• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهینه سازی (سئو) وردپرس

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
سلام

سایت وردپرس دوستان رو با کمترین هزینه در کوتاه ترین زمان سئو می کنیم با تکنیک های جدید و اختصاصی

با روش های سئو جدید جزو نتایج اول گوگل باشید درصد سئو سایت خود را 100% کنید

قیمت : 100 تومان

برای سفارش پ.خ بدید یا در تاپیک اعلام کنید

آخرین سایت سئو شده :

http://chkme.com/seo-tlink.ir

Last edited:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام

سایت وردپرس دوستان رو با تاکتیک های جدید و موثر بهینه سازی می کنیم با کمترین هزینه در کوتاه ترین زمان

آخرین سایت سئو شده توسط ما

Tlink.ir, Check My SEO and Free SEO Tools

سئو سایت 100% شده

اطلاعات بیشتر و قیمت = پ.خ

سلام
این جور سایت ها ملاک خوبی واسه سنجش سئو نیستن دوست عزیز

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
شما یه سایت خوب که ملاک باشه بدید سئو کنم اگر همین نتیجه رو نداشت اونوقت بگید :blush:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیز منظور شما فقط بهینه سازی قالب هست
در این زمینه کار شما تایید میشه
اما اگر سئو کلی بخوایم بسنجیم خیر چون هیچ سایتی نیست که بتونه رتبه سئو واقعی بده
فقط میشه یک امیتیاز تفریحی از روی فاکتور های سئو به اون سایت داد

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
این سایت خیلی چیزا را در نظر نمیگیره
بیشتر به تگ های هدینگ توجه داره مثل h1,h2,h3 و بیشتر به اینا امتیاز میده که این معیار برای سنجش سئو یک سایت کافی نیست
در ضمن گوگل خودش میگه حتی اون سایتهایی هم که سئو نباشن ولی مطالب مفید بزارن تو نتایج جستجو رتبه ی خوبی میگرن !
پس سئو فقط راههای جذب بازدید کننده بیشتر از مونورهای جستجو هست همین و بس

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
بله حق با شماست گوگل خودش میگه حتی اون سایتهایی هم که سئو نباشن ولی مطالب مفید بزارن تو نتایج جستجو رتبه ی خوبی میگرن ! ولی سئو بی تاثیر هم نیست

ما فقط h1,h2,h3 رو ادیت نمی کنیم در ضمن من نگفتم که چون این سایت زده سئو 100% پس تکمیل تکمیل هست بله خودم قبول دارم ولی همه میزان سئو رو با این سایت می سنجن

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
مرسی از توضیحت عزیز
خوشم اومده که رک و راست اومدی تمامی کارایی که میکنی رو اعلام کردی
ممنون
موفق باشی :ایگز

MihanPlus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کار اقا سهیل تائید میشه من سایت فیلم داشتم ایشون برام سئو کرد با 30 تا پست روزی 800 الی 1200 ورودی گوگل داشتم همون ماه اولی که سایتم رو راه انداختم
حالا باید دید تاکتیک های جدید چیکار می کنه :p

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
دوستان آخرین سایتی که 2 روز پیش سئو کردم نتیجه رو ببینید

سایت کلا 3 روز هست راه اندازی شده 10 تا پست هم بیشتر نداره

" هر کدوم از پست هاش رو تو گوگل سرچ کنید لینک اول یا دوم هست !! بدون استثنا "

لینک سایت

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
لیست دقیق کارهایی که میتونی روی سایت انجام بدی پخ کن
همینجوری که خیلی کلی هست 100 تومن برای سئو! چیزی که مشتری بعد از کار شما باید ببینه و تایید کنه رو بفرمایید
در ضمن اون کسب رتبه رو هم سرپ میگن بهش!

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
لیست دقیق کارهایی که میتونی روی سایت انجام بدی پخ کن
همینجوری که خیلی کلی هست 100 تومن برای سئو! چیزی که مشتری بعد از کار شما باید ببینه و تایید کنه رو بفرمایید
در ضمن اون کسب رتبه رو هم سرپ میگن بهش!

