• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهینه سازی بازدید موبایلی سایت های ایرانی!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
جدیدا یا از چندی قبل شاهد این هستیم که بازدید سایت و وبلاگ ها از طریق موبایل به شکل باورنکردنی به دلایل متعددی در حال افزایشه و در حال حاضر برای وبلاگ ها و سایت های خودم چه فارسی چه انگلیسی 70 درصد از موبایل هستند.
سوال من اینه که چرا با وجود همچین فرصت مناسب و عالی هیچ شرکت یا سازمان یا نمیدونم هر چیز دیگه ای علاقه ای به فعالیت تو این حوضه نشون نمیده؟
در حال حاضر هیچ سایت تبلیغات موبایلی فارسی زبان که در ایران باشه نیست (تا جایی که من اطلاع دارم)
و همین دلیل میتونه باعث سود شدیدا بالایی برای هر شرکتی بشه.
ولی نمیدونم چرا هیچ شرکتی علاقه به فعالیت در این حوضه نداره.
چرا واقعا؟ :android17:

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
اطلاعاتتون بروز نیست
خیلی از سایتهای کلیکی تبلیغات مخصوص موبایلی دارند

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
از انتورک بگیرد تا کلیک یاب بخشی برای موبایل دارند

برای اپلیکیشن های موبایلی هم که تا دلتون بخواد سایت ایرانی موجوده تنهای کاری که نیازه انجام بدید طراحی یک نسخه موبایلی از سایته

خلاصه شما به روز نیستی اگر نه این کار خیلی وقت پیش انجام شده منم روی همین حساب کلا از وب سایت خداحافظی کردم و مدتیه روی اپلیکیشن های موبایل تمرکز دارم به زودی هم یکی از بهترین برنامه هام که در واقع شبه سایته رونمایی می شه :ی

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
از انتورک بگیرد تا کلیک یاب بخشی برای موبایل دارند

برای اپلیکیشن های موبایلی هم که تا دلتون بخواد سایت ایرانی موجوده تنهای کاری که نیازه انجام بدید طراحی یک نسخه موبایلی از سایته

خلاصه شما به روز نیستی اگر نه این کار خیلی وقت پیش انجام شده منم روی همین حساب کلا از وب سایت خداحافظی کردم و مدتیه روی اپلیکیشن های موبایل تمرکز دارم به زودی هم یکی از بهترین برنامه هام که در واقع شبه سایته رونمایی می شه :ی
منظورم من یه چیزی تو مایه های
buzzcity.com
union.ucweb.com
و ایناست.
تو adnetwork هم همچین چیزی ندیدم من

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
این سایتا چی هست؟
این سایت های تبلیغات موبایلی هستش.
یعنی کدی بهتون میدن که فقط برای افرادی که با موبایل میان نمایش داده میشه (تبلیغات بنری یا متنی)
پرداختشون واسه هر کلیک هم بالاست + CPM بالا
خوبی دیگشون اینه که مثلا بنر یه نرم افزار مثل فیسبوک رو میذارن توی تبلیغاشون بعد که کاربر فیسبوک رو توی موبایلش نصب کرد هم مبلغی میده معمولا 1 الی بالا تر به دلار. :)
اگه در جریان باشید معمولا کسایی که با موبایل میان تو سایت و یه بازی یا نرم افزار جذاب آندروید رو ببینن دانلود میکنن :)

بالا