• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی سیمبیان حدود 300 تومن چی پیشنهاد میدین؟

magz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام یک گوشی به قیمت حدودا 300 تومن بخرم
اولویتها:
1. قابلیت ضیط مکالمه و منشی تلفنی داشته باشه(به این خاطر گفتم سیمبیان چون ظاهرا گوشی های تحت جاوا این امکان رو ندارن)
2. ترجیحا سونی اریکسون چون گوشی فعلیم W810 هست و در کل با محصولات این شرکت راحتترم
3. دوربینش کمتر از 3 نباشه

منتظر راهنمایی شمام
مرسی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
انتظارات شما خیلی گزینه ها رو براتون داره
شما میخواید تاچ باشه یا نه؟
در ضمن توی سونی اریکسون سیمین uiq بود که دیگه منقرض شد و دیوایس هاش هم قدیمی هستن و توصیه نمیشن جدیدا هم ساتیو رو با سیمیسن 9.4 داده که قیمتش واسه شما بالاست حدود 600 خورده ای هست!
باید از نوکیا انتخاب کنید
حالا بفرمایید میخواین تاچ باشه یا معمولی تا بشه بهتر راهنماییتون کرد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یکی از دوستان من جدیدا یه نوکیا خریده مدل E52. گوشی واقعا خوبیه به نظر هر دومون! البته اون از گوشیش دوربین بالا انتظار نداشت و دوربین این گوشی هم ۳ مگاپیکسل بدون فوکوس خودکار هست. ولی در عوض عمر باطری فوق العاده (در بدترین شرایط استفاده ۳ روز را بهش شارژ میده)، CPU ششصد مگاهرتز (سی پی یو N97 چهارصد و سی مگاهرتزه!)، کیفیت و بلندی صدای فوق العاده هندزفری و بدنه تمام آلومینیمی (آلومینیم آج خورده و روکش دار نه از این صیقلی ها که تو دستتون عرق می کنه و لیز می خوره) و ضخامت و وزرن کم (ضخامت ۹.۹ میلیمتر و وزن ۹۸ گرم) داره. اگر تاچ و دوربین بالا نمی خواهید پیشنهاد من به شما این گوشیه. اینم اضافه کنم که گوشی قبلی این دوست من سامسونگ innov8 هشت مگاپیکسلی با سیمبیان S60 بود ولی از این خیلی راضی تره.

e5883a78d127ae2bca6711645d183300.jpg

Last edited by a moderator:

magz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه تاچ بودنش برام مهم نیست
همونطور که گفتم سیمبیان باشه ، کیفیت دوربینش خوب باشه و ترجیحا سونی اریکسون باشه
واقعیتش گوشی های متوسط نوکیا اکثرا طراحی بدی دارن به نسبت گوشیهای همتراز شرکتهای دیگه
یعنی اینکه تیپ گوشی هم برای من مهمه :D
ولی در مورد طراحی گوشی های متوسط نوکیا هم استثناهایی هست مثلا مدل 5530XpressMusic. بصورت اتفاقی این گوشی رو دیدم.اول فکر کردم از این گوشیهای ارزون چینیه ولی دیدم نه اصل نوکیاست

[
fb8515f328326b5b0d9ad4ef9cefdcfb.jpeg

6a181a56f6775021f9822a6b35e66ad3.jpeg

مشخصات گوشی
واقعیتش من این گوشی رو پسندیدم ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم
ولی اگه گزینه بهتری هست لطفا بگین. گوشی ای میخوام با امکانات مشابه همین مدل نوکیا با این تفاوت که گفتم قیمتش حدود 300 تومن باشه.
مرسی

Last edited by a moderator:

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
راستش ما یه دونه از این 5530ها را برای یکی از دوستان خریدیم.گوشی بدی نیست ولی یه مقدار به خاطر تاچ بودنش اذیت میکنه . یه جورایی تاچ به قیافه نوکیا نمیاد! .در کل گوشی فشن به حساب میاد ؛ هم کاری میشه باهاش کرد به جز تلفن زدن :دی
یه بارم یه جور عجیبی قاطی کرد مجبور شدیم بدیم بیرون فلش کنند. ضمن اینکه رنگ آبی/نقره‌ایش را هم هرچی گشتیم گیر نیاوردیم.
در مجموع 5530 از نظر من آش دهن سوزی نیست.اصلا! باهاش کار کنی میفهمی.
------
تو این رنج قیمت نظر منو میخوای ان79 خوبه. خودم دارم و خیلییی راضی ام.نمیدونم تیپش را میپسندی یا نه. رنگش مشکیش هم اومده که شیکتره. امکاناتش نسبت به قیمتش هم خیلی خوبه (gps و دوربین 5)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستش ما یه دونه از این 5530ها را برای یکی از دوستان خریدیم.گوشی بدی نیست ولی یه مقدار به خاطر تاچ بودنش اذیت میکنه . یه جورایی تاچ به قیافه نوکیا نمیاد! .در کل گوشی فشن به حساب میاد ؛ هم کاری میشه باهاش کرد به جز تلفن زدن :دی
یه بارم یه جور عجیبی قاطی کرد مجبور شدیم بدیم بیرون فلش کنند. ضمن اینکه رنگ آبی/نقره‌ایش را هم هرچی گشتیم گیر نیاوردیم.
------
تو این رنج قیمت نظر منو میخوای ان79 خوبه. خودم دارم و خیلییی راضی ام.نمیدونم تیپش را میپسندی یا نه. رنگش مشکیش هم اومده که شیکتره. امکاناتش نسبت به قیمتش هم خیلی خوبه (gps و دوربین 5)

معمولا دیگه گوشی های جدید همه برند ها مشکلی به نام آنتن دهی ندارن.
من دقیقا منظور شما رو متوجه نمیشم که شما باهاش حال نکردین یا نه اصلا گوشی خوبی نیست؟

قابل توجه شما در ریویوی این گوشی اومده :

قابلیت تماس که از ابتدایی ترین کاربردهای گوشی های موبایل می باشد در 5530 با کیفیت بسیار خوبی انجام می شود و صدای خروجی از اسپیکر ها بسیار قوی می باشد و ویبره آن نیز عملکرد کاملا رضایت بخشی دارد

magz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
------

دوست عزیز فکر میکنم ان79 نسبت به امکاناتش خیلی گرونه، طراحیشم من شخصا نپسندیدم.وضوح تصویرش تقریبا نصف 5530 هست!

magz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یه سوال فنی: من دکمه تشکر رو نمیبینم.معمولا تو فروم ها زیر هر پستی همچین دکمه ای هست!
نمیدونم مشکل از سی ام اس فرومساز یا مرورگر من :wacko: یا اصلا همچین دکمه ای تو صفحات داریم؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوسا عزیز 5530 دوربینش زیاد خوب نیست اگه معطوف به دوربین هست نظرتون ها.

در ضمن این فروم کلا پلاگین تشکر نداره.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
من حدود سه هفته پیش برای داداش خودم گوشی g900 سونی اریکسون گرفتم

خیلی گوشیه خوبیه سیمبیان هم داره

راضی هست ازش فقط توی قسمت پخش موسیقی کمی باهاش مشکل داره البته نه از نظر صدای گوشی و کیفیت پخش بلکه از نظر راحتی کار با تراک های موسیقی و دسته بندی شون

خلاصه نسبت به قیمت حدود 180 تومن گوشیه خوبی هست

و دوربین اش هم اون 5 مگاپیکسلی که می خوای نیست ولی فوکوس دستی و اینهاش باحاله

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من حدود سه هفته پیش برای داداش خودم گوشی g900 سونی اریکسون گرفتم

