• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین پژوهشکده تحقیقاتی که می شناسید؟

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
من می خوام بدونم که کسی هست که درباره موسسه های تحقیقاتی مثل پژوهشکده رویان یا موسسه تحقیقاتی زیست فناوری و مهندسی ژنتیک اطلاعاتی داشته باشه
به نظر شما کدوم یک از این موسسات بهتره؟
البته هم از نظر مالی وهم کاری!!!
:happy:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
من می خوام بدونم که کسی هست که درباره موسسه های تحقیقاتی مثل پژوهشکده رویان یا موسسه تحقیقاتی زیست فناوری و مهندسی ژنتیک اطلاعاتی داشته باشه
به نظر شما کدوم یک از این موسسات بهتره؟
البته هم از نظر مالی وهم کاری!!!
:happy:

بهترین رو که نمی شه مشخص کرد ... بیشتر بستگی به زمینه ی فعالیتی شما داره ... و اینکه پژوهشکده ی رویان بیشتر روی علوم سلولی و سلول های بنیادی فعالیت می کنه ولی موسسه تحقیقاتی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بیشتر در زمینه ی بیوتکنولوژی ..

ولی با توجه به اطلاعاتی که دارم ... از گوشه و کنار و اخبار کسب کردم ..

پژوهشکده ی رویان چهره ی بین المللی بهتری داره ... یکی به خاطر همون فعالیت هاش در زمینه ی سلول های بنیادی و دیگری به دلیل تعداد مقاله هایی که که توی مجلات و کنفرانس های بین المللی ارائه داده و اخیرا هم با یکی از دانشگاههای آلمان ( اگر اشتباه نکنم ) برای تربیت دانشجو به طور مشترک به موافقت رسیده بودن ... البته فعالیت های داخلی و خارجی هر دوی این موسسه ها تقریبا برابره ...

از نظر کادری فکر می کنم که موسسه ی تحقیقاتی ژنتیک و ... نیروی انسانی بیشتری داشته باشه ولی از نظر مالی با توجه به اینکه پژوهشکده ی رویان زیر نظر جهاد دانشگاهی هست و همچنین اسپانسرهایی که داره , و برای جایزه دادن توی فراخوان مقالاتش استفاده می کنه , احتمالا غنی تر باشه ...

این هم سایت های این دو موسسه...

پژوهشکده ی رویان

موسسه ی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از توضيحت Huashan جان
اما من يك سوال ديگه هم دارم اونم اينكه وضعيت حقوق تو اين دو تا موسسه چه جوريه ؟
من شنيدم كه رويان خيلي خوبه ولي هيچ اطلاعي از اون يكي موسسه ندارم آيا شما چيزي از حقوق اونجا شنيدي؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون از توضيحت Huashan جان
اما من يك سوال ديگه هم دارم اونم اينكه وضعيت حقوق تو اين دو تا موسسه چه جوريه ؟
من شنيدم كه رويان خيلي خوبه ولي هيچ اطلاعي از اون يكي موسسه ندارم آيا شما چيزي از حقوق اونجا شنيدي؟

خواهش می کنم دوست عزیز :happy:

من در مورد حقوق متاسفانه چیزی نمی دونم ولی ... اگه شما بتونی توی یکی از این موسسه های تحقیقاتی جایی برای خودتون پیدا کنید ... تقریبا می شه گفت آینده تون رو تضمین کردین ... هم از این نظر که سابقه ی خوبی برای شما می شه و هم از این جنبه که می تونید با افراد با نفوذی آشنا بشین که این خیلی اهمیت داره به شدت در آینده بدرد شما می خورده

ولی در کل فکر نمی کنم که حقوق خوبی بدن ... البته به غیر از استادانی که اونجا کار می کنن , که حقوق در سطح بالایی می گیرن , بقیه بیشتر دانشجو هستن و دوره می گذرونن ...

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
Huashan جان ممنون

ولي من مي خواهم بدونم كه از اين دو تا اگر كسي قرار يكي رو انتخاب كنه كدوم بهتره ،با توجه به اين كه رشته من ژنتيك هست و با توجه به اينكه موسسه زيست فناوري و مهندسي ژنتيك در زمينه هاي مختلف ژنتيك كار ميكنه ولي رويان بيشتر تو يك زمينه فعاليت داره باز نظر شما چيه؟

راستي مي دونيد كه رويان خصوصي و موسسه زيست فناوري و مهندسي ژنتيك دولتي !!!!!

