بله-816 گزبنه بسیار خوبی هست ولی نوش یکم بیشتر از بوجه شماستدوستان همه با نظر دانیال موافقید:general601:
وان مینی 2 همون 816 بهتره چون هم رمش بیشتره و هم تست باطریش 64 بوده و وان مینی 50 بوده816 عالیه یکیم دیدم داش میفروخت تو همینجا
ولی htc one mini هم عالیه!صفحش کوچیکه فقط
مگه جی2 یک تومنه؟تا 800 تومن هواوی g750 هم گزینه خوبی میاد البته برند چینه
برندای دیگه چیزه با کیفیت بالای 1 تومنه
800 که داری میدی 200 بذار روش یه جی 2 بگیر خیالتو راحت کن واقعا ارزش داره
نه اما 16 اگه گیرت بیاد 1100 هست.الان 32 رو 1300 هست البته آک.مگه جی2 یک تومنه؟
مشکل اینکه 16 گیگ گیر نمیاد . شما که گوشی بازی ببین این بکارت میادنه اما 16 اگه گیرت بیاد 1100 هست.الان 32 رو 1300 هست البته آک.
کلا گوشی بازی دور آک خط بکش همش ضرر.تو این انجمن فکر نکنم کسی اندازه من ضرر کرده باشه رو گوشی بازی.
جی 2مگه جی2 یک تومنه؟
حق با شماست-الان جی2 قیمتش خیلی بالاست -نمیدونم چرا مدیا پردازش قیمت را نمیاره پایین-بدون گارانتی هم زیاد نیست توی بازارجی 2
16 گیگ بله من 3 ماه پیش در حد آک رو همینجا با کوییک کاور و گارانتیه 2 ساله 1 تومن فروختم وقتی همه 1100 قیمت میدادن
از دلال بازی و دادن قیمت فضایی به مشتری بیذارم 20 تومن .30 تومن کسیو پولدار نمیکنه و در حدی که خودم گوشیو استفاده و شارژ میکنم قیمت ازش کسر میکنم گوشی در حد آک باشه اما وضعیت شارژ شدن باطریش هم ملاکه و مهمه
جی 2 32 گیگ هم الان بیشتر از 1050 اونم در حد آکش نمیرزه کسی بخواد بیشتر هزینه کنه براش نوت 3 بخره واقعا بصرفه تره تنها گوشی هستش تو اندروید که قدرت لمسشو هیچ گوشی نداره هرچی تعریف کنم باز هم کمه داشتم فروختم که دارم حسرت میخورم :general208:
گوشی اصل کره باطری کره مشکی در حد آک فروختم چون رو گوشی وسواس دارم تو فروم نوت 3 ها همه یه جاش خوردگی داره
در این شکی نیست جی 2 از هر لحاظ بهتر از هم رده های خودش یعنی z1 و s4 هستش/ اما قیمت کاذب پیدا کرده شک نکنین وقتی نوت 4 بیاد بعد از 1 هفته قیمت نوت 3 هم کاذب میشه مثالش همین نوت 2 که هیچی نداره اما 1 میلیون پولشه !!!!! بهترین فرصت هست تا کسی پولشو جمع کنه و در 2 هفته آینده نوت 3 بخره حتی اس 4 که قیمتش از نوت 2 گرونتر بود با قیمت پایینتر از نوت 2 رد و بدل میشه استراتژیه خوبیه برای ضرر نکردنحق با شماست-الان جی2 قیمتش خیلی بالاست -نمیدونم چرا مدیا پردازش قیمت را نمیاره پایین-بدون گارانتی هم زیاد نیست توی بازار
جی2 وقتی وارد شد قیمتش از اس4 کمتر بود ولی الان حدود 300 تومن بیشتر از اس4 است