خیلی گوشیه خوبیه سیمبیان هم داره

راضی هست ازش فقط توی قسمت پخش موسیقی کمی باهاش مشکل داره البته نه از نظر صدای گوشی و کیفیت پخش بلکه از نظر راحتی کار با تراک های موسیقی و دسته بندی شون

خلاصه نسبت به قیمت حدود 180 تومن گوشیه خوبی هست

و دوربین اش هم اون 5 مگاپیکسلی که می خوای نیست ولی فوکوس دستی و اینهاش باحاله
آره g900 دوربین خوبی نداره اما قیمتش مناسبه
سیمبینش هم که از رده خارجه
g700 هم که شبیه g900 هست با دوربین 3 قیمت حدود 135 قیمت مناسبی داره

magz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من دو تا گوشی رو تو این رنج قیمت پسندیدم، 5530 و 5800، ولی بالاخره 5800 رو انتخاب کردم البته هنوز نخریدمش
میخواستم گوشی فعلیم رو که w810 هست بفروشم، شما میدونین قیمت کارکردش چنده الان؟
خیلی تمیز نگهش داشتم حتی یه خش هم رو صفحش نیفتاده چون همیشه از کاور استفاده کردم
یکی هم قیمت 5800 چنده؟
ظاهرا فنلاند و مجارش هست تو بازار، میخواستم بدونم فنلاندش پیدا میشه و از کجا میشه فهمید اصل فنلانده؟ چون یکی از آشنا ها که خودش فروشندس میگفت ما خودمون مارک میزنیم رو گوشی!!!در مورد گارانتی هم میگفت زیاد جدی نگیر چون گارانتی تو ایران معنی نداره؟!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها من دو تا گوشی رو تو این رنج قیمت پسندیدم، 5530 و 5800، ولی بالاخره 5800 رو انتخاب کردم البته هنوز نخریدمش
میخواستم گوشی فعلیم رو که w810 هست بفروشم، شما میدونین قیمت کارکردش چنده الان؟
خیلی تمیز نگهش داشتم حتی یه خش هم رو صفحش نیفتاده چون همیشه از کاور استفاده کردم
یکی هم قیمت 5800 چنده؟
ظاهرا فنلاند و مجارش هست تو بازار، میخواستم بدونم فنلاندش پیدا میشه و از کجا میشه فهمید اصل فنلانده؟ چون یکی از آشنا ها که خودش فروشندس میگفت ما خودمون مارک میزنیم رو گوشی!!!در مورد گارانتی هم میگفت زیاد جدی نگیر چون گارانتی تو ایران معنی نداره؟!

w810 بستگی داره
بین 60 تا 80 میتونی روش حساب کنی.

در مورد 5800 باید بگم چون شما دوربین برات مهمه اصلا انتخاب خوبی نکردی ...
نوش حدود 270 هست
اصل فنلاند اصلا نداره.
فقط چین و مجار که با هم تفاوتی هم ندارن .

magz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
w810 بستگی داره
بین 60 تا 80 میتونی روش حساب کنی.

در مورد 5800 باید بگم چون شما دوربین برات مهمه اصلا انتخاب خوبی نکردی ...
نوش حدود 270 هست
اصل فنلاند اصلا نداره.
فقط چین و مجار که با هم تفاوتی هم ندارن .

بستگی به چی؟ظاهر و باطنش که سالمه
درسته این گوشی تنها چیزی که کم داره دوربینه
ولی چون دوربین گوشی فعلیم 2 هست سعی میکنم خودمو اینجوری قانع کنم بهرحال 5800 دوربینش کمی بهتره؟:wacko:
راستش جدای امکانات و قیمت مناسبش ، تیپ و ظاهرش خیلی اغوا کنندس
رفتم تو عالم شک:blink:
شما چی پیشنهاد میدی؟ با توجه به اینکه تقریبا مشخصه چه گوشی میخوام

