من می خوام بدونم که کسی هست که درباره موسسه های تحقیقاتی مثل پژوهشکده رویان یا موسسه تحقیقاتی زیست فناوری و مهندسی ژنتیک اطلاعاتی داشته باشه
به نظر شما کدوم یک از این موسسات بهتره؟
البته هم از نظر مالی وهم کاری!!!
:happy:
بهترین رو که نمی شه مشخص کرد ... بیشتر بستگی به زمینه ی فعالیتی شما داره ... و اینکه پژوهشکده ی رویان بیشتر روی علوم سلولی و سلول های بنیادی فعالیت می کنه ولی موسسه تحقیقاتی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بیشتر در زمینه ی بیوتکنولوژی ..
ولی با توجه به اطلاعاتی که دارم ... از گوشه و کنار و اخبار کسب کردم ..
پژوهشکده ی رویان چهره ی بین المللی بهتری داره ... یکی به خاطر همون فعالیت هاش در زمینه ی سلول های بنیادی و دیگری به دلیل تعداد مقاله هایی که که توی مجلات و کنفرانس های بین المللی ارائه داده و اخیرا هم با یکی از دانشگاههای آلمان ( اگر اشتباه نکنم ) برای تربیت دانشجو به طور مشترک به موافقت رسیده بودن ... البته فعالیت های داخلی و خارجی هر دوی این موسسه ها تقریبا برابره ...
از نظر کادری فکر می کنم که موسسه ی تحقیقاتی ژنتیک و ... نیروی انسانی بیشتری داشته باشه ولی از نظر مالی با توجه به اینکه پژوهشکده ی رویان زیر نظر جهاد دانشگاهی هست و همچنین اسپانسرهایی که داره , و برای جایزه دادن توی فراخوان مقالاتش استفاده می کنه , احتمالا غنی تر باشه ...
این هم سایت های این دو موسسه...
پژوهشکده ی رویان
موسسه ی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری