• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین پیشنهاد برای فروش اکانت راپید

kazemi56

Registered User
لایک‌ها
0
اگر کسی اکانت رپید (rapidshare) اکسپایر شده داره به شرطی که 8000 پوینت داخلش باشه و اکانت هنوز delet نشده باشه( یعنی کمتر از یک ماه از تاریخ اکسپایر شدن آن گذشته باشه)، من با 5 هزار تومان اون اکانت رو براش شارژ مجدد میکنم.
البته حداکثر 3 روز طول میکشه. یعنی بعد از گرفتن اکانت اکسپایر شده شما، سه روزه یک عدد نو تحویل میدم یا همون رو شاررژ میکنم.
در صورت تاخیر بیش از 3 روز، به ازای هر روز تاخیر هزار تومان تخفیف میدم.
پول رو هم موقعی که کانت آماده شد

Last edited:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
انوقت شما اکانت Expire شده به چه دردتون میخوره؟:D من 3 تا اکسپایر دارم که یه ماهش نگذشته اما اول بگین به چه دردی میخوره ، 2 تاشو میدم یه مجانی بدین :D

kazemi56

Registered User
لایک‌ها
0
انوقت شما اکانت Expire شده به چه دردتون میخوره؟:D من 3 تا اکسپایر دارم که یه ماهش نگذشته اما اول بگین به چه دردی میخوره ، 2 تاشو میدم یه مجانی بدین :D

من اینترنت سرعت بالا دارم. چند تا فیلم داخلش می ذارم سه روزه دو هزار تا پوینت می گیرم بعد تمدیدش میکنم.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
نه هر 3 تاش بدون پوینت هستن ، پس هیچی
bye.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من یدونه دارم 8026 تا داره:p

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
من دوتا دارم که هر دوتاش 8000 تا داره البته یکیش اکسپایر شده زیر یک ماه یکی هم 11 روز دیگه اکسپایر میشه هر دوتاش رو میدم یکی پر میگیرم قبوله؟ پیغام خصوصی بفرست

راستی لین بدم میتونی برام دانلود حخم بالا بزنی؟ اگه موافقی قیمتت رو بگو

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین گزینه به نظر من خرید یه اکانت جدیده

بالا