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از دوستان من جدیدا یه نوکیا خریده مدل E52. گوشی واقعا خوبیه به نظر هر دومون! البته اون از گوشیش دوربین بالا انتظار نداشت و دوربین این گوشی هم ۳ مگاپیکسل بدون فوکوس خودکار هست. ولی در عوض عمر باطری فوق العاده (در بدترین شرایط استفاده ۳ روز را بهش شارژ میده)، CPU ششصد مگاهرتز (سی پی یو N97 چهارصد و سی مگاهرتزه!)، کیفیت و بلندی صدای فوق العاده هندزفری و بدنه تمام آلومینیمی (آلومینیم آج خورده و روکش دار نه از این صیقلی ها که تو دستتون عرق می کنه و لیز می خوره) و ضخامت و وزرن کم (ضخامت ۹.۹ میلیمتر و وزن ۹۸ گرم) داره. اگر تاچ و دوربین بالا نمی خواهید پیشنهاد من به شما این گوشیه. اینم اضافه کنم که گوشی قبلی این دوست من سامسونگ innov8 هشت مگاپیکسلی با سیمبیان S60 بود ولی از این خیلی راضی تره.

e5883a78d127ae2bca6711645d183300.jpg

این گوشی واقعا حرف نداره. دوستتون انتخاب خوبی کرده

magz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گوشی واقعا حرف نداره. دوستتون انتخاب خوبی کرده

من نگفتم گوشی بدیه فقط از طراحیش زیاد خوشم نیومد
مسئله اینه که از نظر من 5800 عالیه مشکل فقط دورینشه ، ولی این گوشی هم دوربینش همون 3.2 هست بهتر از 5800 نیست
این گوشی تقریبا امکانات مشابهی با 5800 داره فقط تاچ نیست و قیمتشم 30 40 تومن بالاست

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
من عاشق پي990 اگه بتوني باهاش كار كني لذت ميبري سيمابين يو آي كيو 3 هست من بازيهاي سوني رو روش اجرا ميكنم با سگا سوني يك رو ميگما فكر نكني 3

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بستگی به چی؟ظاهر و باطنش که سالمه
درسته این گوشی تنها چیزی که کم داره دوربینه
ولی چون دوربین گوشی فعلیم 2 هست سعی میکنم خودمو اینجوری قانع کنم بهرحال 5800 دوربینش کمی بهتره؟:wacko:
راستش جدای امکانات و قیمت مناسبش ، تیپ و ظاهرش خیلی اغوا کنندس
رفتم تو عالم شک:blink:
شما چی پیشنهاد میدی؟ با توجه به اینکه تقریبا مشخصه چه گوشی میخوام

بستگی به خریدار داره

ببینید شما اگه دوربین خوب میخای باید سرمایه رو ببریبالا
من خودم مثه شما بودم که با خرید یه دوربین a480 120 تومنی از دوربین خیالم راحت شد و حالا دوربین گوشی واسم مهم نیست.
اما شما اگه میخای دوربین گوشیت خوب باشه و سیمبین هم باشه خوب بین اینا باید انتخاب کنی

i8910 550
satio 620
N86 390
n85 330
n95 8gb 360
n79 300

و چند مورد دیگه
اینا هم سیمیان ه ستن هم دوربینشون خوبه.
قیمت ها م تقریبیه
یکم بالا پایین قیمت اما حدودا درسته
شما بیاد ببینیبودجت چطوره
در ضمن هر کدوم از این گوشی ها مزایا و معایبی هم دارن /

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من عاشق پي990 اگه بتوني باهاش كار كني لذت ميبري سيمابين يو آي كيو 3 هست من بازيهاي سوني رو روش اجرا ميكنم با سگا سوني يك رو ميگما فكر نكني 3
دوست عزیز p990 رو خدابیامرزه دیگه خیلی قدیمی شد
بله تا 2-3 سال قبل گوشی خیلی خوبی بود
اما حالا دیگه نه.

بالا