• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهینه سازی سایت رایگان

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان عزیزسایت pagerankseo در نظر دارد تا برای جلب رضایت دوستان و طراحان عزیز به مدت محدود اقدام به انجام کار سئو با 40% تخفیف نماید بدیهی است این کار برای 2 نفر ابتدایی به صرت رایگان انجام می پذیرد برای اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه نمایید یا با ایمیل:
[email protected]
مکاتبه نمایید
پس امروز درخواست خود را ثبت نمایید تا از امکانات و فستیوال ما نهایت لذت را ببرید

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دونفر به پایان رسیدددددددددددددددددددددد
تمدید شددددددددددددددددددد

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
رایگان انجام میدید من هستم

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
معنی "بدیهی" رو می دونی چیه؟ نه نمی دونی! چون اگه می دونستی تو اون جمله استفاده نمی کردی! تو سایت هم (بیشتر شبیه بلاگه!) این کلمه رو استفاده کردی. چه اصراریه؟! اینکه شما می خوای سءو دو تا سایت اول رو رایگان انجام بدی اصلا نمی تونه "بدیهی باشه"! بدیهی یعنی چیزی که خیلی واضح و مشخصه! در نتیجه رایگان سءو کردن دو سایت اختیاریه نه بدیهی!
بعدش من اصلا به سءوکار بودنت هم شک دارم! نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم میگه اصلا اینکاره نیستی! دیگه الان هر کی از ننش قهر می کنه میشه سءوکار! چطوره منم بزنم تو کار سءو.. هر چی باشه اطلاعاتم ازت بیشتر نباشه کمتر نیست.
خیلی چیزا واسه گیر دادن بود.. مراعاتت رو کردم.
الان اگه بگی ببخشید، می بخشمت! :D

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما با من مشکلی دارید؟
اوکی من این دوسایت رو سئو کردم
رنک یکی 4 است
و رنک اون یکی 2
الانم دارم رو بازدیدش کار می کنم
اگه نیاز به عذر خواهی دارید اوکی ببخشید اما اینو بدونین من کارم همینه می خواین اینحا خرابم کنین بکینید مشکلی نیست
اینم آدرس سایت ها است
داراترین - ارائه راهکارهای جامع سرمایه گذاری
این برا اکانت داراترین است که اینجام عضو خودش بیاد تایید کنه
سامیکس - راهکارهای شیرپوینت و پراجکت سرور
یه شرکت است من همین جا از داراترین می خوام بیاد حرفموتایید کنه
روز خوش بازم اگه بهتون توهین کردم عذر می خوام

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
معنی "بدیهی" رو می دونی چیه؟ نه نمی دونی! چون اگه می دونستی تو اون جمله استفاده نمی کردی! تو سایت هم (بیشتر شبیه بلاگه!) این کلمه رو استفاده کردی. چه اصراریه؟! اینکه شما می خوای سءو دو تا سایت اول رو رایگان انجام بدی اصلا نمی تونه "بدیهی باشه"! بدیهی یعنی چیزی که خیلی واضح و مشخصه! در نتیجه رایگان سءو کردن دو سایت اختیاریه نه بدیهی!
بعدش من اصلا به سءوکار بودنت هم شک دارم! نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم میگه اصلا اینکاره نیستی! دیگه الان هر کی از ننش قهر می کنه میشه سءوکار! چطوره منم بزنم تو کار سءو.. هر چی باشه اطلاعاتم ازت بیشتر نباشه کمتر نیست.
خیلی چیزا واسه گیر دادن بود.. مراعاتت رو کردم.
الان اگه بگی ببخشید، می بخشمت! :D
من تا الان با اقای احمدی مسئول سایت سئو.ای ار و میهن سئو کار کردم برای 3-4 سایتم.الان میتونم بگم تنها کسی که 18 ساعت روز انلاین هست برای کارش و چیزهایی که بلد نیست ادم را کامل یاد میده
قالبت یا ورد پرس یا چیزهایی که بدونه را کامل میگه
و به جرات میگم از این به بعد برای سایت های بعدیم میدم ایشون

راستی جناب احسان که ادعات میشه کدام سایت را سئو کردی؟
تا الان که ندیدم اسم یا سایتی از شما.اگر من را نمیشناسی شما میتونی بیای بازارچه تعداد خرید سایت ها که اکثرا مال من هست را ببینی

به هر حال به همه دوستان میگم بهترین فرصت سئو با ایشون هست.چون هزینه سئو 400هزار تومانی یا 300هزار تومانی در کار نیست

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
رایگان فکر نکنم دیگه باشه من هم برای سایت دوم میخوام

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام بله تموم شد اما 40% تخفیف است و ممنونم ازتون وظیفه ی ماست که این شما را پشتیبانی کنیم و تا یکسال پشتیبانی سئو برای شما رایگان است

daratarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من سایتمو شما سئو کردی اونی که نوشتیو تایید می کنم خیلی کارت خوبه هنو پشتیبانی می کنی خدا خیرت بده قیمت هاتم خوبه تازه یادم دادی دمت گرم

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سلام بله تموم شد اما 40% تخفیف است و ممنونم ازتون وظیفه ی ماست که این شما را پشتیبانی کنیم و تا یکسال پشتیبانی سئو برای شما رایگان است

40% تخفیف؟
اون که به من گفتید 110 پس میشه 70:دی

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقای phoenix من با 40% تخفیف به شما گفتم 110 گفتم بهتون چقدر شده اگه مشکلی با قیمت دارید بفرمایید مبلغ شما 150 بود که شد 110 !!

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من سایتمو شما سئو کردی اونی که نوشتیو تایید می کنم خیلی کارت خوبه هنو پشتیبانی می کنی خدا خیرت بده قیمت هاتم خوبه تازه یادم دادی دمت گرم

ممنونم داراترین جان

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بسته به سایت است بفرمایید آدرس سایت را تا پ خ کنم برای شما

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بالا