حالا نظرتون چيه؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
Huashan جان ممنون

ولي من مي خواهم بدونم كه از اين دو تا اگر كسي قرار يكي رو انتخاب كنه كدوم بهتره ،با توجه به اين كه رشته من ژنتيك هست و با توجه به اينكه موسسه زيست فناوري و مهندسي ژنتيك در زمينه هاي مختلف ژنتيك كار ميكنه ولي رويان بيشتر تو يك زمينه فعاليت داره باز نظر شما چيه؟

راستي مي دونيد كه رويان خصوصي و موسسه زيست فناوري و مهندسي ژنتيك دولتي !!!!!

حالا نظرتون چيه؟

مطمئن هستین که رویان خصوصیه ؟ ... اینجا رو ببینید ...

رویان زیر نظر جهاد دانشگاهی هست ... خصوصی نیست ... موسسه ی زیست فناوری هم همینطور ... بخش خصوصی تو زمینه ی علمی نقش کم رنگی داره ...

با توجه به اینکه رشته ی تحصیلیتون ژنتیک هست ( شما ژنتیک خوندین یا زیست ؟ ...منظور اسم رشتتون هست )... به نظر میاد موسسه ی ژنتیک زمینه ی کاری خوبی برای شما داشته باشه ... البته فکر می کنم که اگر حضوری هم بتونی با یکی از استاتیدشون صحبت کنی خوب باشه ... فقط باید کمی رو داشته باشی ... همین ... به راحتی می تونی با هاشون ارتباط برقرار بکنی ...

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
بله مطمئنم كه رويان خصوصي هست چون يكي از استاد هايي كه من با ايشون صحبت كردم تو رويان فعاليت ميكنه ،ولي موسسه ژنتيك دولتي هست،البته همين استاد به من گفت كه من از موسسه اطلاع زيادي ندارم فقط مي دونم كه در شاخه هاي مختلفي فعاليت داره برعكس رويان ،اين هم گفت كه رويان حقوقش خوبه ،
ايشون فقط گفت بايد از يك استادي در مورد اين كه موسسه خصوصي بهتره يا دولتي سوال كني ،حالا من هم مشكلم همينه،واگرنه به هر كي كه مي گي ميگه تو هر كدوم كه مي توني برو فرقي نداره ،ولي من مي خوام انتخابم خوب باشه
من زيست گرايش ژنتيك تو فوق مي خواهم بخونم.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
بله مطمئنم كه رويان خصوصي هست چون يكي از استاد هايي كه من با ايشون صحبت كردم تو رويان فعاليت ميكنه ،ولي موسسه ژنتيك دولتي هست،البته همين استاد به من گفت كه من از موسسه اطلاع زيادي ندارم فقط مي دونم كه در شاخه هاي مختلفي فعاليت داره برعكس رويان ،اين هم گفت كه رويان حقوقش خوبه ،
ايشون فقط گفت بايد از يك استادي در مورد اين كه موسسه خصوصي بهتره يا دولتي سوال كني ،حالا من هم مشكلم همينه،واگرنه به هر كي كه مي گي ميگه تو هر كدوم كه مي توني برو فرقي نداره ،ولي من مي خوام انتخابم خوب باشه
من زيست گرايش ژنتيك تو فوق مي خواهم بخونم.

امیدوارم موفق باشین ... به عنوان آخرین توصیه ... :happy:

پیشنهاد می دم که علاوه بر حقوق و بررسی موسسه به طور کلی ... همونطور که قبلا هم گفتم , به استادهایی که اونجا کار می کنن هم توجه کن ... به اعتبار داخلی و بین المللیشون ... اگر من می خواستم انتخاب کنم اولین اولویتم وجود استاد استخوندار بود ...

در هر حال موفق باشید . :happy:

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
Huashan جان
ممنون درباره توضيحات خوبت
آخرين نكته ايي هم كه گفتي واقعا درسته
بازم ازت ممنون

بالا