به نظرتون بهترین گوشی چینی حدود 100 دلار قیمت چیه؟
منظورتون برنده یا مدل
اخه گوشی های چینی به تعداد موهای سرتون که هیچ به تعداد جمعیت تهران مدل داره جور وا جور اکثرشونم طرحه اصله
میخواید از چین گوشی بگیرید؟
دوست عزیز من در این فروم جاهای مختلف رو هو اوی توضیح دادم - شما هو اوی رو تو کلاس سایر چینی های متفرقه نگذارید 100 دلار امروز شما 360 تومن اگر در نظر بگیرید هو اوی یم مدل خوب دو سیم اندرویدی دارد
Huawei Y210 D
HUAWEI Y300 الان از همشون بهتر هست قیمت و مشخصات حالا ببین مستقیم چند دلار هست ایران رو پانصد هزار تومان هست
دوربین 5 دو هسته ای اندروید 4.1.1 صفحه 4 اینچ به قول تبلیغ های تلویزیونی انچه خوبان همه دارند هواوی وای 300 یکجا دارد
به سایت های چینی سری زدید ببینید چه مدل هایی دارن
اینا اصلا پیشنهاد نمیشهنظرتون راجع به اینا چیه؟
youpu u6-2
youpu x920
من تحقیق کردم دیدم گوشیای حدود 100 دلار خیلی خوبی هست که زیر 400 وای میستناینا اصلا پیشنهاد نمیشه
به نظر من هواوی واقعا کیفیت خوب در کنار قیمت کم رو با هم داره الان گوشی ای که رم1 داشته باشه زیر700 نیست مگر برند های بی کیفیت درسته ارزونتره ولی احتمال خرابی زیاده ضرب المثل:هنوز اینقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم
پیشنهاد من 100 در صد هواوی بعد سونی-الجی یا اچ تی سیه در ضمن گوشی از اینجا بخرید ارزونتر از خارج براتون میفته
شما مدلای هواوی رو ببین بعد ببین چه قدر وجه رایج مملکت پول داری تا بهترین گوشیو پیشنهاد بدیم
پس تا میشه هواوی بخر بعد برندای دیگهمن تحقیق کردم دیدم گوشیای حدود 100 دلار خیلی خوبی هست که زیر 400 وای میستن
اما اینجا خیلی بالاتره