• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین کتاب هایی که در نمایشگاه در زمینه گرافیک دیدم

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستش من خودم قرار هست امروز و فردا برم نمایشگاه. و خوب چون دنبال کتاب هایی در مورد گرافیک رایانه ایی بودم( انواع مختلفش) گفتم زودتر این تاپیک رو بزنم تا موقعی که برگشتم فورا کتاب های خوب رو معرفی کنم که زود فروش نروند( عین ماجرای پارسال من نشه!) و هم اگر دوستان دیگه کتاب مناسبی در حوزه گرافیک دیدن بیاند و زودتر بگند

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
بسیار عالی وحید جان ، بی صبرانه منتظر معرفی کتابها هستم ، ...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منم همین طور.

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
پس چي شد ؟ ما منتظريم :blink:

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فایل zip شده که حجمش 26 مگ هست رو از آدرس زیر دانلود کرد و از بعد از خارج کردن از حالت zip اون را نصب کنید.

http://www.megaupload.com/?d=97D6RLWD

شامل نرم افزاری است که امکان جستجو کتاب های ناشران داخلی - لاتین - عربی رو میده و توضیحاتی پیرامون خود نمایشگاه کتاب (از قبیل نقشه و...) را به همراه داره.

CD این نرم افزار رو می تواند در نمایشگاه تهیه کنید ، که البته اینجانب زحمتش رو برای شما کشیدم :d :d

مخزی از خانه کتاب .آی آر یا همان خانه کتاب ( www.ketab.ir) برای تهیه این مجموعه (ظاهرا کل مجموعه رو اونها تهیه کردند.)

در ضمن وقتی که نصب کردید ، شاخه ایی رو که از آن نصب شده رو پاک نکنید ، چون برای دسترسی به دیتابیس یا باید از طریق CD این برنامه نصب شده و با خود CD استفاده شود یا از هر شاخه ایی که نصب شد برای استفاده از برنامه باید شاخه ایی که نرم افزار از آن نصب شده پاک نشود.

از تمامی دوستانی که سال گذشته اطلاعات را به دستشون نرسوندم معضرت می خواهم ، امیدوارم که ببخشید.:blush:

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
بینهایت ممنون وحید جان.

...

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از vmf :
فایل zip شده که حجمش 26 مگ هست رو از آدرس زیر دانلود کرد و از بعد از خارج کردن از حالت zip اون را نصب کنید.

http://www.megaupload.com/?d=97D6RLWD

شامل نرم افزاری است که امکان جستجو کتاب های ناشران داخلی - لاتین - عربی رو میده و توضیحاتی پیرامون خود نمایشگاه کتاب (از قبیل نقشه و...) را به همراه داره.

CD این نرم افزار رو می تواند در نمایشگاه تهیه کنید ، که البته اینجانب زحمتش رو برای شما کشیدم :d :d

مخزی از خانه کتاب .آی آر یا همان خانه کتاب ( www.ketab.ir) برای تهیه این مجموعه (ظاهرا کل مجموعه رو اونها تهیه کردند.)

در ضمن وقتی که نصب کردید ، شاخه ایی رو که از آن نصب شده رو پاک نکنید ، چون برای دسترسی به دیتابیس یا باید از طریق CD این برنامه نصب شده و با خود CD استفاده شود یا از هر شاخه ایی که نصب شد برای استفاده از برنامه باید شاخه ایی که نرم افزار از آن نصب شده پاک نشود.

از تمامی دوستانی که سال گذشته اطلاعات را به دستشون نرسوندم معضرت می خواهم ، امیدوارم که ببخشید.:blush:

دوست گرامی
دقیقا توی صفحه ای که باز میشه برای دریافت باید کجا رو کلیک کرد؟!!!

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
attachment.php

attachment.php

...

فایل های ضمیمه

• mega_01.gif
    mega_01.gif
    8.3 KB · نمایش ها: 129
  • mega_02.gif