مدل تولید کرده که سرعت فوق العاده ای داره. Max Sequential Read Up to 1080 MB/s - Max Sequential Write Up to 800 MB/s. البته مدل جدیدشم داره میاد که سرعتش بسیار فوق العاده هست. sequential speeds up to 2,150MB/s read and 1,550MB/s write. البته مدلهای خارق العاده دیگه ای هم هست مثل SM1715 و XS1715 که دیگه مجالی برای خودنمایی RevoDrive نمیدن.
در مورد آمار خرابی هم میتونید به ریویوهایی که خریداران آمازون و نیواگ تو سایت مینویسن مراجعه کنید تا متوجه منظورم بشید. ضمن اینکه اصلا معروفه که OCZ سر قضیه مدل Vector ورشکست شد و مجبور شد شرکتشو به Toshiba بفروشه. به این علت که در عین حالی که سرعت خوبی داشت ولی خرابی خیلی زیادی داشت تا جایی که یادمه حدود 30 درصد. در حالی که این برای سامسونگ حدود 1 درصد و یا کمتره. SSDهای اینتل، کورسیر و کینگستون هم که اصلا در حد سامسونگ نیستن که بخوان باهاش مقایسه بشن. چون سرعتی ندارن (فرضا که کیفیت خوبی داشته باشن که توش شکه).
در مورد قیمت سامسونگ نمیدونم بر چه اساسی 400 تومن قیمت دادید در حالی که قیمتش بین 500 تا 530 تومنه.
در مورد پاور گری هم بنده چون تخصصی در مورد ندارم نظری نمیدم.
خواهش مي كنم. نه عزيز. چون يه كم حرفه اي هستش ظرفيتهاي پايينش نيست. فعلا توي اينترنت واسه فروش فقط همينو ديدم. اگر توي بازار بريد شايد مدلهاي ديگش پيدا بشه. اما كلا قيمتش بالاست. ولي به نظر من اگر قراره SSD 128GB Samsung رو به قيمت 530000 تومان بخريد ، همين مدلي كه بنده معرفي كردم بصرفه تره.ممنون از دوستان.PCI Express
128g موجود هست؟قیمت؟
عزیز همه اینا خوبن. اون مدلی که بنده عرض کردم فقط 1TB توی بازار هستش. اما Read : 910 MB/S - Write : 810 MB/S توی این رنج قیمتی ندیدم. از این پرسرعت تر هم هست اما قیمتشون بالای 2000000 تومانه. همینم خیلی سرعتش زیاده. Samsung 830 هم بد نیست اما به پای این نمیرسه.ظرفيت هاش از چقدر شروع میشه؟256 داره؟قیمت؟
راستی این مدل چطوره (Samsung 830 Series SSD 128 GB (Sata 6.0GB؟باشه احتمالا همون مدلی که فرمودید رو بگیرم.مچکر.