داداش هر سئو کار واسه خودش یه سری کار ها انجام میده من دلیلی نمیبینم بیام کل کار هایی که رو سایت انجام میدم رو برای شما بگم
اگر 100 تومان خیلی هست پس 800 تومان میهن سئو دیگه چه واژه ای براش استفاده می کنی ؟

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
داداش هر سئو کار واسه خودش یه سری کار ها انجام میده من دلیلی نمیبینم بیام کل کار هایی که رو سایت انجام میدم رو برای شما بگم
اگر 100 تومان خیلی هست پس 800 تومان میهن سئو دیگه چه واژه ای براش استفاده می کنی ؟
عزیز جان من که حالا مشتریت نیستم:eek:
کلا گفتم شما که میخوای خدمات سئو انجام بدی باید یه تعریفی برای کارت داشته باشی! یعنی چی که من سئو میکنم وردپرس رو به روش های جدید!
الان سوال من اینه که بعد از انجام کار شما مشتری چیو باید چک کنه معلوم بشه کاری انجام شده؟ حالا برفرض کارتو هم نمیگی اتفاقی که قراره بیفته رو دیگه نمیتونی نگی!
مثلا شما نوشتی جزو نتایج اول گوگل باشید! خوب اینو الان میتونی تضمین کنی؟ مسلما خیر!

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
عزیز جان من که حالا مشتریت نیستم:eek:
کلا گفتم شما که میخوای خدمات سئو انجام بدی باید یه تعریفی برای کارت داشته باشی! یعنی چی که من سئو میکنم وردپرس رو به روش های جدید!
الان سوال من اینه که بعد از انجام کار شما مشتری چیو باید چک کنه معلوم بشه کاری انجام شده؟ حالا برفرض کارتو هم نمیگی اتفاقی که قراره بیفته رو دیگه نمیتونی نگی!
مثلا شما نوشتی جزو نتایج اول گوگل باشید! خوب اینو الان میتونی تضمین کنی؟ مسلما خیر!

اگر پست های اون طرف کپی نباشه من نتایج اول گوگل رو تضمین می کنم
کارایی هم که سئو کارا انجام میدن رو به کسی نمیگن ! شما یه سئو کار حرفه ای بیار ببین میگه چه کار هایی روی سایت انجام میده
چک کردن سئو هم خیلی راه ها داره یه سری سایت ها هست که درصد سئو رو نشون میده و وقتی ورودی گوگلتون بعد از سئو زیاد شه بی دلیل نمی تونه باشه

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
کارایی هم که سئو کارا انجام میدن رو به کسی نمیگن ! شما یه سئو کار حرفه ای بیار ببین میگه چه کار هایی روی سایت انجام میده

اتفاقا تمامشون پکیج دقیق و کامل خدمات تعریف میکنن ! اونایی که چیزی نمیگن همون ویراشگرهای ایرانی هستن که فقط سر مشتری رو کلاه میذارن

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
اتفاقا تمامشون پکیج دقیق و کامل خدمات تعریف میکنن ! اونایی که چیزی نمیگن همون ویراشگرهای ایرانی هستن که فقط سر مشتری رو کلاه میذارن

باشه داداش ما ویرایشگر ما اصلا سر مردم رو کلاه میذاریم ;) خواستی سئو کنی بده به هر کی دوست داری
حوصله آدم های بیکاری که فقط میخوان تعداد پست هاشون بره بالا میان تو فروم ها الکی دخالت می کنن رو ندارم

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134

باشه داداش ما ویرایشگر ما اصلا سر مردم رو کلاه میذاریم ;) خواستی سئو کنی بده به هر کی دوست داری
حوصله آدم های بیکاری که فقط میخوان تعداد پست هاشون بره بالا میان تو فروم ها الکی دخالت می کنن رو ندارم

بالا